Povezane vesti
Mitrović: Zbog ovoga sam došao!
Vesti online 15.05.2018
Srpski napadač iz redova Fulama Aleksandar Mitrović istakao je da je izuzetno ponosan na ceo tim zbog plasmana u finale plej-ofa Čempionšipa. Kotidžersi su savladali Derbi Kaunti u revanšu na svom stadionu 2:0 i ukupnim rezultatom 2:1 izborili meč… »
Mitrović nije dao gol, ali je bio najbolji!
Mondo 15.05.2018
Srpski reprezentativac proglašen za igrača utakmice u kojoj je Fulam izborio finale plej-ofa Čempionšipa. Foto: Guliver/Getty images/Mike Hewitt Slaviša Jokanović je oživeo karijeru Aleksandra Mitrovića po dolasku u Fulam na pozajmicu iz Njukasla… »
Mitrović: Zbog ovoga sam došao!
N1 Info 15.05.2018
Srpski napadač iz redova Fulama Aleksandar Mitrović istakao je da je izuzetno ponosan na ceo tim zbog plasmana u finale plej-ofa Čempionšipa. Kotidžersi su savladali Derbi Kaunti u revanšu na svom stadionu 2:0 i ukupnim rezultatom 2:1 izborili meč… »
Srpski Fulam na korak do Premijer lige: Sesenjon srušio Derbi
Večernje novosti 14.05.2018
Ekipa Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića zahvaljujući neverovatnom Sesenjonu izborila plasman u finale plej-ofa za elitno takmičenje. Srpski Fulam je na korak do Premijer lige. Ekipa Slaviše Jokanovića i Aleksandra Mitrovića je savladala… »
Vesti dana »
Vučević poslao jasnu poruku: Neće biti lova na veštice, oni koji su krivi biće procesuirani
Telegraf pre 26 minutajoš 21 povezana
Pitam vas - Da li sam u pravu, ili imate neke bolje argumente? Vučić na Bi-Bi-Siju pitao: Zašto je vaša zemlja bombardovala Srbiju 1999, i to ilegalno? (video)
Kurir pre 15 minutajoš 15 povezanih
Jedna osoba poginula, tri povređene u padu teretnog aviona DHL-a u Litvaniji
Slobodna Evropa pre 38 minutajoš 15 povezanih