Повезане вести
Кија и Слоба планирају годишњицу брака: На адресу Беле куће стиже изненађење, ево шта су супружници тражили (видео)
Курир 13.05.2018
Кија Коцкар и Слоба Радановић састали су се у Рајском врту да пордазговарају са Дрветом мудрости о годишњици брака, коју слав еу понедељак. "Нека она изабере пошто је то желела, а ја ћу бити џентлмен", рекао је певач. "Ја сам… »
Важан датум за најинтригантнији пар: Годишњица Кији и Слоби, стјуардесина жеља говори колико га и даље воли!
Блиц 13.05.2018
Кија Коцкар и Слоба Радановић сутра славе годишњицу брака који је нарушен након певачевог уласка у ријалити, а потом и преваре. Међутим, жена му је све опростила, неколико пута рекла колико га воли, а последња жеља везана… »
Вести дана »
Свети Алимпије Столпник: Данас се слави Алемпијевдан, дан кад се стока не упреже и кућа „чува од зла“
Данас пре 18 минутајош 5 повезаних
Страни радници имају иста права као наши: Непалци се селе из крагујевачког насеља након језивог протеста групе екстремиста, хитно потребан план због ксенофобије
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
ЕУ планира кредит Украјини од 210 милијарди евра: Колико ће чланице појединачно морати да обезбеде новац
Данас пре 6 сатијош 1 повезана