Povezane vesti

Akcija "Arsenal" uznemirila Banjaluku: Uhapšeno 7 osoba, zaplenjeno oružje i više vrsta droge

Telegraf sreda, 16. maj 2018.
U toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim licima, nakon čega će ista biti sprovedena u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banjaluka danas su na području Banjaluke, u okviru... »

Sedam osoba uhapšeno u Banjaluci

Mondo sreda, 16. maj 2018.
U okviru akcije "Arsenal" u Banjaluci u toku pretresi na deset lokacija, uhapšeno sedam osoba.
Foto: MONDO, Mario Milojević Na području Banjaluke u toku je pretres na deset lokacija, uhapšeno je sedam osoba, a za dvoje se traga, u okviru akcije usmerene na suzbijanje proizvodnje i prometa droge. Operaciju realizuju... »

Velika policijska akcija u Banjaluci: 7 uhapšenih, pretresi zbog droge širom grada!

Kurir sreda, 16. maj 2018.
U operativnoj akciji kodnog naziva "Arsenal", koja je usmerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, u Banjaluci je uhapšeno sedam osoba, saoštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Za dvojicom osumnjičenih se još traga, a u toku je pretres na deset lokacija. Akciju sprovode policijski službenici Uprave MUPRS za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave... »

Banjaluka, sedam osoba uhapšeno u akciji "Arsenal"

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Banjaluka, sedam osoba uhapšeno u akciji "Arsenal"
U operativnoj akciji kodnog naziva "Arsenal", koja je usmerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, u Banjaluci je uhapšeno sedam osoba, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Za dvojicom osumnjičenih se još traga, a u toku je pretres na deset lokacija, prenela je Fena. Akciju sprovode policijski službenici Uprave MUPRS za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa policijskim službenicima... »

U akciji "Arsenal" sedam uhapšenih, pretresi zbog droge

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: U akciji "Arsenal" sedam uhapšenih, pretresi zbog droge
BANJALUKA - U operativnoj akciji kodnog naziva "Arsenal", koja je usmerena na suzbijanje proizvodnje i prometa opojnih droga, u Banjaluci je uhapšeno sedam osoba, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske.
Za dvojicom osumnjičenih se još uvek traga, a u toku je pretres na deset lokacija, prenela je Fena. Akciju sprovode policijski službenici Uprave MUPRS za organizovani i teški kriminalitet, u saradnji sa policijskim službenicima... »
©2018 Netmark d.o.o.