Povezane vesti
U Pinkovim zvezdicama sinoć je razvalio Luisovu pesmu, a ovako ju je mali Ljuba otpevao u redakciji Telegrafa! (video)
Telegraf 12.05.2018
Ljuba Stanković je prilikom posete Telegrafu zapevao "Ne kuni me, ne ruži me majko" i raspametio nas Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Jedan od najtalentovanijih i omiljenih učesnika Pinkovih zvezdica, mali Ljuba Stanković, u nedavnojposeti… »
Maestralni Ljuba razbio Luisov hit, a onda su ga na sceni za rođendan iznenadili na prelep način (video)
Telegraf 12.05.2018
Perfektni mališan otkrio je svoju rođendasku želju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Fantastični Ljuba Stanković ponovo je briljirao u "Pinkovim zvezdicama". On je na impresivan način izveo Lusiov hit "Ne kuni me, ne ruži me, majko", a za… »
Vesti dana »

Studenti se vratili u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, policija se povukla
BBC News pre 1 satjoš 81 povezana

Haos u Kraljevu: Članovi SNS gađali građane jajima i polivali vodom, policija čuva naprednjačke prostorije
Nova pre 41 minutajoš 21 povezana

"Deluje mi da je razlog lova": Đorđe David o odlasku Viki Miljković i Bosanca iz Zvezda Granda - muzičar u šoku: "ni sa kim se nije pozdravio"
Blic pre 2 satajoš 21 povezana

Vasiljević o događanjima u Novom Pazaru: "Svako ko pokuša da napadne policajca biće sankcionisan"
Telegraf pre 3 satajoš 48 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 4 satijoš 22 povezane