Повезане вести

Очајна домаћица се скинула неколико дана пред порођај и у доњем вешу показала труднички стомак! (фото)

Очајна домаћица се скинула неколико дана пред порођај и у доњем вешу показала труднички стомак! (фото)

Телеграф 15.05.2018
Глумици ће ово бити прво биолошко дете, а каже да супругову ћерку Наталију и близанце Мариану и Јосеа доживљава као сопствену децу Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Глумица Ева Лонгорија и њен супруг власник… »
Немам лепа искуства са људима са Балкана, на мети сам разних поремећених умова! Шок изјава победнице Евровизије

Немам лепа искуства са људима са Балкана, на мети сам разних поремећених умова! Шок изјава победнице Евровизије

Телеграф 15.05.2018
- Нисам политичар и политика ме не занима, али представљам своју земљу и због тога сам на мети разних поремећених умова - рекла је Нета Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Нета Барзилаи Израелска представница и… »
Секси Гвинет објавила слику на којој је потпуно гола и трудна, а разлог је предиван! (ФОТО)

Секси Гвинет објавила слику на којој је потпуно гола и трудна, а разлог је предиван! (ФОТО)

Телеграф 15.05.2018
Глумица из брака са британским кантаутором и певачем групе "Цолдплаи" Крисом Мартином има ћерку Епл и сина Мозеса Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Четрдесетпетогодишња глумица Гвинет Палтроу на свом Инстаграм… »

Вести дана »