Повезане вести

Размажена девојка која не зна шта ће са собом, такмичи се са Кијом! Цакана жестоко осудила Луну због везе са ожењеним Слобом!…

Размажена девојка која не зна шта ће са собом, такмичи се са Кијом! Цакана жестоко осудила Луну због везе са ожењеним Слобом!…

Телеграф 13.05.2018
- Шта ће? Да роди децу и да чека да се Слоба певач врати са тезге? - искритиковала је Цакана јавно Луну Ђогани Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Као подршка номинованој Викторији вечерас је у Задрузи једна од гостију… »
Волео бих да се ни са једном нисам смувао! Ђексон после Крунићкиног питања све признао, Зорица му рекла: Оне су тебе…

Волео бих да се ни са једном нисам смувао! Ђексон после Крунићкиног питања све признао, Зорица му рекла: Оне су тебе…

Телеграф 13.05.2018
- Све су оне готивне док се не смуваш с њима - објаснио је Ђексон након што му се обратила Јелена Крунић Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Током емисије у којој су бивши задругари постављали питања садашњим… »
Анђела Вештица питала Ђексона зашто лаже Андријану кад је сам звао Мину у кревет, ево како је он реаговао! (видео)

Анђела Вештица питала Ђексона зашто лаже Андријану кад је сам звао Мину у кревет, ево како је он реаговао! (видео)

Телеграф 13.05.2018
Анђела Вештица је прва од бивших задругара поставила питање укућанима Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Задругари су данас одговарали на питања бивших задругара, а прва се задругарима обратила Анђела Вештица… »
Луна се изланула па открила део тајног разговора са Слобом, ево шта би он хтео са њом и са Кијом! (видео)

Луна се изланула па открила део тајног разговора са Слобом, ево шта би он хтео са њом и са Кијом! (видео)

Телеграф 13.05.2018
Како је рекла, Слободан би да и даље буде у браку, а да са стране води свој живот Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани и Слоба Радановић претходне ноћи имали су подужи разговор у Пабу, у којем је Слоба по… »
Слоба признао Луни у чему је погрешио кад је Кија у питању, открио шта му је рекла када су били ван Задруге, она му рекла да…

Слоба признао Луни у чему је погрешио кад је Кија у питању, открио шта му је рекла када су били ван Задруге, она му рекла да…

Телеграф 13.05.2018
- Пуно смо се волели... Велика је љубав била и не иде ми да је све то отишло тако лако - признао је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани и Слободан Радановић претходне ноћи у Пабу су причали о… »
Летели тањири, обезбеђење једва спречило скандал! Разјарени Анђело због Теодоре насрнуо на Лепог Мићу! (видео)

Летели тањири, обезбеђење једва спречило скандал! Разјарени Анђело због Теодоре насрнуо на Лепог Мићу! (видео)

Телеграф 13.05.2018
- Шта хоћете да чујете? Не занима ме више! Да сам била са Ћазимом? Више ми је доста да ми за ових осам месеци набијате етикету к*рве! Доста ми је! - викала је Теодора. Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Претходне ноћи… »
Слоба коначно признао чиме га је Луна условила, ево шта је тражила да уради да би била са њим! (видео)

Слоба коначно признао чиме га је Луна условила, ево шта је тражила да уради да би била са њим! (видео)

Телеграф 13.05.2018
Љубавни пар разговарао је у спаваћој соби у паузи између питања новинара претходне ноћи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани пребацила је претходне ноћи свом дечку Слоби Радановићу то што они никада нису… »

Вести дана »