Повезане вести
Ђурић: Имам пасош Србије, не треба ми лажни Косова
Н1 Инфо 15.05.2018
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић изјавио је данас да већ има пасош Републике Србије, са којим, као и сви грађани Србије, без виза може да путује у 119 земаља света и да му нису потребне понуђене лажне путне… »
Оштра реакција Ђурића: "Да исправе лажне државе нешто вреде, не би Тачи и Харадинај јавно вадили албански пасош"
Србија данас 15.05.2018
Ни њихови највећи заштитници их у своје земље не пуштају без визе. Директор Канцеларије за КиМ Марко Ђурић поручио је вечерас председнику привремених институција лажне државе Косова, Хашиму Тачију, да му нису потребне понуђене… »
Нису ми потребне исправе лажне државе Косово, имам пасош Републике Србије: Ђурић оштро одговорио Тачију на провокације о…
Телеграф 15.05.2018
- Када би те исправе нешто вределе, Тачи Харадинај и њихове приштинске колеге не би јавно вадиле пасоше Републике Албаније - рекао је директор Канцеларије за КиМ Повезане вести Најновије из категорије Вести. Директор Канцеларије… »
Вучић о америчком плану за Косово: Када буде постојало нешто званично и прихватљиво, тад ћу вас обавестити
Србија данас 15.05.2018
Србија тражи безбедност за своје грађане у јужној покрајини. Председник Србије Александар Вучић данас је, коментаришући наводе медија да је "од западних сила добио план за решење питања Косова и Метохије", изјавио да ће грађане… »
Шта су западне силе понудиле Вучићу? Ево шта каже председник о плану за Косово (видео)
Телеграф 15.05.2018
- Србија ће покушати да понуди решење које штити државне интересе - поручио је председник Вучић Повезане вести Најновије из категорије Вести. Председник Србије Александар Вучић је, одговарајући на питање новинара да медији… »
Вести дана »
„Један пут нас води до праведне Србије, а један до мафије“: Одржан скуп Студентске листе у Нишу
Глас Зајечара пре 1 сатјош 22 повезане
Звезда "стотком" испратила Будућност – Нвора и друштво лако до прве АБА победе
РТС пре 52 минутајош 21 повезана
РИК објавио број бирача: На парламентарним изборима 25. октобра право гласа има 6.450.523 грађана
Дневник пре 1 сатјош 9 повезаних