Povezane vesti
U Pinkovim zvezdicama sinoć je razvalio Luisovu pesmu, a ovako ju je mali Ljuba otpevao u redakciji Telegrafa! (video)
Telegraf 12.05.2018
Ljuba Stanković je prilikom posete Telegrafu zapevao "Ne kuni me, ne ruži me majko" i raspametio nas Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Jedan od najtalentovanijih i omiljenih učesnika Pinkovih zvezdica, mali Ljuba Stanković, u nedavnojposeti… »
Maestralni Ljuba razbio Luisov hit, a onda su ga na sceni za rođendan iznenadili na prelep način (video)
Telegraf 12.05.2018
Perfektni mališan otkrio je svoju rođendasku želju Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Fantastični Ljuba Stanković ponovo je briljirao u "Pinkovim zvezdicama". On je na impresivan način izveo Lusiov hit "Ne kuni me, ne ruži me, majko", a za… »
Vesti dana »

Već od sutra korpa punija za manje para! Narod će moći značajno da uštedi na 20.000 proizvoda iz 23 kategorije! Spisak robe koja će biti jeftinija
Kurir pre 1 satjoš 30 povezanih

Kada se Bogdan vraća na parket? Isplivale nove informacije! Kakva slika iz limasola: Predsednik Kipra slavi prolaz Pafosa u Ligu šampiona!
Hot sport pre 3 minutajoš 96 povezanih

Da se naježiš! Kss poslao emotivnu poruku Bogdanu bogdanoviću: "Naš kapiten je uvek davao sve za Srbiju – srce, energiju, borbu i veru..."
Kurir pre 33 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
Beta pre 5 satijoš 22 povezane