Vučić: Podstaći preduzetnički duh

Vučić: Podstaći preduzetnički duh

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
SOFIJA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas u Sofiji da je veoma važno da se podstakne razvoj preduzetničkog duha i najavio spremnost za ulaganje više novca u tu oblast.
Vučić je preneo srpskim novinarima da je u razgovoru sa glavnim izvršnim direktorom Svetske banke Kristalinom Georgijevom čuo reči pohvale na račun ekonomskog napretka Srbije. Navodeći da je Georgijeva žena koja pomaže Srbiji,... »

Vučić: Niko mi ne preti, ali žele drugog na vlasti

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije o pritiscima iz inostranstva. Nisam dobio plan za Kosovo već samo naznake i načela
NISAM dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali sam dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nisam saglasan. Tražimo da neko uvaži, ne samo interese Srba sa KiM, već i interese... »

Vučić: Nisam dobio plan za Kosovo, ali naznake jesam

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Vučić: Nisam dobio plan za Kosovo, ali naznake jesam
Beograd -- Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali da jeste "naznake, načela, principe".
Kako kaže, u njima ima “pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan. Vučić je novinarima u Sofiji rekao da Srbija traži kompromisno rešenje i da se uvaže interesi Srba na Kosovu, ali i legitimni i legalni interesi... »

"Nisam dobio nikakav plan za Kosovo"

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova od zapadnih sila i SAD.
Foto: Tanjug/Dimitrije Goll Aleksandar Vučić Međutim, kaže da je dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan i poručio da Srbija traži kompromisno rešenje, da neko uvaži... »

Brnabić: Vučić dobio usmene predloge, ne mogu da komentarišem

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Brnabić: Vučić dobio usmene predloge, ne mogu da komentarišem
Premijerka Ana Brnabić je, odgovarajući na pitanje novinara da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio neki zvanični dokument o rešavanju pitanja Kosova, rekla da je razgovarala sa Vučićem o tome, ali da to još ne može javno da komentariše kako ne bi ugrozila pregovaračku poziciju.
"Vučić je dobio verbalne, usmene predloge, ali u ovom trenutku zbog pregovaračke pozicije ne bih komentarisala tako nešto", rekla je premijerka Brnabić, tokom posete Sajmu poljoprivrede u Novom... »

Predsednik u Sofiji Vučić: Uvek za dijalog, sa Tačijem razmenio nekoliko kurtoaznih rečenica

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u prisustvu visoke predstavnice EU za spoljnu politiku i bezbednost Federike Mogerini razmenio nekoliko reči sa predsednikom privremenih institucija Prištine Hašimom Tačijem
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u Sofiji izjavio da je u razgovoru sa šeficom diplomatije EU Federikom Mogerini ponovio da je Srbija spremna za dijalog u svakom trenutku, ali da su preduslov za to da se sprovedu potpisani... »

Brnabić:Vučić dobio usmene predloge o Kosovu

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Premijerka Ana Brnabić odgovarala na pitanje novinara da li je predsednik Srbije Aleksandar Vučić dobio neki zvanični dokument o rešavanju pitanja Kosova.
Foto: Tanjug/Jaroslav Pap Ona je rekla da je razgovarala sa Vučićem o tome, ali da to još ne može javno da komentariše kako ne bi ugrozila pregovaračku poziciju. "On (Vučić) je dobio verbalne, usmene predloge, ali u ovom trenutku... »

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova, ali naznake jesam

SEEbiz sreda, 16. maj 2018.
SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali je dodao da je dobio "naznake, načela, principe" u kojima "ima pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan.
Vučić je novinarima u Sofiji rekao da Srbija traži kompromisno rešenje i da se uvaže interesi Srba na Kosovu, ali i legitimni i legalni interesi Srbije, što je, kako je kazao, "nešto što mnogi ne razumeju". On je rekao i da "niko... »

Brnabić: Vučić dobio neke verbalne predloge o statusu Kosova

Beta sreda, 16. maj 2018.
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da joj je predsednik Aleksandar Vučić potvrdio da je od medjunarodnih zemalja dobio "neke verbalne" predloge o statusu Kosova. "U ovom trenutku zbog naše pregovaračke pozicije ne bih komentarisala tako nešto", rekla je Brnabić na 85. Medjunarodnom... »

"Vučić dobio samo verbalne predloge o Kosovu"

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: "Vučić dobio samo verbalne predloge o Kosovu"
Premijerka Ana Brinabić izjavila je da je razgovarala s Aleksandrom Vučićem o informacijama da je od međunarodnih zemalja dobio predloge o statusu Kosova.
Kako je navela, predsednik je potvrdio da je dobio "neke verbalne predloge". "U ovom trenutnku zbog naše pregovaračke pozicije ne bih komentarisala tako nešto", rekla je Brnabić na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom... »

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova, ali sam dobio naznake

Danas sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali je dobio naznake, načela, principe u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan, prenosi RTS.
Vučić poručuje da Srbija traži kompromisno rešenje, da neko uvaži ne samo interese Srba sa Kosova, već i interese Srbije. „Da se uvaže interesi Srba na Kosovu, da budu bezbedni i sigurni, da imaju budućnost, ali i da se uvaže... »

Brnabić: Vučić dobio neke verbalne predloge o statusu Kosova

Novi magazin sreda, 16. maj 2018.
Premijerka Srbije Ana Brinabić izjavila je danas da je razgovarala s predsednikom Aleksandrom Vučićem o informacijama da je od međunarodnih zemalja dobio predloge o statusu Kosova i da je on potvrdio da jeste dobio "neke verbalne predloge".
"U ovom trenutnku zbog naše pregovaračke pozicije ne bih komentarisala tako nešto", rekla je Brnabić na 85. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu Vučić je danas u Sofiji rekao da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje... »

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova od SAD, ali naznake jesam

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali je dodao da je dobio "naznake, načela, principe" u kojima "ima pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan. Vučić je novinarima u Sofiji rekao da Srbija... »

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova, ali naznake jesam

Beta video sreda, 16. maj 2018.
SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali je dodao da je dobio ``naznake, načela, principe`` u kojima ``ima pristojnih stvari``, ali i rešenja sa kojima nije saglasan.... »

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova, ali naznake jesam

Novi magazin sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali je dodao da je dobio "naznake, načela, principe" u kojima "ima pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan.
Vučić je novinarima u Sofiji rekao da Srbija traži kompromisno rešenje i da se uvaže interesi Srba na Kosovu, ali i legitimni i legalni interesi Srbije, što je, kako je kazao, "nešto što mnogi ne razumeju". On je rekao i da "niko... »

Vučić: Nisam dobio plan za Kosovo, ali jesam naznake

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali je dodao da je dobio "naznake, načela, principe", u kojima "ima pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan.
Vučić je u Sofiji rekao da Srbija traži kompromisno rešenje i da se uvaže interesi Srba na Kosovu, ali i legitimni i legalni interesi Srbije, što je, kako je kazao, "nešto što mnogi ne razumeju". On je rekao i da "niko ne preti... »

"Niko nam nije garantovao EU, ljudi više nisu ushićeni"

Glas Amerike sreda, 16. maj 2018.
Većina građana Srbije i dalje želi ulazak u EU, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za TV kanal "Juronjuz". Novinar je podsetio Vučića da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU i... »

Vučić: Nisam dobio plan za rešenje Kosova, ali naznake jesam

Beta sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan SAD za rešenje situacije s Kosovom, ali je dodao da je dobio "naznake, načela, principe" u kojima "ima pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan. Vučić je novinarima u Sofiji rekao da Srbija... »

Vučić u Sofiji sa Borisovim, Tuskom, Hanom...

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Vučić u Sofiji sa Borisovim, Tuskom, Hanom...
Sofija -- Predsednik Aleksandar Vučić koji boravi u Sofiji imao niz bilateralnih susreta do početka sastanka šefova država i vlada, javlja državna agencija Tanjug.
Kako navode, Vučić se sastao sa bugarskim premijerom Bojkom Borisovim, čija zemlja do 1.jula predsedava EU. Predsednik Srbije razgovarao je i sa predsednkom Saveta EU Donaldom Tuskom, kao i evropskim komesarom za proširenje i... »

Vučić u Sofiji: Nisam dobio plan za rešenje Kosova

Politika sreda, 16. maj 2018.
SOFIJA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali je dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan i poručio da Srbija traži kompromisno rešenje, da neko uvaži ne samo... »

Vučić: "Da sam od Amerikanaca dobio bilo šta čime bih bio zadovoljan, rekao bih građanima"

Blic sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Sofiji da je dobio naznake, načela i principe za rešenje Kosova, "u kojima ima pristojnih stvari", ali i rešenja sa kojima nije saglasan. Kako je rekao, Srbija traži kompromisno rešenje, "da neko uvaži ne samo interese Srba sa Kosova, već i... »

Vučić u Sofiji: Očekujem sastanke sa Terezom Mej i Angelom Merkel

Blic sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji boravi u Sofiji, gde će sura učestvovati na samitu EU - Zapadni Balkan, najavio je da će se na marginama tog skupa sastati sa britanskom premijerkom Terezom Mej, sa kojom, kako je rekao, ima o mnogo tema da razgovara, regionalnim i evropskim, ali i... »

Vučić: Nisam dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali ima nekih naznaka...

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas u Sofiji da nije dobio nikakav plan za rešenje Kosova, ali je dobio naznake, načela, principe, u kojima ima pristojnih stvari, ali i rešenja sa kojima nije saglasan i poručio da Srbija traži kompromisno rešenje, da neko uvaži ne samo interese Srba sa Kosova, već i interese Srbije.
- Da se uvaže interesi Srba na Kosovu, da budu bezbedni i sigurni, da imaju budućnost, ali i da se uvaže legitimni i legalni interesi Srbije. To je ono što mnogi neće da razumeju. U skladu sa tim govriću na svim skupovima u... »

Kurc: Srbija je zemlja koja prednjači na Balkanu

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Kurc: Srbija je zemlja koja prednjači na Balkanu
Sofija -- Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio u Sofiji, nakon sastanka s predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu.
"Srbija se nalazi na dobrom putu. Predsednik Vučić pokrenuo je brojne reforme, imamo pozitivan ekonomski trend. Želeli bismo da i u drugim zemljama Zapadnog Balkana vidimo isto. Potrebno je da iamo zemlje koje prednjače, a Srbija... »

Vučić sa Kristalinom Georgijevom: Sastanak u Sofiji sa direktorkom Svetske banke (foto)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
1 / 4 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Sofiji sa glavnom izvršnom direktorkom Svetske banke Kristalinom Georgijevom. On se, sa predstavnicom Svetske banke sastao uoči sutrašnjeg Samita EU-Zapadni Balkan. Prethodno je Vučić je imao... »

Uživo Vučić iz sofije o Kosmetu: Da vas pitam junaci, vajni rodoljubi, koliko ste puta bili na Kosovu... Koliko ste spremni da sedite u rovu na minus 15

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Ja to stalno ponavljam, a mnogima to zvuči glupo i dosadno, jer imamo mir i stabilnost, ali dovoljna je jedna sitnica da sve izgubimo, rekao Vučić u Sofiji
SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas boravi u Sofiji, uoči sutrašnjeg EU samita, gde je održao niz bilateralnih susreta poput razgovora sa direktorkom Svetske banke Kristalinom Georgijevom, zatim austrijskim... »

Kurc posle sastanka s Vučićem: Srbija prednjači na Balkanu

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio je u Sofiji, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu, te da je cilj EU prijem novih članica sa Zapadnog Balkana 2025. godine.
"Nadamo se da će se približavanje Srbije EU nastaviti dalje pozitivno. Vučić je pokrenuo brojne reforme, postoji pozitivan ekonomski trend. Želeli bismo da i u drugim zemljama Zapadnog Balkana vidimo isto. Potrebno je da imamo... »

Kurc: Srbija na dobrom putu, to je zemlja koja prednjači na Balkanu

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio u Sofiji, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu.
- Srbija se nalazi na dobrom putu. Predsednik Vučić pokrenuo je brojne reforme, imamo pozitivan ekonomski trend. Želeli bi da i u drugim zemljama Zapadnog Balkana vidimo isto. Potrebno je da iamo zemlje koje prednjače, a Srbija... »

Kurc: Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Kurc: Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio je u Sofiji, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu.
"Srbija se nalazi na dobrom putu. Predsednik Vučić pokrenuo je brojne reforme, imamo pozitivan ekonomski trend. Želeli bismo da i u drugim zemljama Zapadnog Balkana vidimo isto. Potrebno je da imamo zemlje koje prednjače, a... »

Kurc: Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
SOFIJA: Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio je danas u Sofiji, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu.
„Srbija se nalazi na dobrom putu. Predsednik Vučić pokrenuo je brojne reforme, imamo pozitivan ekonomski trend. Zeleli bi da i u drugim zemljama Zapadnog Balkana vidimo isto. Potrebno je da iamo zemlje koje prednjače, a Srbija je... »

Vučić: I pored svega, Srbija i dalje za EU

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Vučić: I pored svega, Srbija i dalje za EU
Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz".
Na podsećanje da je pre dve godine, za isti televizijski kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i upitan kako se oseća sada pred samit u Sofiji, Vučić je rekao da smo, tokom te dve godine, imali dodatni... »

Kurc sa Vučićem u Sofiji: Srbija je zemlja koja prednjači na Balkanu

Kurir sreda, 16. maj 2018.
1 / 5 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll SOFIJA - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc ocenio je danas u Sofiji, nakon sastanka sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, da je Srbija zemlja koja prednjači na Balkanu. - Srbija se nalazi na dobrom putu. Predsednik Vučić pokrenuo je brojne reforme, imamo... »

Vučić: Hoćete da me ubijete ili uhapsite ako kažem Kosovo je Srbija

Blic sreda, 16. maj 2018.
Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz". Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i upitan... »

Predsednik Srbije u Sofiji uoči EU Samita: Vučić sa Dolom i Kurcom (foto)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
1 / 7 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll SOFIJA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas, u Sofiji, sa austrijskim kancelarom Sebastijanom Kurcom. Austrija od 1. jula preuzima od Bugarske predsedavanje EU. Zvaničan Beč je najavio da će među prioritetima austrijskog predsedavanja ostati Zapadni... »

Vučić: I pored svega, Srbija i dalje za EU

Politika sreda, 16. maj 2018.
LION - Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za „Juronjuz”. Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i... »

"Srbija je i dalje za ulazak u EU"

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz".
Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i upitan kako se oseća sada, pred samit u Sofiji, Vučić je rekao: - Tokom te dve godine, imali smo dodatni pad... »

"Niko nam nije garantovao EU, ljudi više nisu ushićeni"

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: "Niko nam nije garantovao EU, ljudi više nisu ushićeni"
Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u EU, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz".
Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i upitan kako se oseća sada, pred samit u Sofiji, Vučić je rekao: "Tokom te dve godine, imali smo dodatni pad... »

Vučić za "Juronjuz": Da li ćete da me uhapsite ili ubijete zato što smatram da je Kosovo Srbija?

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Srbije odbacio primedbu da je bilo međusobnih provokacija Beograda i Prištine, za šta je kao primer naveden voz sa natpisom "Kosovo je Srbija"
Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz". Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV... »

Vučić: I pored pada popularnosti, Srbija i dalje za EU

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Vučić: I pored pada popularnosti, Srbija i dalje za EU
LION - Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz".
Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i upitan kako se oseća sada, pred samit u Sofiji, Vučić je rekao: "Tokom te dve godine, imali smo dodatni pad... »

Vučić: I pored svega, Srbija i dalje za EU

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
LION: Većina u Srbiji je i dalje za ulazak u Evropsku uniju, iako je među stanovništvom njena popularnost pala, izjavio je danas predsednik Aleksandar Vučić u intervjuu za "Juronjuz".
Na podsećanje da je pre dve godine, za isti TV kanal, rekao da je Srbija umorna od čekanja na pridruživanje EU, i upitan kako se oseća sada, pred samit u Sofiji, Vučić je rekao: "Tokom te dve godine, imali smo dodatni pad... »

Izbori 31. marta ili 14. aprila?

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana

Srbija ukida vize za Sveti Kits i Nevis i Republiku Palau

Večernje novosti  pre 2 sata  još 2 povezane

Vremeplov: Umro vojvoda Živojin Mišić

RTV  pre 1 sat  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.