Povezane vesti

Diplomatska kriza eskalirala, Turska javno uvredila ambasadora Izraela

Novi magazin pre 8 dana
Tursko Ministarstvo spoljnih poslova naredilo je ambasadoru Izraela u Ankari da napusti Tursku na izvesno vreme nakon što su izraelske snage u ponedeljak ubile skoro 60 Palestinaca u pojasu Gaze.
Napuštajući Tursku, ambasador Eitan Naeh podvrgnut je strogoj bezbednoj proveri i to u prisustvu medija, kako je navelo Ministarstvo spoljnih poslova Izraela. Njemu je bezbednosno osoblje naredilo da izuje cipele. Nekolicina... »

Izrael i Turska nastavljaju da međusobno proteruju diplomate

Nova ekonomija pre 8 dana
Turska je zatražila da generalni konzul Izraela u Istanbulu napusti privremeno tu zemlju, nakon sličnog poteza Izraela protiv turskog generalnog konzula u Jerusalimu, prenosi agencija Frans pres. Državna agencija Anadolija je navela da je Ministarstvo spoljnih poslova Turske zatražilo da generalni... »

Protest Izraela zbog pretresa diplomate na turskom aerodromu

RTS pre 8 dana
RTS: Protest Izraela zbog pretresa diplomate na turskom aerodromu
Izrael je protestovao zbog "nedoličnog tretmana" koji je Turska priredila proteranom izraelskom ambasadoru Ejtanu Navehu, nakon što su turski mediji prikazali kako ga aerodromsko osoblje pretresa pred putnicima.
Rojters prenosi da je Ministarstvo spoljnih poslova Izraela saopštilo da je, odgovarajući na tretman priređen ambasadoru Navehu, pozvalo na razgovor otpravnika poslova turske ambasade. Turska je juče zatražila od ambasadora... »

Turska i Izrael nastavljaju prepucavanje

B92 pre 8 dana
B92: Turska i Izrael nastavljaju prepucavanje
Ankara, Jerusalim -- Turska zatražila da generani konzul Izraela u Istanbulu napusti tu zemlju, nakon sličnog poteza Izraela protiv turskog generalnog konzula u Jerusalimu.
Državna agencija Anadulu je navela da je Ministarstvo spoljnih poslova Turske zatražilo da generalni konzul Izraela u Instanbulu Josi Levi Safri "ode iz Turske na neko vreme" nakon što je zatražila od ambasadora Izraela Ejtana... »

Turska: Izraelski konzul da se vrati kući "na neko vreme"

Večernje novosti pre 8 dana
Ministarstvo spoljnih poslova Turske poručilo je generalnom konzulu Izraela u Istanbulu da se vrati u Izrael "na određeno vreme"
ANKARA - Ministarstvo spoljnih poslova Turske poručilo je generalnom konzulu Izraela u Istanbulu da se vrati u Izrael "na određeno vreme", objavila je danas turska državna agencija Anadolija. Rojters navodi da je ova odluka... »

Turska otkazala gostoprimstvo izraelskom konzulu u Istanbulu

Al Jazeera pre 8 dana
Predsjednik Turske okarakterizirao je krvoproliće u ponedjeljak, u kojem je ubijeno više od 60 Palestinaca, kao genocid i nazvao Izrael terorističkom državom.
Tursko Ministarstvo vanjskih poslova poručilo je izraelskom konzulu u Istanbulu da se vrati u Izrael "na neko vrijeme", objavila je u srijedu agencija Anadolija, nakon što su izraelske snage ubile više od 60 Palestinaca tokom... »

Turska i Izrael nastavljaju da međusobno proteruju diplomate

N1 Info pre 8 dana
Turska je zatražila da generalni konzul Izraela u Istanbulu napusti privremeno tu zemlju, nakon sličnog poteza Izraela protiv turskog generalnog konzula u Jerusalimu, prenosi agencija Frans pres.
Državna agencija Anadolija je navela da je Ministarstvo spoljnih poslova Turske zatražilo da generalni konzul Izraela u Instanbulu Josi Levi Safri "ode iz Turske na neko vreme" nakon što je zatražila od ambasadora Izraela Ejtana... »

Turska i Izrael nastavljaju međusobno proterivanje diplomata

Novi magazin pre 8 dana
Turska je danas zatražila da generani konzul Izraela u Istanbulu napusti privremeno tu zemlju, nakon sličnog poteza Izraela protiv turskog generalnog konzula u Jerusalimu, prenosi agencija Frans pres.
Državna agencija Anadulu je navela da je Ministarstvo spoljnih poslova Turske zatražilo da generalni konzul Izraela u Instanbulu Josi Levi Safri "ode iz Turske na neko vreme" nakon što je zatražila od ambasadora Izraela Ejtana... »

Diplomatske tenzije: Turska naredila izraelskom konzulu i ambasadoru da se vrate kući

Blic pre 8 dana
Tursko Ministarstvo spoljnih poslova saopštilo je da je poručilo generalnom konzulu Izraela u Istanbulu da se "na neko vreme" vrati u Izrael, javila je Anadolija. Odluka je usledila nakon što su izraelske snage ubile više od 60 Palestinaca tokom protesta na granici u Gazi. Ministarstvo je juče... »

Turska proteruje izraelskog konzula: Neka se vrati kući na određeno vreme

Kurir pre 8 dana
ANKARA - Ministarstvo spoljnih poslova Turske poručilo je generalnom konzulu Izraela u Istanbulu da se vrati u Izrael "na određeno vreme".
Ova odluka usledila je posle pogibije više od 60 Palestinaca tokom nasilnih demonstracija i sukoba s izraelskim vojnicima u pograničnom području sa Pojasom Gaze. BREAKING: Turkey expels second Israeli diplomat after Israel ousted... »

Odgovor izraela: Turski konzul proteran iz Jerusalima

Blic pre 8 dana
Izrael je proterao turskog konzula iz Jerusalima, kao odgovor na proterivanje izraelskog ambasadora iz Ankare, saopšteno je iz izraelskog Ministarstva spoljnih poslova. Portparol Ministarstva je izjavio da je konzul pozvan i da mu je rečeno da se na neko vreme vrati u Tursku "na konsultacije".... »

Turska tražila od izraelskog ambasadora da napusti zemlju

Blic pre 8 dana
Turska je zahtevala od izraelskog ambasadora u Ankari da se vrati u Izrael "na neko vreme", izjavili su izvori iz turskog Ministarstva spoljnih poslova. Odluka o slanju izraelskog ambasadora nazad u Izrael donesena je nakon što su izraelske bezbednosne snage ubile više od 60 Palestinaca tokom... »

Panini nije baš pročitao Krstajića

Sportske.net  pre 2 sata  još 25 povezanih

Istraga o MH17: Ruska brigada oborila malezijski avion

BBC News  pre 5 sati  još 23 povezane

Donald Tramp otkazao sastanak sa Kim Džong Unom

RTS  pre 1 sat  još 20 povezanih

Zdjelar ostaje u Partizanu: Gol u finalu Kupa? Fenomenalno..

Dnevnik  pre 6 sati  još 15 povezanih

Boston poveo 3:2 protiv Klivlenda

Vesti online  pre 4 sata  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.