Povezane vesti

EU želi da pređe sa američkog dolara na evro pri kupovini nafte

Nova ekonomija pre 9 dana
Evropska unija namerava da pređe sa američkog dolara na evro prilikom kupovine nafte od Irana, saopštio je Sputnjiku diplomatski izvor u Briselu. "Raspolažem informacijama da EU namerava da prilikom plaćanja iranske nafte pređe sa dolara na evro", rekao je neimenovani izvor. Evropska "trojka" -... »

EU kaže zbogom: Od sada se plaća u ovoj valuti

B92 pre 9 dana
B92: EU kaže zbogom: Od sada se plaća u ovoj valuti
Evropska unija namerava da pređe sa američkog dolara na evro prilikom kupovine nafte od Irana, saopštio je Sputnjiku diplomatski izvor u Briselu.
"Raspolažem informacijama da EU namerava da prilikom placĚ�anja iranske nafte pređe sa dolara na evro“, rekao je neimenovani izvor. Evropska „trojka“ - Francuska, Nemačka i Velika Britanija - i Iran su se dogovorili da... »

Veliki udarac za SAD: EU počinje da plaća iransku naftu u evrima umesto u dolarima

Kurir pre 9 dana
Evropska unija planira da počne da plaća iransku naftu u evrima umesto, kao do sada, u dolarima.
Brisel je u sukobu sa SAD zbog povlačenja iz iranskog nuklearnog sporazuma, koji je postignut za vreme mandata Baraka Obame. Predsednik Donald Tramp je objavio da namerava da ponovo uvede sankcije Iranu. Europe to ditch US dollar... »

Zbogom dolaru: EU će plaćati iransku naftu u evrima

Vesti online pre 9 dana
EU namerava da pređe sa američkog dolara na evro prilikom kupovine nafte od Irana, saopštio je Sputnjiku diplomatski izvor u Briselu.
"Raspolažem informacijama da EU namerava da prilikom plaćanja iranske nafte pređe sa dolara na evro", rekao je neimenovani izvor. Evropska "trojka" - Francuska, Nemačka i Velika Britanija dogovorili su se sa Iranom da naprave... »

Sputnjik: EU će umesto dolarima iransku naftu plaćati evrima

Večernje novosti pre 9 dana
„Raspolažem informacijama da EU namerava da prilikom plaćanja iranske nafte pređe sa dolara na evro“, rekao je neimenovani izvor ruskom sajtu
EVROPSKA unija planira da u buduće naftu iz Irana ne plaća dolarima već evrima, rekao je Sputnjiku neimenovani diplomata iz Brisela. „Raspolažem informacijama da EU namerava da prilikom plaćanja iranske nafte pređe sa dolara na... »

Mogerini: Radimo na rešenju za Iran

RTV pre 9 dana
RTV: Mogerini: Radimo na rešenju za Iran
BRISEL - Evropska unija ne može da pruži pravne i ekonomske garancije Iranu, ali je ozbiljna u nameri da nađe način da investicije pristižu u Iran i pružiće konkretne mere u narednih nekoliko nedelja, saopštila je šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini.
"Radimo na pronalasku praktičnog rešenja. Razgovaramo o načinima da održimo nuklearni sporazum u životu", rekla je juče Mogerinijeva nakon sastanka sa šefovima diplomatije Irana, Britanije, Nemačke i Francuske, dodajući da će... »

Mogerinijeva: EU radi sve da održi nuklearni sporazum u životu

Kurir pre 10 dana
Evropska unija ne može da pruži pravne i ekonomske garancije Iranu, ali je ozbiljna u nameri da nađe način da investicije pristižu u Iran i pružiće konkretne mere u narednih nekoliko nedelja, saopštila je šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini.
"Radimo na pronalasku praktičnog rešenja. Razgovaramo o načinima da održimo nuklearni sporazum u životu", rekla je Mogerinijeva posle sastanka sa šefovima diplomatije Irana, Britanije, Nemačke i Francuske, dodajući da će... »

Mogherini: EU traži rješenje za sporazum s Iranom

Al Jazeera pre 10 dana
Šefica evropske diplomatije tvrdi da je Evropska unija ozbiljna u nastojanju da pronađe način za nastavak dotoka investicija u Islamsku Republiku.
Europska unija ne može osigurati pravna i gospodarska jamstva Iranu, ali ozbiljna je u nastojanju da pronađe način da se nastavi dotok investicija i izaći će s mjerama u narednih nekoliko tjedana, rekla je šefica diplomacije... »

Mogerini: Radimo na rešenju za Iran

Blic pre 10 dana
Evropska unija ne može da pruži pravne i ekonomske garantije Iranu, ali je ozbiljna u nameri da nađe način da investicije pristižu u Iran i pružiće konkretne mere u narednih nekoliko nedelja, saopštila je šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini. - Radimo na pronalasku praktičnog... »

Mogerini: Radimo na rešenju za Iran

B92 pre 10 dana
B92: Mogerini: Radimo na rešenju za Iran
Brisel -- EU ne može da pruži pravne i ekonomske garantije Iranu, ali je ozbiljna u nameri da nađe način da investicije pristižu u Iran i pružiće konkretne mere.
To je saopštila šefica diplomatije Evropske unije Federika Mogerini. "Radimo na pronalasku praktičnog rešenja. Razgovaramo o načinima da održimo nuklearni sporazum u životu", rekla je danas Mogerinijeva nakon sastanka sa šefovima... »

Još uvek bez dogovora o imenu Makedonije

Danas  pre 12 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Osnovano Udruženje književnika Srbije

RTV  pre 6 sati  još 1 povezana

Njujorška lutrija dostigla rekordnu prodaju

Politika  pre 8 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.