Povezane vesti

Čim se vratio u Zadrugu Sloba ponizio Kiju pred Lunom: Hteo sam još samo ovo da ispoštujem i to je to! (video)

Čim se vratio u Zadrugu Sloba ponizio Kiju pred Lunom: Hteo sam još samo ovo da ispoštujem i to je to! (video)

Telegraf 15.05.2018
- Nadam se da ti je sad lakše, kad si ispoštovao svoju ženu! - rekla je Đoganijeva Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Slobodan Radanović malo posle 14 časova vratili su se u Zadrugu. Ona je stigla nasmejana i raspoložena, a… »
Žao mi je što smo se svađali... Kija i Sloba se izvinili jedno drugom čim su se probudili, pa progovorili o promeni njenog…

Žao mi je što smo se svađali... Kija i Sloba se izvinili jedno drugom čim su se probudili, pa progovorili o promeni njenog…

Telegraf 15.05.2018
Suružnici su se probudili u daleko mirnijem raspoloženju, pa su se za vreme doručka smejali gledajući se, kao da je sve u najboljem redu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović imali su burnu noć, u kojoj su jedno… »
Kija i Sloba se vratili u Zadrugu, on odmah otišao kod Lune i tražio joj jednu stvar! (VIDEO)

Kija i Sloba se vratili u Zadrugu, on odmah otišao kod Lune i tražio joj jednu stvar! (VIDEO)

Telegraf 15.05.2018
Bračni par vratio se u rijaliti nakon što su obeležili godišnjicu crkvenog braka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Slobodan Radanović vratili su se u Zadrugu nakon što su prethodnu noć proveli u hotelu, gde su uz večeru i piće… »
Žao mi je što se nismo trudili... Sloba priznao zbog čega se kaje, Kija drhtavim glasom rekla šta je boli (VIDEO)

Žao mi je što se nismo trudili... Sloba priznao zbog čega se kaje, Kija drhtavim glasom rekla šta je boli (VIDEO)

Telegraf 15.05.2018
- I ja sam mislila ostaćemo zauvek zajedno, ima vremena za sve. Ja sam mislila da ne postoji prepreka koju nas dvoje ne možemo da pređemo zajedno - rekla je Kija Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović prošle noći… »
Kija i Sloba se žestoko posvađali tokom priče o svom braku, sasuli jedno drugom u lice i ono što ne misle, pa spomenuli Lunu i…

Kija i Sloba se žestoko posvađali tokom priče o svom braku, sasuli jedno drugom u lice i ono što ne misle, pa spomenuli Lunu i…

Telegraf 15.05.2018
- Ja bi trebalo da se takmičim ovde sa njom (Lunom)? Ja sam tvoja žena, izvan svake konkurencije. Što ne tražiš razvod - vikala je Kristina Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović prošlu noć su proveli van Zadruge, u… »
Kija i Sloba nakon večere i rasprave završili zajedno u krevetu, a onda... (VIDEO)

Kija i Sloba nakon večere i rasprave završili zajedno u krevetu, a onda... (VIDEO)

Telegraf 15.05.2018
Bračni par je imao priliku da se na par sati izdvoji od ostalih zadrugara i da konačno provedu neke trenutke nasamo Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Kija Kockar i Sloba Radanović prošlu noć su proveli u hotelu, gde su proslavili godišnjicu… »
Luna pobesnela nakon što je Sloba otišao u hotel sa Kijom, preselila se u Pab, pa jednim potezom šokirala sve! (video)

Luna pobesnela nakon što je Sloba otišao u hotel sa Kijom, preselila se u Pab, pa jednim potezom šokirala sve! (video)

Telegraf 15.05.2018
Đoganijeva je zamerila svom dečku što je prihvatio da proslavi godišnjicu braka sa svojom ženom, ozbiljno se naljutila i rešila da se ovoga puta zaista udalji od njega Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Prošle noći Kija Kockar i Sloba… »

Vesti dana »