Povezane vesti

Plemenit gest učiteljice Gorice: TEODORI drži nastavu preko Skajpa

InfoKG pre 7 dana
Plemeniti gest učiteljice Gorice Dimitrijević iz kragujevačke škole "Svetozar Marković". Teodori Vranješević (11), koja se već dve godine od raka leči u Nemačkoj, nastavu svakodnevno drži putem video-linka Mališani odeljenja četvrtog četiri iz kragujevačke osnovne škole "Svetozar Marković" uskoro... »

Bravo za učiteljicu iz Kragujevca: Maloj Teodori drži nastavu preko Skajpa

iKragujevac pre 7 dana
Mališani odeljenja četvrtog četiri iz kragujevačke osnovne škole "Svetozar Marković" uskoro se rastaju od svoje omiljene učiteljice Gorice Dimitrijević. Ocene budućih petaka već se uveliko šarene, a u dnevniku će biti zabeležene i petice Teodore Vranješević (11), iako ona već dve školske godine, zbog teške bolesti, ne deli đačku klupu sa svojim vršnjacima. Zahvaljujući učiteljici Gorici, koja Teodori svakog dana preko interneta drži individualnu nastavu, ova hrabra devojčica je, iz bolničke postelje u
Teodorina bitka za život počela je pre dve godine, kada joj je otkrivena akutna mijeloidna leukemija. Uz pomoć velikog broja ljudi, koji su se odazvali humanitarnoj akciji, sakupljeno je dovoljno novca i urađena joj je... »

Baba Stiltz je ono što tražimo

Mjuz news  pre 34 minuta

Vašington Kapitalsi u finalu Stenli kupa!

Glas Amerike  pre 17 minuta

Black Eyed Peas alarmiraju novom pesmom

Mjuz news  pre 46 minuta

Pharrell i Camilla u novom singlu

Mjuz news  pre 52 minuta

Massimo ima Lice varalice

Mjuz news  pre 40 minuta
©2018 Netmark d.o.o.