Povezane vesti

Jezivi detalji smrti u Novom Sadu: Nadica je kačila zavesu, ja sam krenula na terasu i videla da je nema! A kad sam pogledala…

Jezivi detalji smrti u Novom Sadu: Nadica je kačila zavesu, ja sam krenula na terasu i videla da je nema! A kad sam pogledala…

Kurir 13.05.2018
Nadica Ilić (41) poginula je danas oko podneva kad se okliznula sa ivice terase na četvrtom spratu porodičnog stana, u kom je živela s majkom. Nadica Ilić (41) iz Novog Sada tragično je nastradala danas dok je postavljala zavesu na terasu, u zgradi… »
Žena pala sa zgrade na Limanu II

Žena pala sa zgrade na Limanu II

Radio 021 13.05.2018
Nadica Ilić (41) poginula je danas nešto posle 12 časova, pošto je pala sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici, preko puta Spensa. Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, njihova ekipa je intervenisala oko 12:20 časova i pokušala da… »
Tragedija u novom sadu: Žena pala sa četvrtog sprata zbog zavesa

Tragedija u novom sadu: Žena pala sa četvrtog sprata zbog zavesa

Večernje novosti 13.05.2018
Novosađanka Nadica I.(41) najverovatnije je izgubila ravnotežu.Pala je kroz prozor i preminula. U TRENUTKU dok je, danas oko podneva, postavljala zavesu na prozoru svog stana, na četvrtom spratu u Fruškogorskoj ulici broj 6, Novosađanka Nadica I.(41)… »
Užas u Novom Sadu: Žena kačila zavese pa pala i poginula!

Užas u Novom Sadu: Žena kačila zavese pa pala i poginula!

Vesti online 13.05.2018
Žena stara oko 40 godina poginula je nakon što je pala sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu. Kako Kurir saznaje, nesrećna žena je kačila zavese u svom stanu kada je izgubila ravnotežu i pala. Ekipa Hitne pomoći je na mestu… »
Tragedija u Novom Sadu: Žena pala sa četvrtog sprata zbog zavesa i poginula

Tragedija u Novom Sadu: Žena pala sa četvrtog sprata zbog zavesa i poginula

Blic 13.05.2018
Žena stara 41 godinu poginula je danas nešto posle podneva, pošto je pala sa četvrtog sprata stambene zgrade u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu, saznaje “Blic”. Kako nam je potvrđeno u Hitnoj pomoći njihova ekipa intervenisala je na licu mesta… »
Žena pala sa zgrade u Novom Sadu

Žena pala sa zgrade u Novom Sadu

RTS 13.05.2018
Žena stara 41 godinu poginula je nešto posle 12 časova, pošto je pala sa četvrtog sprata zgrade u Fruškogorskoj ulici, preko puta "Spensa". Kako je za 021 potvrđeno u Hitnoj pomoći, ekipa je intervenisala u 12.20 i pokušala da reanimira ženu… »

Vesti dana »