Povezane vesti
Za Vanju se pričalo da je duhovit momak, dok nije ispričao vic na Evroviziji
Telegraf 11.05.2018
Vanja i sam ima dete, pa čudi takav njegov smisao za humor, tim pre što kaže da i sam zna kako je izgubiti nekog od te opake bolesti Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Crnogorski predstavnik na " Evrosongu" Vanja Radovanović nije čestito ni… »
Prvo neumesni vic, a SAD... Crnogorski predstavnik na Evroviziji ponovo šokirao ceo svet! (VIDEO)
BK TV 11.05.2018
Šok! Crnogorski predstavnik Vanja Radovanović ovogodišnju Evroviziju neće pamtiti po dobrom. CELA STARA JUGA ZANEMELA: Crnogorski predstavnik na Evroviziji je sestrić OVOG SLAVNOG MUZIČARA! (FOTO+VIDEO) Najpre je na molbu novinara ispričao neumesni vic o… »
Vesti dana »

Rusiju pogodio jedan od najjačih zemljotresa ikada, cunami stigao do Japana i SAD, aktivirao se i vulkan na Kamčatki
NIN pre 3 minutajoš 224 povezane

Blagojević oprezan pred Oleksandriju! Uputio i apel grobarima: Osećam euforiju, mene kao trenera zovu za kartu više
Kurir pre 38 minutajoš 30 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 30 povezanih

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
Južne vesti pre 4 satijoš 23 povezane