Povezane vesti

Ceca potresena, teška srca uputila joj poslednje zbogom: Dušo moja, mirno spavaj... (foto)

Ceca potresena, teška srca uputila joj poslednje zbogom: Dušo moja, mirno spavaj... (foto)

Kurir 13.05.2018
Vest da je osamdesetdvogodišnja baka Vukosava Nikolić preminula potresla je muzičku zvezdu Cecu, koja joj je uputila poslednje zbogom i putem društvenih mreža. "Dušo moja, mirno spavaj", potpisala je zajedničku fotografiju pevačica i rasplakala… »
Ceca Ražnatović ispratila svoju dragu osobu na večni počinak! (VIDEO)

Ceca Ražnatović ispratila svoju dragu osobu na večni počinak! (VIDEO)

Svet plus 13.05.2018
Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović ispratila je svoju dragu osobu na večni počinak! Ona je privlačila pažnju u diskotekama i dvoranama đuskajući u prvim redovima na Cecinim nastupima. Cecin rad mnogi poštuju i ogroman je broj fanova koji prate… »
Ceca skrhana: Preminula baka koja je bila Svetlanin najverniji fan, pevačica joj uputila potresne reči

Ceca skrhana: Preminula baka koja je bila Svetlanin najverniji fan, pevačica joj uputila potresne reči

Blic 13.05.2018
Pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović potresla je vest da je baka Vukosava (82), koja je bila jedan od njenih najvernijih fanova, preminula. Folk diva joj je odala počast, te se od nje javno oprostila, uz emotivnu poruku. Pevačica je na Instagramu… »

Vesti dana »