Povezane vesti

Đurić: Imam pasoš Srbije, ne treba mi lažni Kosova

Đurić: Imam pasoš Srbije, ne treba mi lažni Kosova

N1 Info 15.05.2018
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je danas da već ima pasoš Republike Srbije, sa kojim, kao i svi građani Srbije, bez viza može da putuje u 119 zemalja sveta i da mu nisu potrebne ponuđene lažne putne isprave. "Podsećam… »
Oštra reakcija Đurića: "Da isprave lažne države nešto vrede, ne bi Tači i Haradinaj javno vadili albanski pasoš"

Oštra reakcija Đurića: "Da isprave lažne države nešto vrede, ne bi Tači i Haradinaj javno vadili albanski pasoš"

Srbija danas 15.05.2018
Ni njihovi najveći zaštitnici ih u svoje zemlje ne puštaju bez vize. Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić poručio je večeras predsedniku privremenih institucija lažne države Kosova, Hašimu Tačiju, da mu nisu potrebne ponuđene lažne putne isprave, jer… »
Nisu mi potrebne isprave lažne države Kosovo, imam pasoš Republike Srbije: Đurić oštro odgovorio Tačiju na provokacije o…

Nisu mi potrebne isprave lažne države Kosovo, imam pasoš Republike Srbije: Đurić oštro odgovorio Tačiju na provokacije o…

Telegraf 15.05.2018
- Kada bi te isprave nešto vredele, Tači Haradinaj i njihove prištinske kolege ne bi javno vadile pasoše Republike Albanije - rekao je direktor Kancelarije za KiM Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju… »
Vučić o američkom planu za Kosovo: Kada bude postojalo nešto zvanično i prihvatljivo, tad ću vas obavestiti

Vučić o američkom planu za Kosovo: Kada bude postojalo nešto zvanično i prihvatljivo, tad ću vas obavestiti

Srbija danas 15.05.2018
Srbija traži bezbednost za svoje građane u južnoj pokrajini. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je, komentarišući navode medija da je "od zapadnih sila dobio plan za rešenje pitanja Kosova i Metohije", izjavio da će građane Srbije obavestiti "kada… »
Šta su zapadne sile ponudile Vučiću? Evo šta kaže predsednik o planu za Kosovo (video)

Šta su zapadne sile ponudile Vučiću? Evo šta kaže predsednik o planu za Kosovo (video)

Telegraf 15.05.2018
- Srbija će pokušati da ponudi rešenje koje štiti državne interese - poručio je predsednik Vučić Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je, odgovarajući na pitanje novinara da mediji prenose da je dobio određenu… »

Vesti dana »