Povezane vesti
Ispovest popa koji zbog pijanstva mora u zatvor: Parastos po parastos i ja naduvah 2,06 promila - ni mantija mi nije pomogla u…
Telegraf 14.05.2018
- Policajci su ostali maksimalno profesionalni i držali se svog posla kao pijan plota, nisu hteli da popuste i tako ja odoh u zatvor - kaže pop Ljubičić Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. - Bio sam na daći jednoj, pa kako to ide po… »
Policija je privela pijanog popa, a jedna njegova rečenica ostavila ih je bez teksta: Vozio sa 2,06 promila u krvi
Telegraf 14.05.2018
On će na izdržavanje zatvorske kazne biti upućen u roku od 15 dana Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Sveštenik Miloš Ljubičić (70) iz ubskog sela Vrelo zadržan je u policijskoj stanici na trežnjenju, jer su saobraćajni policajci… »
Sveštenik vozio sa 2,06 promila alkohola u krvi pa dobio 15 dana zatvora: Policiji rekao da je bio na tri parastosa, pa morao…
Kurir 14.05.2018
Sveštenik M.LJ. (70) iz ubskog sela Vrelo zadržan je u policijskoj stanici na trežnjenju, jer su saobraćajni policajci otkrili da je vozio u teškom alkoholisanom stanju, pošto je imao 2,06 promila alkohola u krvi. Kako saznajemo, sveštenika, koji… »
Vesti dana »

Najvažnija stvar koja je mogla da im se desi! Feđa Dudić u Sarajevu potpisao ugovor!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Dve osobe poginule u neredima nakon pobede Paris Sen Žermena u finalu Lige šampiona
Nedeljnik pre 5 minutajoš 31 povezana

Najmanje 26 mrtvih u izraleskom napadu blizu centra za pomoć u Gazi: spasioci
BBC News pre 2 satajoš 21 povezana