Povezane vesti
Čim se vratio u Zadrugu Sloba ponizio Kiju pred Lunom: Hteo sam još samo ovo da ispoštujem i to je to! (video)
Telegraf 15.05.2018
- Nadam se da ti je sad lakše, kad si ispoštovao svoju ženu! - rekla je Đoganijeva Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Slobodan Radanović malo posle 14 časova vratili su se u Zadrugu. Ona je stigla nasmejana i raspoložena, a… »
Žao mi je što smo se svađali... Kija i Sloba se izvinili jedno drugom čim su se probudili, pa progovorili o promeni njenog…
Telegraf 15.05.2018
Suružnici su se probudili u daleko mirnijem raspoloženju, pa su se za vreme doručka smejali gledajući se, kao da je sve u najboljem redu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović imali su burnu noć, u kojoj su jedno… »
Kija i Sloba se vratili u Zadrugu, on odmah otišao kod Lune i tražio joj jednu stvar! (VIDEO)
Telegraf 15.05.2018
Bračni par vratio se u rijaliti nakon što su obeležili godišnjicu crkvenog braka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Slobodan Radanović vratili su se u Zadrugu nakon što su prethodnu noć proveli u hotelu, gde su uz večeru i piće… »
Žao mi je što se nismo trudili... Sloba priznao zbog čega se kaje, Kija drhtavim glasom rekla šta je boli (VIDEO)
Telegraf 15.05.2018
- I ja sam mislila ostaćemo zauvek zajedno, ima vremena za sve. Ja sam mislila da ne postoji prepreka koju nas dvoje ne možemo da pređemo zajedno - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći… »
Kija i Sloba se žestoko posvađali tokom priče o svom braku, sasuli jedno drugom u lice i ono što ne misle, pa spomenuli Lunu i…
Telegraf 15.05.2018
- Ja bi trebalo da se takmičim ovde sa njom (Lunom)? Ja sam tvoja žena, izvan svake konkurencije. Što ne tražiš razvod - vikala je Kristina Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović prošlu noć su proveli van Zadruge, u… »
Kija i Sloba nakon večere i rasprave završili zajedno u krevetu, a onda... (VIDEO)
Telegraf 15.05.2018
Bračni par je imao priliku da se na par sati izdvoji od ostalih zadrugara i da konačno provedu neke trenutke nasamo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović prošlu noć su proveli u hotelu, gde su proslavili godišnjicu… »
Luna pobesnela nakon što je Sloba otišao u hotel sa Kijom, preselila se u Pab, pa jednim potezom šokirala sve! (video)
Telegraf 15.05.2018
Đoganijeva je zamerila svom dečku što je prihvatio da proslavi godišnjicu braka sa svojom ženom, ozbiljno se naljutila i rešila da se ovoga puta zaista udalji od njega Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći Kija Kockar i Sloba… »
Vesti dana »

Objavljen spisak uhapšenih u akciji za pad nadstrešnice, za Vesićem raspisana poternica
Sputnik pre 4 minutajoš 65 povezanih

FOTO, VIDEO Novi Sad zastao na 16 minuta: Pošta građanima poginulim pre devet meseci
Radio 021 pre 9 minutajoš 64 povezane

PKS: Novim carinama SAD najviše će biti pogođeni proizvođači guma, oružja i hrane za životinje
NIN pre 14 minutajoš 55 povezanih

Ukrajinske vlasti: Broj poginulih u ruskom napadu na Kijev porastao na 26, novi udari noćas
Beta pre 1 satjoš 31 povezana