Povezane vesti

Vrhovni gospodar tame - vrhunska akcija FBI i srpske policije: Krali podatke od Amerikanaca, ucenjivali ih, a "pali" zbog Srbina (foto)

Telegraf sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici MUP-a su identifikovali i priveli S.S. (1980) iz Beograda, osumnjičenog da je jednog od članova hakerske grupe "The Dark Overlord". Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi nađena je i oduzeta digitalna oprema Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord" (Vrhovni gospodar tame), koju je sproveo... »

FBI uhapsio beogradskog hakera: Napadao svetske zvezde, Holivud strepeo od njegove grupe!

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Nikol Kidman, Dženifer Lopez, Kventin Tarantino, kao i sestra britanske princeze Pipa Midlton samo su neke od poznatih ličnosti do čijih je kompromitujućih podataka došla hakerska grupa The Dark Overlord
Beograđanin S. S. (38), koji je uhapšen u zajedničkoj akciji MUP i FBI, bio je član hakerske grupe The Dark Overlord (Vrhovni gospodar tame), koja je krala kompromitujuće lične podatke mahom američkih državljana, u nameri da ih... »

Srpski haker ucenjivao i Vindzore

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
U međunarodnoj akciji FBI i naše policije priveden S. S. (38) zbog sumnje da je deo velike kriminalne grupe. Na meti i britanska kraljevska porodica
BEOGRAĐANIN S. S. (38) priveden je zbog sumnje da je deo moćne međunarodne hakerske mreže The dark overlord (TDO), saopštio je MUP. Ova grupa je od juna 2016. do danas, kako se sumnja, krala informacije kojima je zatim ucenjivala... »

Beograđanin uhapšen zbog hakerisanja u Americi

Politika sreda, 16. maj 2018.
Sumnja se da je S. S, bio član grupe „Dark overlord” koja je ukrala privatne podatke 9,3 miliona Amerikanaca, krala gledane TV serije od velikih kompanija, ali i ucenjivala Kejt Midlton, Dženifer Lopez, Nikol Kidman i druge Tridesetosmogodišnji
Beograđanin S. S. uhapšen je juče pod sumnjom da je član jedne od najvećih međunarodnih hakerskih organizacija pod nazivom „Dark overlord” (Vrhovni gospodar tame), saopšteno je iz MUP-a. Priveden je u međunarodnoj policijskoj... »

Policija Srbije uhapsila hakera, u sklopu međunarodne akcije FBI

Glas Amerike sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici MUP-a Srbije učestvovali su u međunarodnoj akciji, kojom je rukovodio američki Fedralni istražni biro (FBI) i u Beogradu priveli člana hakerske grupe koja je krala informacije i lične podatke građana Sjedinjenih Država. Kako je saopštio MUP Srbije, cilj lova na pripadnike hakerske grube... »

"Gospodari tame" ucenjivali i pipu Midlton: Beograđanin u grupi hakera koji su napravili haos od života holivudskim zvezdama

Blic sreda, 16. maj 2018.
Uhapšeni Beograđanin S. S. (38) bio je u član hakerske grupe "The Dark Overlord" (Vrhovni gospodar tame) koja je ukrala kompromitujuće lične podatke Pipe Midlton, sestre britanske princeze Kejt Midlton. Oni su mlađu od sestara Midlton navodno ucenjivali fotografijama sa hirurškog stola, kada je,... »

MUP u akciji sa FBI: Uhapšen haker u Beogradu

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: MUP u akciji sa FBI: Uhapšen haker u Beogradu
Beograd -- Pripadnici MUP-a Srbije učestvovali su u međunarodnoj akciji kojom je rukovodio američki FBI i u Beogradu priveli člana hakerske grupe "Vrhovni gospodar tame".
Cij akcije, koju su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, bilo je otkrivanje lica koja su koristeći ime "The Dark Overlord" na internetu, od juna... »

Beograđanin uhapšen zbog sumnje da je deo hakerske grupe The Dark Overload

Nova ekonomija sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici policije su, u okviru međunarodne akcije koju sprovodi američki FBI, identifikovali i priveli S.S. (38) iz Beograda, osumnjičenog da je jedan od članova hakerske grupe The Dark Overlord. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa... »

Velika akcija MUP i FBI: Uhapšen haker u Beogradu

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici MUP-a Srbije učestvovali su u međunarodnoj akciji, kojom je rukovodio američki FBI i u Beogradu priveli člana hakerske grupe "Vrhovni gospodar tame".
Cij akcije, koju su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, bilo je otkrivanje lica koja su koristeći ime "The Dark Overlord" na internetu, od juna... »

MUP u akciji "Vrhovni gospodar tame", jedna osoba uhapšena u Beogradu

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: MUP u akciji "Vrhovni gospodar tame", jedna osoba uhapšena u Beogradu
Pripadnici MUP-a priveli S. S. (1980) iz Beograda, osumnjičenog da je jedan od članova hakerske grupe "The Dark Overlord". Pretresom stana i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi nađena je i oduzeta digitalna oprema.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord"... »

Srpska policija sa FBI u velikoj akciji Vrhovni gospodar tame: Uhapšen haker iz Beograda! Krao podatke amerikanaca, pa ih ucenjivao!

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord" (Vrhovni gospodar tame), koju je sproveo američki Federalni istražni biro... »

MUP u akciji "Vrhovni gospodar tame", jedan uhapšen u Beogradu

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD: Pripadnici MUP, Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord" (Vrhovni gospodar tame), koju je sproveo američki Federalni istražni biro, a u Beogradu je privedena jedna osoba osumnjičena da je član te hakerske grupe.
Cij akcije bilo je otkrivanje većeg broja lica koja su, koristeći ime "The Dark Overlord" na internetu, od juna 2016. godine do danas neovlašćeno pristupali računarskim mrežama i podacima najmanje 50 žrtava i krali informacije i... »

Uhapšen haker, član grupe koju traži FBI

Novi magazin sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije su u okviru međunarodne policijske akcije "The dark overlord" (Vrhovni gospodar tame), koju je sproveo američki Federalni istražni biro (FBI), uhapsili S.S. (38) iz Beograda osumnjičenog da je član hakerske grupe koja je na internetu neovlašćeno pristupala računarskim mrežama i podacima najmanje 50 žrtava, krala informacije i lične podatke građana SAD i slala im ucenjivačke poruke.
MUP je saopštio da će po nalogu Posebnog tužilaštva za visokotehnološki kriminal protiv S.S. biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćen pristup zaštićenom računaru, računarskoj mreži i... »

Uhapšen Beograđanin, član hakerske grupe koju traži FBI

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici policije su, u okviru međunarodne akcije koju sprovodi američki FBI, identifikovali i priveli S.S. (38) iz Beograda, osumnjičenog da je jedan od članova hakerske grupe "The Dark Overlord".
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord"... »

FBI u akciji sa srpskom policijom: "Vrhovni gospodari tame" krali lične podatke Amerikanaca, pa ih ucenjivali, među njima Beograđanin

Blic sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord" (Vrhovni gospodar tame), koju je sproveo američki Federalni istražni biro... »

The Dark Overlord: Srpski haker ucenjivao Amere

Mondo sreda, 16. maj 2018.
U svetskoj grupi hakera dramatičnog naziva "The Dark Overlord", koji su krali podatke građana SAD a potom ih ucenjivali, našao se i jedan Srbin koga je otkrila i uhapsila srpska policija.
Foto: Promo/MONDO portal. Ilustracija Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj... »

Beograđanin deo međunarodne hakerske grupe koja je ucenjivala ljude

Radio 021 sreda, 16. maj 2018.
Tridesetosmogodišnji S.S. iz Beograda uhapšen je kao deo organizovane međunarodne grupe hakera, a u okviru akcije "The dark overlord".
Pretresom stana i drugih prostorija koje je koristio nađena je i oduzeta računarska oprema. Protiv njega će biti podneta krivična prijava. Cilj akcije bilo je otkrivanje većeg broja lica koja su, koristeći ime "The Dark Overlord"... »

Uhapšen haker prevarant

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Uhapšen haker prevarant
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Upravе kriminalističkе policijе (UKP), u koordinaciji sa Posеbnim tužilaštvom za visokotеhnološki kriminal, učеstvovali su u mеđunarodnoj policijskoj akciji "The dark overlord" (Vrhovni gospodar tamе), koju jе sprovеo amеrički Fеdеralni istražni biro (FBI).
Cilj akcijе bilo jе otkrivanjе vеćеg broja lica koja su, koristеći imе "The Dark Overlord" na intеrnеtu, od juna 2016. godinе do danas nеovlašćеno pristupali računarskim mrеžama i podacima najmanjе 50 žrtava i krali informacijе i... »

Pripadnici MUP-a učestvovali u akciji “Vrhovni gospodar tame”

Danas sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji “Vrhovni gospodar tame”, koju je sproveo američki Federalni istražni biro.
Cilj akcije bilo je otkrivanje većeg broja lica koja su, koristeći ime “Vrhovni gospodar tame” na internetu, od juna 2016. godine do danas neovlašćeno pristupali računarskim mrežama i podacima najmanje 50 žrtava i krali... »
©2019 Netmark d.o.o.