Povezane vesti
Publika ostala u šoku: Evo koliko puta Miki i Nadežda dnevno imaju seks
Blic 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić redovno se upuštaju u seksualne aktivnosti. Kamere im uopšte ne predstavljaju problem, a par potpuno zaboravi i na mesto i na vreme tokom seksa. Krevet škripi sve vreme, ukućani leže pored njih, a Miki i Nadežda opušteno… »
Miki i Nadežda: Imali smo više seksa nego Kija i Sloba u braku, ako nam se "omakne" rodićemo dete (video)
Večernje novosti 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa. Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa, a ako se omakne Miki je poželeo da mu buduća žena rodi… »
Ne gubi vreme! Miki Đuričić želi nadeždi da napravi dete: Mi smo u protekla 24 sata imali više s.ksa nego Kija i Sloba za 2…
Kurir 13.05.2018
Na pitanje iz studija da li znaju koliko puta u toku dana imaju odnose, Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su vrlo dobre odgovore! "Mi smo protekla 24 sata imali više s.ksa nego Sloba i Kija za dve godine braka", rekao je Miki. "Mi smo zaljubljeni! To… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Bez struje u Ivanjici, Lučanima, Sjenici, Arilju, a ministarka tvrdi: To su normalni problemi
Nova pre 16 minutajoš 35 povezanih
Kakvo je trenutno stanje vremena i vodostaja u Srbiji - u Sjenici 40 cm snega, najhladnije na Kopaoniku
N1 Info pre 1 satjoš 56 povezanih
Šef francuske diplomatije pozvao SAD da prekinu sa ucenjivanjem oko Grenlanda
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Bublik otvorio godinu na najbolji mogući način: Trofej u Hong Kongu za Aleksandera!
Kurir pre 1 satjoš 44 povezane
Pojašnjenje situacije i pravdanje odluke: Evo zbog čega je poništen gol Holandije protiv Srbije
Nova pre 46 minutajoš 34 povezane