Повезане вести

Језиви детаљи смрти у Новом Саду: Надица је качила завесу, ја сам кренула на терасу и видела да је нема! А кад сам погледала…

Језиви детаљи смрти у Новом Саду: Надица је качила завесу, ја сам кренула на терасу и видела да је нема! А кад сам погледала…

Курир 13.05.2018
Надица Илић (41) погинула је данас око поднева кад се оклизнула са ивице терасе на четвртом спрату породичног стана, у ком је живела с мајком. Надица Илић (41) из Новог Сада трагично је настрадала данас док је постављала завесу… »
Жена пала са зграде на Лиману ИИ

Жена пала са зграде на Лиману ИИ

Радио 021 13.05.2018
Надица Илић (41) погинула је данас нешто после 12 часова, пошто је пала са четвртог спрата зграде у Фрушкогорској улици, преко пута Спенса. Како је за 021 потврђено у Хитној помоћи, њихова екипа је интервенисала око 12:20 часова… »
Трагедија у новом саду: Жена пала са четвртог спрата због завеса

Трагедија у новом саду: Жена пала са четвртог спрата због завеса

Вечерње новости 13.05.2018
Новосађанка Надица И.(41) највероватније је изгубила равнотежу.Пала је кроз прозор и преминула. У ТРЕНУТКУ док је, данас око поднева, постављала завесу на прозору свог стана, на четвртом спрату у Фрушкогорској улици број 6… »
Ужас у Новом Саду: Жена качила завесе па пала и погинула!

Ужас у Новом Саду: Жена качила завесе па пала и погинула!

Вести онлине 13.05.2018
Жена стара око 40 година погинула је након што је пала са четвртог спрата зграде у Фрушкогорској улици у Новом Саду. Како Курир сазнаје, несрећна жена је качила завесе у свом стану када је изгубила равнотежу и пала. Екипа Хитне… »
Трагедија у Новом Саду: Жена пала са четвртог спрата због завеса и погинула

Трагедија у Новом Саду: Жена пала са четвртог спрата због завеса и погинула

Блиц 13.05.2018
Жена стара 41 годину погинула је данас нешто после поднева, пошто је пала са четвртог спрата стамбене зграде у Фрушкогорској улици у Новом Саду, сазнаје “Блиц”. Како нам је потврђено у Хитној помоћи њихова екипа интервенисала је… »
Жена пала са зграде у Новом Саду

Жена пала са зграде у Новом Саду

РТС 13.05.2018
Жена стара 41 годину погинула је нешто после 12 часова, пошто је пала са четвртог спрата зграде у Фрушкогорској улици, преко пута "Спенса". Како је за 021 потврђено у Хитној помоћи, екипа је интервенисала у 12.20 и покушала да… »

Вести дана »