Povezane vesti
Đurić: Imam pasoš Srbije, ne treba mi lažni Kosova
N1 Info 15.05.2018
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da već ima pasoš Republike Srbije, sa kojim, kao i svi građani Srbije, bez viza može da putuje u 119 zemalja sveta i da mu nisu potrebne ponuđene lažne putne isprave… »
Nisu mi potrebne isprave lažne države Kosovo, imam pasoš Republike Srbije: Đurić oštro odgovorio Tačiju na provokacije o…
Telegraf 15.05.2018
- Kada bi te isprave nešto vredele, Tači Haradinaj i njihove prištinske kolege ne bi javno vadile pasoše Republike Albanije - rekao je direktor Kancelarije za KiM Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju… »
Oštra reakcija Đurića: "Da isprave lažne države nešto vrede, ne bi Tači i Haradinaj javno vadili albanski pasoš"
Srbija danas 15.05.2018
Ni njihovi najveći zaštitnici ih u svoje zemlje ne puštaju bez vize. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić poručio je večeras predsedniku privremenih institucija lažne države Kosova, Hašimu Tačiju, da mu nisu potrebne ponuđene lažne putne… »
Vučić o američkom planu za Kosovo: Kada bude postojalo nešto zvanično i prihvatljivo, tad ću vas obavestiti
Srbija danas 15.05.2018
Srbija traži bezbednost za svoje građane u južnoj pokrajini. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, komentarišući navode medija da je "od zapadnih sila dobio plan za rešenje pitanja Kosova i Metohije", izjavio da će građane Srbije… »
Šta su zapadne sile ponudile Vučiću? Evo šta kaže predsednik o planu za Kosovo (video)
Telegraf 15.05.2018
- Srbija će pokušati da ponudi rešenje koje štiti državne interese - poručio je predsednik Vučić Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara da mediji prenose da je dobio… »
Vesti dana »
![BLOG UŽIVO Novosadski maratonci stigli do Batajnice: Cela Srbija se sprema za Sretenje u Kragujevcu](https://nstatic.net/844/38949844ogbhlp.jpg)
BLOG UŽIVO Novosadski maratonci stigli do Batajnice: Cela Srbija se sprema za Sretenje u Kragujevcu
Nova pre 11 minutajoš 75 povezanih
![Potrošači protiv visokih cena! Novi protest protiv 5 najvećih trgovinskih lanaca, sledeće nedelje najavljena nova akcija](https://nstatic.net/210/38949210gahnll.jpg)
Potrošači protiv visokih cena! Novi protest protiv 5 najvećih trgovinskih lanaca, sledeće nedelje najavljena nova akcija
Kurir pre 6 satijoš 20 povezanih