Повезане вести
Сале игра још годину дана: Овако је најбоље за Партизан и мене
Вечерње новости 14.05.2018
У договору с породицом, донео сам одлуку. Осетио сам уједно и подршку навијача, тренера (посебно Ранковића и Делибашића) и њихову жељу да играм још мало - рекао је капитен Партизана. НАВИЈАЧИ су спевали песму одавно, у клубу је… »
‘Још увек значим Партизану’: Јавио се Саша Илић и открио две особе из стручног штаба које су највише утицале да игра још мало…
Хот спорт 14.05.2018
‘И ја бих да играм још мало’, биле су отприлике речи капитена Партизана који је данас преломио да игра фудбал још годину дана. Саша Илић се већ годинама опрашта од фудбала и дреса Партизана, али опет сваке године, па и ове… »
Саша Илић продужио уговор - играће још мало!
Мондо 14.05.2018
Капитен Партизана, легендарни Саша Илић продужио уговор са црно-белима на још годину дана. Он има 40 година и пет месеци! Вазура за МОНДО: "Са њим се увек договоримо за један минут". "Ма... не знам, једно причам а друго радим… »
Саша Илић продужио уговор са Партизаном
Бета 14.05.2018
Фудбалер Партизана Саша Илић продужио је уговор тако да ће и наредне сезоне играти за клуб у којем је поникао. Како су пренели београдски медији, легендарни капитен црно-белих и рекордер по броју утакмица за Партизан продужио је… »
Огласио се Саша Илић, ево ко га је подржао у одлуци да настави каријеру!
Спортске.нет 14.05.2018
Легендарни капитен Партизана прокоментарисао своју одлуку да одложи фудбалску пензију и открио ко је још допринео оваквом расплету. Вест дана из Партизана је да је 40-годишњи капитен црно-белих Саша Илић продужио уговор са… »
Ипак је решио да игра још мало
Моззарт спорт 14.05.2018
Саша Илић не иде у пензију овог лета. Још једном су га Гробари замолили и још једном је пристао - Саша Илић (40) ипак ће играти још мало! Легендарни капитен Партизана одлучио је да на још годину дана продужи уговор са… »
Дефинитивно је преломио: Гробари би да игра још мало – ово је коначна одлука Саше Илића о наставку каријере!
Хот спорт 14.05.2018
После онаквог финиша меча против Чукаричког, гола за победу и овација целог стадиона, да ли је капитен могао да одбије своје навијаче? Наравно да није. Зато је јутрос пала одлука која се доноси сваке године у исто време већ… »
Почео прелазни рок у Партизану, пао први потпис, и то какав!
Спортске.нет 14.05.2018
Многи навијачи ће бити изненађени, имајући у виду недавне информације. ''Ја бих да игра још мало, јер је Сале само један'', већ годинама навијачи Партизана певају добро познату песму капитену Партизана Саши Илићу и он им из… »
Илић одлучио да игра још мало!
Вести онлине 14.05.2018
Легендарни капитен Партизана одлучио је да на још годину дана продужи уговор са црно-белима. То је епилог састанка који је одржан јутрос у Хумској, а на коме је Илић рекао челницима клуба какви су му планови у ближој будућности… »
Капитен ће да игра још мало: Саша Илић продужио уговор са Партизаном на још годину дана!
Спортски журнал 14.05.2018
Вест дана у свету спорта: Саша Илић је продужио уговор са Партизаном на још годину дана! Капитен ће и наредне сезоне, иако ће тада напунити 41 годину, предводити клуб који је без њега тешко замислити! Већ крајем марта ове године… »
Вести дана »
(БЛОГ) Избори у Мионици, Неготину и Сечњу: Неправилности на више места током целог дана, Црта повукла посматраче из Мионице
Н1 Инфо пре 15 минутајош 100 повезаних
Временска прогноза за Србију: Умерено облачно са падавинама и упозорењем на поледицу
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних
НИС затвара рафинерију у Панчеву од уторка: Вучић каже да не разуме логику САД и најављује „тешку борбу“
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 21 повезана
Избори у Неготину, Мионици и Сечњу: Висока излазност, пријављене бројне неправилности
BBC News пре 1 сатјош 22 повезане
Квалификације за СП се настављају – БиХ дочекује Србију. Орлови јуре нови тријумф, док домаћин тражи искупљење пред својим навијачима
Хот спорт пре 2 сатајош 31 повезана