Povezane vesti
Očajna domaćica se skinula nekoliko dana pred porođaj i u donjem vešu pokazala trudnički stomak! (foto)
Telegraf 15.05.2018
Glumici će ovo biti prvo biološko dete, a kaže da suprugovu ćerku Nataliju i blizance Marianu i Josea doživljava kao sopstvenu decu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Glumica Eva Longorija i njen suprug vlasnik "Televise", najveće medijske… »
Nemam lepa iskustva sa ljudima sa Balkana, na meti sam raznih poremećenih umova! Šok izjava pobednice Evrovizije
Telegraf 15.05.2018
- Nisam političar i politika me ne zanima, ali predstavljam svoju zemlju i zbog toga sam na meti raznih poremećenih umova - rekla je Neta Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Neta Barzilai Izraelska predstavnica i pobednica na takmičenju za… »
Seksi Gvinet objavila sliku na kojoj je potpuno gola i trudna, a razlog je predivan! (FOTO)
Telegraf 15.05.2018
Glumica iz braka sa britanskim kantautorom i pevačem grupe "Coldplay" Krisom Martinom ima ćerku Epl i sina Mozesa Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset. Četrdesetpetogodišnja glumica Gvinet Paltrou na svom Instagram profilu objavila je… »
Vesti dana »

Rhmz upozorava na još jače pogoršanje vremena: Do ovog datuma Srbija na udaru pljuskova sa grmljavinom
Mondo pre 33 minutajoš 16 povezanih

Peti dan sukoba između Kambodže i Tajlanda, nada u prekid vatre
Radio sto plus pre 24 minutajoš 3 povezane