Dačić: Srbija za nepromenjen mandat misije UN na KiM

Dačić: Srbija za nepromenjen mandat misije UN na KiM

Politika sreda, 16. maj 2018.
NjUJORK - Misija Ujedinjenih nacija na Kosovu i Metohiji od prioritetnog je značaja za Srbiju koja se zalaže za njeno dalje prisustvo i angažman u nesmanjenom obimu i nepromenjenom mandatu, poručio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u razgovoru sa podsekretarom UN za mirovne operacije Žan... »

Dačić Lakroou: Misija UN-a na KiM od prioritetnog značaja za Srbiju

Danas sreda, 16. maj 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je danas sa podsekretarom UN-a za mirovne operacije Žan Pjer Lakroom o ulozi UNMIK-a, o doprinosu Srbije mirovnim operacijama UN-a i načinima za dalje unapređenje saradnje u toj oblasti, saopštilo je MIP.
Ministar Dačić je istakao da je Misija UN-a na Kosovu i Metohiji od prioritetnog značaja za Srbiju koja se zalaže za njeno dalje prisustvo i angažman u nesmanjenom obimu i nepromenjenom mandatu. Dačić je odsetio je da je Srbija,... »

Dačić: Na Savetu bezbednosti napokon kritike na račun Prištine

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD:Sednica Saveta bezbednosti posvećena Kosovu i Metohiji posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara prema postupcima prištinskih vlasti, izjavio je šef srpske diplomatije.
Ivica Dačić, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima naznačio da se taj kritički odnos iskazao - u kritici ponašanja kosovske policije prema Marku Đuriću. "Zatim u izveštajima u kojima govori da se svega troje povratnika vratilo u... »

Dačić zadovoljan UN-om: Konačno kritika Prištine

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Poslednja sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosmetu posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara UN prema postupcima prištinskih vlasti, konstatovao srpski šef diplomatije.
Foto: Tanjug Dačić o Kosovu na SB UN Ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić,zadovoljan je kako je protekla sednica u Njujorku na kojoj je zastupao stavove Srbije. Dačić je ukazao da se kritički odnos generalnog sekretara... »

Dačić: Posle dužeg vremena kritike Prištini u UN

Danas sreda, 16. maj 2018.
Sednica Saveta bezbednosti posvećena Kosovu i Metohiji posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara prema postupcima prištinskih vlasti, izjavio je šef srpske diplomatije.
Ivica Dačić, u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima naznačio da se taj kritički odnos iskazao – u kritici ponašanja kosovske policije prema Marku Đuriću. „Zatim u izveštajima u kojima govori da se svega troje povratnika vratilo u... »

Dačić: Srbija za nepromenjen mandat misije UN na KiM

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Dačić: Srbija za nepromenjen mandat misije UN na KiM
Misija Ujedinjenih nacija na Kosovu i Metohiji od prioritetnog je značaja za Srbiju koja se zalaže za njeno dalje prisustvo i angažman u nesmanjenom obimu i nepromenjenom mandatu, poručio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u razgovoru sa podsekretarom UN za mirovne operacije Žan Pjer Lakroom.
Ivica Dačić je sa Lakroom razgovarao o ulozi Unmika, kao i o doprinosu Srbije mirovnim operacijama UN i načinima za dalje unapređenje saradnje u toj oblasti. Dačić je istakao da je Misija UN na Kosovu i Metohiji od prioritetnog... »

Dačić: Kritički odnos generalnog sekretara UN prema Prištini

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Dačić: Kritički odnos generalnog sekretara UN prema Prištini
NJUJORK - Poslednja sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosovu i Metohiji posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara UN prema postupcima prištinskih vlasti, konstatovao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji je na sednici u Njujorku zastupao stavove Srbije.
Dačić je ukazao da se taj kritički odnos iskazao na nekoliko mesta u izveštaju. "U kritici ponašanja kosovske policije prema Marku Đuriću, zatim u izveštajima u kojima govori da se svega troje povratnika vratilo u ovom... »

"U SB UN, posle duže vremena, čula se kritika Prištine"

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: "U SB UN, posle duže vremena, čula se kritika Prištine"
Njujork -- Poslednja sednica SB UN posvećena Kosovu, posle dužeg vremena, bila obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara UN prema Prištini, kaže Ivica Dačić.
Ministar spoljnih poslova, koji je na sedenici Saveta bezbednosti zastupao stavove Srbije, je rekao i da se taj kritički odnos iskazao na nekoliko mesta u izveštaju. "U kritici ponašanja kosovske policije prema Marku Đuriću,... »

Dačić u Njujorku: Posle dužeg vremena kritički odnos generalnog sekretara UN prema vlastima u Prištini

Telegraf sreda, 16. maj 2018.
U narednim mesecima, naglasio je Dačić, čekaće nas ozbiljne rasprave o tome da li će se i kako dalje odvijati ove sednice Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Poslednja sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosovu i Metohiji posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara UN prema postupcima prištinskih vlasti, konstatovao je ministar spoljnih poslova... »

Dačić: SB UN posle dužeg vremena kritikovao Prištinu

Novi magazin sreda, 16. maj 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosovu, posle dužeg vremena, bila obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara prema postupcima prištinskih vlasti.
Dačić je rekao da su prištinske vlasti kritikovane na nekoliko mesta u izveštaju zbog hapšenja direktora kancelarije za KiM Marka Đurića, Zajednice srpskih opština i malog broja povratnika, saopštilo je Ministarstvo spoljnih... »

Srpski šef diplomatije o SB: Posle dužeg vremena generalni sekretar UN kritikovao poteze Prištine

Kurir sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD - Poslednja sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosovu i Metohiji posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara UN prema postupcima prištinskih vlasti, konstatovao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji je na sednici u Njujorku zastupao stavove... »

Dačić: Posle dužeg vremena kritički odnos generalnog sekretara UN prema vlastima u Prištini

Blic sreda, 16. maj 2018.
Poslednja sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosovu i Metohiji posle dužeg vremena bila je obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara UN prema postupcima prištinskih vlasti, konstatovao je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić koji je na sednici u Njujorku zastupao stavove Srbije. Dačić... »

Dačić u Njujorku: Srbija za nepromenjen mandat misije UN na Kosmetu

Kurir sreda, 16. maj 2018.
NJUJORK - Misija Ujedinjenih nacija na Kosovu i Metohiji od prioritetnog je značaja za Srbiju koja se zalaže za njeno dalje prisustvo i angažman u nesmanjenom obimu i nepromenjenom mandatu, poručio je ministar spoljnih poslova Ivica Dačić u razgovoru sa podsekretarom UN za mirovne operacije Žan... »

Dačić: Posle dužeg vremena kritike Prištini u UN

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je sednica Saveta bezbednosti UN posvećena Kosovu, posle dužeg vremena, bila obeležena kritičkim odnosom generalnog sekretara prema postupcima prištinskih vlasti.
Dačić je rekao da su prištinske vlasti kritikovane na nekoliko mesta u izveštaju zbog hapšenja direktora kancelarije za KiM Marka Đurića, Zajednice srpskih opština i malog broja povratnika, saopštilo je Ministarstvo spoljnih... »
©2018 Netmark d.o.o.