Povezane vesti

Sale igra još godinu dana: Ovako je najbolje za Partizan i mene

Sale igra još godinu dana: Ovako je najbolje za Partizan i mene

Večernje novosti 14.05.2018
U dogovoru s porodicom, doneo sam odluku. Osetio sam ujedno i podršku navijača, trenera (posebno Rankovića i Delibašića) i njihovu želju da igram još malo - rekao je kapiten Partizana. NAVIJAČI su spevali pesmu odavno, u klubu je prisutan… »
‘Još uvek značim Partizanu’: Javio se Saša Ilić i otkrio dve osobe iz stručnog štaba koje su najviše uticale da igra…

‘Još uvek značim Partizanu’: Javio se Saša Ilić i otkrio dve osobe iz stručnog štaba koje su najviše uticale da igra…

Hot sport 14.05.2018
‘I ja bih da igram još malo’, bile su otprilike reči kapitena Partizana koji je danas prelomio da igra fudbal još godinu dana. Saša Ilić se već godinama oprašta od fudbala i dresa Partizana, ali opet svake godine, pa i ove, donosi odluku da… »
Saša Ilić produžio ugovor - igraće još malo!

Saša Ilić produžio ugovor - igraće još malo!

Mondo 14.05.2018
Kapiten Partizana, legendarni Saša Ilić produžio ugovor sa crno-belima na još godinu dana. On ima 40 godina i pet meseci! Vazura za MONDO: "Sa njim se uvek dogovorimo za jedan minut". "Ma... ne znam, jedno pričam a drugo radim. Kao lomim se... Želim… »
Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom

Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom

Beta 14.05.2018
Fudbaler Partizana Saša Ilić produžio je ugovor tako da će i naredne sezone igrati za klub u kojem je ponikao. Kako su preneli beogradski mediji, legendarni kapiten crno-belih i rekorder po broju utakmica za Partizan produžio je ugovor na još godinu… »
Ipak je rešio da igra još malo

Ipak je rešio da igra još malo

Mozzart sport 14.05.2018
Saša Ilić ne ide u penziju ovog leta. Još jednom su ga Grobari zamolili i još jednom je pristao - Saša Ilić (40) ipak će igrati još malo! Legendarni kapiten Partizana odlučio je da na još godinu dana produži ugovor sa crno-belima. To je epilog… »
Oglasio se Saša Ilić, evo ko ga je podržao u odluci da nastavi karijeru!

Oglasio se Saša Ilić, evo ko ga je podržao u odluci da nastavi karijeru!

Sportske.net 14.05.2018
Legendarni kapiten Partizana prokomentarisao svoju odluku da odloži fudbalsku penziju i otkrio ko je još doprineo ovakvom raspletu. Vest dana iz Partizana je da je 40-godišnji kapiten crno-belih Saša Ilić produžio ugovor sa klubom iz Humske na još… »
Počeo prelazni rok u Partizanu, pao prvi potpis, i to kakav!

Počeo prelazni rok u Partizanu, pao prvi potpis, i to kakav!

Sportske.net 14.05.2018
Mnogi navijači će biti iznenađeni, imajući u vidu nedavne informacije. ''Ja bih da igra još malo, jer je Sale samo jedan'', već godinama navijači Partizana pevaju dobro poznatu pesmu kapitenu Partizana Saši Iliću i on im iz godine u godinu tu… »
Definitivno je prelomio: Grobari bi da igra još malo – ovo je konačna odluka Saše Ilića o nastavku karijere!

Definitivno je prelomio: Grobari bi da igra još malo – ovo je konačna odluka Saše Ilića o nastavku karijere!

Hot sport 14.05.2018
Posle onakvog finiša meča protiv Čukaričkog, gola za pobedu i ovacija celog stadiona, da li je kapiten mogao da odbije svoje navijače? Naravno da nije. Zato je jutros pala odluka koja se donosi svake godine u isto vreme već nekoliko leta unazad, a… »
Kapiten će da igra još malo: Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom na još godinu dana!

Kapiten će da igra još malo: Saša Ilić produžio ugovor sa Partizanom na još godinu dana!

Sportski žurnal 14.05.2018
Vest dana u svetu sporta: Saša Ilić je produžio ugovor sa Partizanom na još godinu dana! Kapiten će i naredne sezone, iako će tada napuniti 41 godinu, predvoditi klub koji je bez njega teško zamisliti! Već krajem marta ove godine Ilić je nakupio… »
Ilić odlučio da igra još malo!

Ilić odlučio da igra još malo!

Vesti online 14.05.2018
Legendarni kapiten Partizana odlučio je da na još godinu dana produži ugovor sa crno-belima. To je epilog sastanka koji je održan jutros u Humskoj, a na kome je Ilić rekao čelnicima kluba kakvi su mu planovi u bližoj budućnosti. Mnogi su… »

Vesti dana »