Povezane vesti
Tramp otvara ambasadu SAD u Jerusalimu putem video veze
N1 Info 11.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp će se prisutnima na otvaranju američke ambasade u Jerusalimu u ponedeljak obratiti putem video veze, izjavio je američki ambasador u Izraelu Dejvid Fridman. "Prema onome što ja znam, predsednik će se zvanicama obratiti putem… »
Tramp otvara ambasadu u Jerusalimu putem video veze
Novi magazin 11.05.2018
Predsednik SAD Donald Tramp će se prisutnima na otvaranju američke ambasade u Jerusalimu u ponedeljak obratiti putem video veze, izjavio je danas američki ambasador u Izraelu Dejvid Fridman. "Prema onome što ja znam, predsednik će se zvanicama obratiti… »
Jerusalim: Otvaranje nove ambasade SAD 14. maja
Mondo 11.05.2018
Ambasada SAD u Izraelu, koja će iz Tel Aviva biti premeštena u Jerusalim, imaće najmanje 50 zaposlenih. a svečano otvaranje se očekuje 14. maja. Foto: Jerusalem Municipality via AP Ambasada se seli u skladu sa priznavanjem Jerusalima kao glavnog grada te… »
Otvorenje američke ambasade u Jerusalemu 14. maja
Al Jazeera 11.05.2018
Ambasada SAD-a bit će otvorena u objektu koji je prethodno bio namijenjen izdavanju viza i pasoša. Američko veleposlanstvo u Izraelu, koje će iz Tel Aviva biti preseljeno u Jeruzalem, bit će otvoreno u ponedjeljak, 14. svibnja, u skladu s priznavanjem… »
Vesti dana »
Međak: Promena vlasti u Mađarskoj smanjiće Vučićev doseg u Briselu
Beta pre 45 minutajoš 246 povezanih
Hapoel pobedio Makabi: Evo šta ovaj trijumf znači za Crvenu zvezdu (foto)
Večernje novosti pre 30 minutajoš 44 povezane
Zašto Tramp preti blokadom Ormuskog moreuza koji Iran već blokira? Šta ovo znači za cene nafte i gasa
Telegraf pre 3 satajoš 43 povezane
"Sutra počinje blokada pomorskog saobraćaja iz svih iranskih luka!" Amerikanci su upravo izdali dramatično upozorenje
Kurir pre 30 minutajoš 58 povezanih