Povezane vesti
Ceca potresena, teška srca uputila joj poslednje zbogom: Dušo moja, mirno spavaj... (foto)
Kurir 13.05.2018
Vest da je osamdesetdvogodišnja baka Vukosava Nikolić preminula potresla je muzičku zvezdu Cecu, koja joj je uputila poslednje zbogom i putem društvenih mreža. "Dušo moja, mirno spavaj", potpisala je zajedničku fotografiju pevačica i rasplakala javnost… »
Ceca skrhana: Preminula baka koja je bila Svetlanin najverniji fan, pevačica joj uputila potresne reči
Blic 13.05.2018
Pevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović potresla je vest da je baka Vukosava (82), koja je bila jedan od njenih najvernijih fanova, preminula. Folk diva joj je odala počast, te se od nje javno oprostila, uz emotivnu poruku. Pevačica je na Instagramu podelila… »
Vesti dana »

VIDEO Nakon koškanja građana i policije: Kod DIF-a mirno, studenti izašli iz zgrade fakulteta
Radio 021 pre 1 satjoš 30 povezanih

11.52–12.08: Širom Srbije ćutalo se 16 minuta u pomen žrtvama pada nadstrešnice (FOTO i VIDEO)
Moj Novi Sad pre 19 minutajoš 69 povezanih

VIDEO Ministar Siniša Mali ponovo u supermarketu: „Neverovatno koliko sam uštedeo na jednoj kupovini koju sam danas obavio“
Nova pre 1 satjoš 36 povezanih

Sunčano i toplo, na istoku moguća kiša – temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 3 satajoš 27 povezanih