Povezane vesti
Publika ostala u šoku: Evo koliko puta Miki i Nadežda dnevno imaju seks
Blic 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić redovno se upuštaju u seksualne aktivnosti. Kamere im uopšte ne predstavljaju problem, a par potpuno zaboravi i na mesto i na vreme tokom seksa. Krevet škripi sve vreme, ukućani leže pored njih, a Miki i Nadežda opušteno… »
Miki i Nadežda: Imali smo više seksa nego Kija i Sloba u braku, ako nam se "omakne" rodićemo dete (video)
Večernje novosti 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa. Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa, a ako se omakne Miki je poželeo da mu buduća žena rodi… »
Ne gubi vreme! Miki Đuričić želi nadeždi da napravi dete: Mi smo u protekla 24 sata imali više s.ksa nego Kija i Sloba za 2…
Kurir 13.05.2018
Na pitanje iz studija da li znaju koliko puta u toku dana imaju odnose, Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su vrlo dobre odgovore! "Mi smo protekla 24 sata imali više s.ksa nego Sloba i Kija za dve godine braka", rekao je Miki. "Mi smo zaljubljeni! To… »
Vesti dana »

Protest kod Pete beogradske gimnazije, u Novom Sadu okupljanje roditelja i učenika ispred Jovine
NIN pre 1 satjoš 73 povezane

VIDEO Nakon koškanja građana i policije: Kod DIF-a mirno, studenti izašli iz zgrade fakulteta
Radio 021 pre 51 minutajoš 30 povezanih

(Foto) "dnevnik" obišao novosadske markete Nove cene stigle na rafove! Meso sniženo, mleko i mlečne proizvode od danas plaćamo manje! Evo šta kažu prodavci
Dnevnik pre 1 satjoš 40 povezanih

U zemljotresu u Avganistganu poginulo najmanje 800 ljudi, povređeno 2.500
Beta pre 41 minutajoš 44 povezane

Frans pres piše da Vučić putuje u Kinu da bi se sastao sa Sijem i Putinom koji su mu bliski
Radio sto plus pre 1 satjoš 24 povezane