Povezane vesti
Iz Alvesovog pera: Obećavam, barem jednom ću zatvoriti usta, neće biti reči koje izlaze iz mene, samo ću plakati
Mozzart sport 14.05.2018
Iskrena i duboka ispovest Danija Alvesa (za Theplayerstribune), koji će zbog povrede propustiti Svetsko prvenstvo. Pročitajte i uživajte…. Kada sam osetio bol u kolenu, moja duša je napustila telo. Znao sam od momenta kada sam udario u zemlju da neću… »
Dani Alveš: "Neću da niko plače zbog mene"
Sportske.net 14.05.2018
Brazilac se oglasio posle peha zbog kog neće igrati na Mundijalu. U autorskom tekstu koji je naslovljen "Iz moje duše", Dani Alveš piše da je znao da neće moći da igra za Brazil u Rusiji i pre no što su lekarski pregledi to potvrdili. "Kada sam osetio… »
Vesti dana »

Putin i Tramp nešto kriju Ključni deo dogovora na Aljasci nije predstavljen svetskoj javnosti, tvrdi analitičar
Alo pre 54 minutajoš 28 povezanih

Napad uniformisanog lica na novinara Vuka Cvijića hemijskim sredstvom tokom protesta
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 12 povezanih

Crta podnela krivične prijave zbog dešavanja na protestima
Serbian News Media pre 2 satajoš 24 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih

Vremenska prognoza Srbije: Danas vrelo i suvo, sutra promenljivo i svežije uz pad temperature
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 41 povezana