Повезане вести
Очајна домаћица се скинула неколико дана пред порођај и у доњем вешу показала труднички стомак! (фото)
Телеграф 15.05.2018
Глумици ће ово бити прво биолошко дете, а каже да супругову ћерку Наталију и близанце Мариану и Јосеа доживљава као сопствену децу Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Глумица Ева Лонгорија и њен супруг власник… »
Немам лепа искуства са људима са Балкана, на мети сам разних поремећених умова! Шок изјава победнице Евровизије
Телеграф 15.05.2018
- Нисам политичар и политика ме не занима, али представљам своју земљу и због тога сам на мети разних поремећених умова - рекла је Нета Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Нета Барзилаи Израелска представница и… »
Секси Гвинет објавила слику на којој је потпуно гола и трудна, а разлог је предиван! (ФОТО)
Телеграф 15.05.2018
Глумица из брака са британским кантаутором и певачем групе "Цолдплаи" Крисом Мартином има ћерку Епл и сина Мозеса Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Четрдесетпетогодишња глумица Гвинет Палтроу на свом Инстаграм… »
Вести дана »

Блокада Суда у Новом Саду: Приведен студент, СНС присталице позивају на скупове (БЛОГ)
Нови магазин пре 20 минутајош 41 повезана

Претучени студент из Ваљева: Њих пет ме крвнички тукло док није дошао инспектор и подигао ме
Радио 021 пре 45 минутајош 3 повезане