Povezane vesti
Salah i zvanično najbolji u Premijer ligi
Večernje novosti 13.05.2018
Veoma sam srećan, velika je čast osvojiti ovu nagradu. Uvek mi je bilo u glavi da se vratim u Premijer ligu i pokažem ljudima koji su pričali da nisam bio dovoljno dobar u mom prvom boravku ovde - rekao je fudbaler Liverpula. Fudbaler Liverpula Mohamed… »
Salah, pa svi ostali: Egipćanin najbolji fudbaler Premijer lige
Hot sport 13.05.2018
I više nego zaluženo veliko priznanje za napadača Liverpula. Sjajnu sezonu ima Mohamed Salah, kako na Ostrvu, tako i u Evropi. Pred poslednju utakmicu engleskog šampionata tradicionalno je proglašen najbolji igrač za ovu sezonu, a to je Salah kojem je… »
Očekivano – Salah igrač sezone u Premijer ligi
N1 Info 13.05.2018
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah poneo je priznanje najboljeg igrača Premijer lige za sezonu 2017/18. Salah je od početka sezone sjajno predvodio ‚Redse‘ i najzaslužniji je za veoma dobru sezonu izabranika Jirgena Klopa tokom koje ih još čeka i finale… »
Vesti dana »
Prolazno osveženje u Srbiji i najava novog toplotnog talasa
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 16 povezanih
Novi snažan zemljotres pogodio Indoneziju: Potres jačine 6,1 stepen zatresao ostrvo Nias
Euronews pre 1 satjoš 21 povezana
"Kad mi je otac umro, nisam suzu pustila" Vedrana Rudan imala je teško detinjstvo, o odnosu sa ocem ovako je govorila
Blic pre 54 minutajoš 81 povezana
Ovo su deca VEDRANE RUDAN: Sin joj je veoma poznat i cenjen, a o njenoj ćerki se ništa ne zna
Blic pre 29 minutajoš 18 povezanih