Povezane vesti
U Pinkovim zvezdicama sinoć je razvalio Luisovu pesmu, a ovako ju je mali Ljuba otpevao u redakciji Telegrafa! (video)
Telegraf 12.05.2018
Ljuba Stanković je prilikom posete Telegrafu zapevao "Ne kuni me, ne ruži me majko" i raspametio nas Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Jedan od najtalentovanijih i omiljenih učesnika Pinkovih zvezdica, mali Ljuba Stanković, u nedavnojposeti… »
Maestralni Ljuba razbio Luisov hit, a onda su ga na sceni za rođendan iznenadili na prelep način (video)
Telegraf 12.05.2018
Perfektni mališan otkrio je svoju rođendasku želju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Fantastični Ljuba Stanković ponovo je briljirao u "Pinkovim zvezdicama". On je na impresivan način izveo Lusiov hit "Ne kuni me, ne ruži me, majko", a za… »
Vesti dana »
Tramp krenuo u osvetu nakon rušenja "Apača": Iran u plamenu - eksplozije širom zemlje MAPA
B92 pre 24 satajoš 34 povezane
BLOG "Ovo je osveta političara onima koji neće ćutati kad korupcija ubija": Profesesori podsetili da je danas 400 dana otkako studenti traže izbore
Nova pre 24 satajoš 26 povezanih
Oportunitet za policajku osumnjičenu za zlostavljanje studentkinje zatražila odbrana, glavni tužilac prihvatio
N1 Info pre 1 satjoš 43 povezane
Oglasilo se VJT povodom odluke da odbaci deo krivične prijave protiv Veselina Milića: Objavili analizu dokaza
Nova pre 1 satjoš 23 povezane
Obustavljen saobraćaj na auto-putu zbog sudara dva šlepera kod Šimanovaca
Beta pre 6 satijoš 41 povezana