Povezane vesti
Publika ostala u šoku: Evo koliko puta Miki i Nadežda dnevno imaju seks
Blic 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić redovno se upuštaju u seksualne aktivnosti. Kamere im uopšte ne predstavljaju problem, a par potpuno zaboravi i na mesto i na vreme tokom seksa. Krevet škripi sve vreme, ukućani leže pored njih, a Miki i Nadežda opušteno… »
Miki i Nadežda: Imali smo više seksa nego Kija i Sloba u braku, ako nam se "omakne" rodićemo dete (video)
Večernje novosti 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa. Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa, a ako se omakne Miki je poželeo da mu buduća žena rodi… »
Ne gubi vreme! Miki Đuričić želi nadeždi da napravi dete: Mi smo u protekla 24 sata imali više s.ksa nego Kija i Sloba za 2…
Kurir 13.05.2018
Na pitanje iz studija da li znaju koliko puta u toku dana imaju odnose, Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su vrlo dobre odgovore! "Mi smo protekla 24 sata imali više s.ksa nego Sloba i Kija za dve godine braka", rekao je Miki. "Mi smo zaljubljeni! To… »
Vesti dana »

U Novom Pazaru uhapšeno najmanje 13 ljudi, među njima i student: Najavljen protest ispred Policijske uprave
N1 Info pre 40 minutajoš 44 povezane

Uživo ove zemlje su sledeće na udaru cunamija! Proglašeno vanredno stanje, talasi od 15 metara, eruptirao vulkan, nuklearka evakuisana: Zemljotres jačine 8,8 u Rusiji napravio haos (foto, video)
Blic pre 35 minutajoš 223 povezane

Blagojević pred revanš protiv Oleksandrije: Ne smemo da se opuštamo
Radio sto plus pre 10 minutajoš 29 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 35 minutajoš 24 povezane

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 45 minutajoš 30 povezanih