Povezane vesti

Očajna domaćica se skinula nekoliko dana pred porođaj i u donjem vešu pokazala trudnički stomak! (foto)

Očajna domaćica se skinula nekoliko dana pred porođaj i u donjem vešu pokazala trudnički stomak! (foto)

Telegraf 15.05.2018
Glumici će ovo biti prvo biološko dete, a kaže da suprugovu ćerku Nataliju i blizance Marianu i Josea doživljava kao sopstvenu decu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Glumica Eva Longorija i njen suprug vlasnik "Televise", najveće medijske… »
Nemam lepa iskustva sa ljudima sa Balkana, na meti sam raznih poremećenih umova! Šok izjava pobednice Evrovizije

Nemam lepa iskustva sa ljudima sa Balkana, na meti sam raznih poremećenih umova! Šok izjava pobednice Evrovizije

Telegraf 15.05.2018
- Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova - rekla je Neta Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Neta Barzilai Izraelska predstavnica i pobednica na takmičenju za… »
Seksi Gvinet objavila sliku na kojoj je potpuno gola i trudna, a razlog je predivan! (FOTO)

Seksi Gvinet objavila sliku na kojoj je potpuno gola i trudna, a razlog je predivan! (FOTO)

Telegraf 15.05.2018
Glumica iz braka sa britanskim kantautorom i pevačem grupe "Coldplay" Krisom Martinom ima ćerku Epl i sina Mozesa Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Četrdesetpetogodišnja glumica Gvinet Paltrou na svom Instagram profilu objavila je… »

Vesti dana »