Повезане вести
Језиви детаљи смрти у Новом Саду: Надица је качила завесу, ја сам кренула на терасу и видела да је нема! А кад сам погледала…
Курир 13.05.2018
Надица Илић (41) погинула је данас око поднева кад се оклизнула са ивице терасе на четвртом спрату породичног стана, у ком је живела с мајком. Надица Илић (41) из Новог Сада трагично је настрадала данас док је постављала завесу… »
Жена пала са зграде на Лиману ИИ
Радио 021 13.05.2018
Надица Илић (41) погинула је данас нешто после 12 часова, пошто је пала са четвртог спрата зграде у Фрушкогорској улици, преко пута Спенса. Како је за 021 потврђено у Хитној помоћи, њихова екипа је интервенисала око 12:20 часова… »
Трагедија у новом саду: Жена пала са четвртог спрата због завеса
Вечерње новости 13.05.2018
Новосађанка Надица И.(41) највероватније је изгубила равнотежу.Пала је кроз прозор и преминула. У ТРЕНУТКУ док је, данас око поднева, постављала завесу на прозору свог стана, на четвртом спрату у Фрушкогорској улици број 6… »
Ужас у Новом Саду: Жена качила завесе па пала и погинула!
Вести онлине 13.05.2018
Жена стара око 40 година погинула је након што је пала са четвртог спрата зграде у Фрушкогорској улици у Новом Саду. Како Курир сазнаје, несрећна жена је качила завесе у свом стану када је изгубила равнотежу и пала. Екипа Хитне… »
Трагедија у Новом Саду: Жена пала са четвртог спрата због завеса и погинула
Блиц 13.05.2018
Жена стара 41 годину погинула је данас нешто после поднева, пошто је пала са четвртог спрата стамбене зграде у Фрушкогорској улици у Новом Саду, сазнаје “Блиц”. Како нам је потврђено у Хитној помоћи њихова екипа интервенисала је… »
Жена пала са зграде у Новом Саду
РТС 13.05.2018
Жена стара 41 годину погинула је нешто после 12 часова, пошто је пала са четвртог спрата зграде у Фрушкогорској улици, преко пута "Спенса". Како је за 021 потврђено у Хитној помоћи, екипа је интервенисала у 12.20 и покушала да… »
Вести дана »

Пољопривредници: „Дајемо држави 10 дана да испуни захтеве или се протести шире“
Озон пресс пре 44 минутајош 44 повезане

Руска служба: Немири у Србији производ субверзивне делатности ЕУ, циљ је власт лојална Бриселу
Бета пре 1 сатјош 20 повезаних

Србију ће погодити снажан циклон: Олујно невреме већ захватило Европу, ево када стиже код нас
Мондо пре 45 минутајош 34 повезане