Povezane vesti

Publika ostala u šoku: Evo koliko puta Miki i Nadežda dnevno imaju seks

Publika ostala u šoku: Evo koliko puta Miki i Nadežda dnevno imaju seks

Blic 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić redovno se upuštaju u seksualne aktivnosti. Kamere im uopšte ne predstavljaju problem, a par potpuno zaboravi i na mesto i na vreme tokom seksa. Krevet škripi sve vreme, ukućani leže pored njih, a Miki i Nadežda… »
Miki i Nadežda: Imali smo više seksa nego Kija i Sloba u braku, ako nam se "omakne" rodićemo dete (video)

Miki i Nadežda: Imali smo više seksa nego Kija i Sloba u braku, ako nam se "omakne" rodićemo dete (video)

Večernje novosti 13.05.2018
Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa. Miki Đuričić i Nadežda Biljić su sinoć otkrili koliko puta otprilike imaju seks tokom 24 časa, a ako se omakne Miki je poželeo da mu buduća… »
Ne gubi vreme! Miki Đuričić želi nadeždi da napravi dete: Mi smo u protekla 24 sata imali više s.ksa nego Kija i Sloba za…

Ne gubi vreme! Miki Đuričić želi nadeždi da napravi dete: Mi smo u protekla 24 sata imali više s.ksa nego Kija i Sloba za…

Kurir 13.05.2018
Na pitanje iz studija da li znaju koliko puta u toku dana imaju odnose, Nadežda Biljić i Miki Đuričić imali su vrlo dobre odgovore! "Mi smo protekla 24 sata imali više s.ksa nego Sloba i Kija za dve godine braka", rekao je Miki. "Mi smo zaljubljeni… »

Vesti dana »