Povezane vesti

Ministar finansija u ostavci: Šta Srbija mora da uradi da bi imala veći rast

Blic sreda, 16. maj 2018.
Srbija nikada nije bila bliža završetku reformi i nikada ulog nije bio veći nego danas, kaže bivši ministar finansija Dušan Vujović. - Hvatanje u koštac sa nedovršenim strukturnim reformama je izazov koji se može porediti sa Odisejevim, zbog čega moramo da se odupremo iskušenju kako ne bismo... »

Vujović: Srbija nikad bliža završetku reformi

Kurir sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD - Srbija nikada nije bila bliža završetku reformi i nikada ulog nije bio veći nego danas, kaže bivši ministar finansija Dušan Vujović. "Hvatanje u koštac sa nedovršenim strukturnim reformama je izazov koji se može porediti sa Odisejevim, zbog čega moramo da se odupremo iskušenju kako ne... »

Ministar Vujović otišao, ali nas upozorava na...

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Srbija nikada nije bila bliža završetku reformi i nikada ulog nije bio veći nego danas, ali ne smemo ponoviti sledeće greške iz prošlosti, kaže od danas bivši ministar finansija Dušan Vujović.
Foto: Fonet/Slobodan Miljević "Hvatanje u koštac sa nedovršenim strukturnim reformama je izazov koji se može porediti sa Odisejevim, zbog čega moramo da se odupremo iskušenju kako ne bismo potpali pod pritiske populističkih... »

Vujović: Srbija nikad bliža završetku reformi

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Vujović: Srbija nikad bliža završetku reformi
BEOGRAD - Srbija nikada nije bila bliža završetku reformi i nikada ulog nije bio veći nego danas, kaže bivši ministar finansija Dušan Vujović.
"Hvatanje u koštac sa nedovršenim strukturnim reformama je izazov koji se može porediti sa Odisejevim, zbog čega moramo da se odupremo iskušenju kako ne bismo potpali pod pritiske populističkih zahteva koji mogu nasukati... »

Vujović: Moramo učiti iz grešaka, ovo je najveći izazov za Srbiju

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Odlazeći ministar finansija Dušan Vujović ocenio je da Srbija nikada nije bila bliže završetku reformi, ali da na tom putu i dalje ima izazova.
Vujović je u intervjuu za Diplomacy&Commerce izjavio da održivost dobrih ekonomskih rezultata ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo a najvažniji prioritet je nastavak strukturnih reformi kako bi se dostigao i kosnolidovao... »

Vujović: Moramo naučiti iz naših grešaka

Nova ekonomija sreda, 16. maj 2018.
Odlazeći ministar finansija Dušan Vujović ocenio je da Srbija nikada nije bila bliže završetku reformi, ali da na tom putu i dalje ima izazova. Vujović je u intervjuu za Diplomacy&Commerce izjavio da održivost dobrih ekonomskih rezultata ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo a najvažniji prioritet... »

Odlazeći ministar finansija: Ovo je najveći izazov za Srbiju

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Odlazeći ministar finansija: Ovo je najveći izazov za Srbiju
Beograd -- Odlazeći ministar finansija Dušan Vujović ocenio je da Srbija nikada nije bila bliže završetku reformi, ali da na tom putu i dalje ima izazova.
Vujović je u intervjuu za Diplomacy&Commerce izjavio da održivost dobrih ekonomskih rezultata ne bi trebalo uzimati zdravo za gotovo a najvažniji prioritet je nastavak strukturnih reformi kako bi se dostigao i konolidovao... »
©2018 Netmark d.o.o.