Повезане вести
Луна честитала годишњицу Кији и Слоби, Кристина устала и учинила исто, а онда су се она и Слоба покачили за столом! (видео)…
Телеграф 14.05.2018
Брачни пар Коцкар-Радановић 14. маја обележава прву годишњицу црквеног брака Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Након што је Лепи Мића као нови вођа поделио буџете за ову недељу, Луна Ђогани устала је како би… »
Она га гуши, зашто вам је глупо да то признате?! Цакана жестоко одбрусила Слобиној сестри усред емисије! (ВИДЕО)
Телеграф 14.05.2018
- Луна осећа страх да ће се он вратити Кристини. Он осећа кривицу али и не може пет година тек тако да избрише, осећа сажаљење, човек је од крви и меса - рекла је Слобина сестра Повезане вести Најновије из категорије Јетсет… »
Проговорио поп који је венчао Кију и Слобу! Ево шта каже о њима и какве утиске носи са венчања о којем осам месеци бруји…
Телеграф 14.05.2018
14. маја Кија и Слоба обележавају прбу годину откако су пред Богом рекли судбоносно "да" Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Слоба Радановић и Кија Коцкар 14. маја 2017. године ступили су у црквени брак, а сада би… »
Слоба добио 80 одсто гласова! Једна такмичарка напустила Задругу са само 7 одсто гласова, а друга бризнула у плач јер остаје…
Телеграф 14.05.2018
Номиновани су били Мина Врбашки, Викторија и Слободан Радановић Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Ове недеље у трци за избацивање нашли су се Слоба, Мина и Викторија; Слоба као потрчко изгласан од стране задругара… »
Луна је замерила Слоби једну ствар, а онда јој је он одбрусио и окренуо се на другу страну (видео)
Телеграф 14.05.2018
Ђоганијеве је засметала једна ствар, што је морала да подели са Слобом Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани замерила је Слоби што немају заједнички буџет, што му је отворено рекла док су лежали у кревету. -… »
Проглашен нови вођа у Задрузи, одмах одржао говор којим је најавио пакао у кући! (видео)
Телеграф 14.05.2018
- Разговараћемо о свима нама и шта смо радили осам месеци. Ко глуми тарзана, ко будалетину, ко је шизофреничар - рекао је нови вођа Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Мина Врбашки је прошле ноћи одлуком гласова… »
Да ли се воле, хоће ли се развести, због чега се кају: Ево шта су Кија и Слоба рекли у интервјуу у којем су једно другом…
Телеграф 14.05.2018
Једно од Кијиних питања било је да ли би их зближило да су заједно ушли у Задругу тог 6. септембра, док је Слоба жену питао да ли мисли да ју је искрено волео Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар и Слоба… »
Сања и Матора имале врелу акцију, гласни уздаси се орили Задругом, а све се чује толико добро да ће вам бити непријатно да…
Телеграф 14.05.2018
Задругарке су се осамиле и сакриле од камера, а место које су изабрале било је оно на којем су и Мики и Надежда имали секс Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Јована Томић Матора и Сања Станковић отпочеле су прву геј… »
Мина позвала Тому у емисији уживо, покушала да оправда своје понашање у Задрузи, а његов коментар оставио ју је без текста…
Телеграф 14.05.2018
- Знам да си љут на мене, али ово сам ја. Направила сам неке глупости које није требало - покушала је да се оправда Мина Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Мина Врбашки претходне ноћи је напустила Задругу јер је… »
Луна и Слоба раскинули, а када су сви задругари заспали, кришом се мазили и пипкали! (видео)
Телеграф 14.05.2018
Иако је деловало да су њихови односи захладнели и да више ништа није исто као пре, овај потез их је одао Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Луна Ђогани и Слоба Радановић решили су да заврше своју везу, а односи… »
Ево шта Слобина сестра каже за Лунино понашање и мисли ли да ће се певач помирити са Кијом!
Телеграф 14.05.2018
- Ја Слобу одлично познајем - рекла је Слобина сестра приликом гостовања у Задрузи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Будући да је Слободан Радановић као потрчко номинован за избацивање, његова сестра Мирјана… »
Вести дана »
Трамп повлачи потез од кога Европа годинама стрепи: Све жешћи сукоб са немачким канцеларом
Телеграф пре 1 сатјош 29 повезаних
Протест у Раковици након напада на активисте у Реснику: "Насиље нас неће обесхрабрити"
Инсајдер пре 1 сатјош 22 повезане
Северна Македонија пала за три места на Глобалном индексу слободе штампе
Сербиан Невс Медиа пре 7 сатијош 21 повезана
Поподневни шпиц у Београду: На Газели аутомобили "стоје", велика гужва и на Аутокоманди (фото)
Еуроневс пре 5 сатијош 31 повезана