Povezane vesti
Salah i zvanično najbolji u Premijer ligi
Večernje novosti 13.05.2018
Veoma sam srećan, velika je čast osvojiti ovu nagradu. Uvek mi je bilo u glavi da se vratim u Premijer ligu i pokažem ljudima koji su pričali da nisam bio dovoljno dobar u mom prvom boravku ovde - rekao je fudbaler Liverpula. Fudbaler Liverpula… »
Salah, pa svi ostali: Egipćanin najbolji fudbaler Premijer lige
Hot sport 13.05.2018
I više nego zaluženo veliko priznanje za napadača Liverpula. Sjajnu sezonu ima Mohamed Salah, kako na Ostrvu, tako i u Evropi. Pred poslednju utakmicu engleskog šampionata tradicionalno je proglašen najbolji igrač za ovu sezonu, a to je Salah kojem… »
Očekivano – Salah igrač sezone u Premijer ligi
N1 Info 13.05.2018
Fudbaler Liverpula Mohamed Salah poneo je priznanje najboljeg igrača Premijer lige za sezonu 2017/18. Salah je od početka sezone sjajno predvodio ‚Redse‘ i najzaslužniji je za veoma dobru sezonu izabranika Jirgena Klopa tokom koje ih još čeka i… »
Vesti dana »
AP: Teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Danas pre 7 satijoš 8 povezanih
Ugroženo primirje - izraelski brodovi gađali obalu Gaze; Guteres: Iran da se odrekne nuklearnog oružja
RTS pre 0 minutajoš 2 povezane
"Više nisam solo igračica": Jelena Rozga ljubi sina Tončija Huljića, a evo šta kaže o njihovom odnosu: "Poželeo mi je sreću"
Blic pre 54 minutajoš 4 povezane