Povezane vesti

Policija Srbije uhapsila hakera, u sklopu međunarodne akcije FBI

Personal magazin sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici MUP-a Srbije učestvovali su u međunarodnoj akciji, kojom je rukovodio američki Fedralni istražni biro (FBI) i u Beogradu priveli člana hakerske grupe koja je krala informacije i lične podatke…
Pripadnici MUP-a Srbije učestvovali su u međunarodnoj akciji, kojom je rukovodio američki Fedralni istražni biro (FBI) i u Beogradu priveli člana hakerske grupe koja je krala informacije i lične podatke građana Sjedinjenih... »

Srbin hteo da uništi Nikol Kidman, Dženifer Lopez... spremao se za napad na Kraljevsku porodicu: Sve o akcijama desne ruke Vrhovnog gospodara tame

Telegraf sreda, 16. maj 2018.
Britanska bolnica priznala da je pokradena: Sajber kriminalci poseduju snimke iz neposredne blizine operacionih sala, kao i intimne delove poznatih muškaraca i žena, pa čak i njihova lica dok leže na operacionom stolu Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti
Uhapšeni Beograđanin S. S. (38) bio je u član hakerske grupe "The Dark Overlord" (Vrhovni gospodar tame) koja je ukrala kompromitujuće lične podatke poznatih svetskih zvezda poput Nikol Kidman, Britni Spirs, Kejti Holms, Dženifer... »

„Vrhovni gospodar tame“: Akcija MUP-a i FBI u Beogradu, uhapšen haker

Sputnik sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici MUP-a Srbije učestvovali su u međunarodnoj akciji kojom je rukovodio američki FBI i u Beogradu su priveli člana hakerske grupe „Vrhovni gospodar tame“.
Cilj akcije koju su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, bilo je otkrivanje lica koja su, koristeći ime „Vrhovni gospodar tame“ na internetu, od... »

Uhapšen beogradski haker tražen od FBI

PC Press sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije (UKP), u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji hakeske grupe “The Dark Overlord”, koju je predvodio američki Federalni istražni biro (FBI). Cilj... »

MUP u akciji „Vrhovni gospodar tame“, jedan uhapšen u BG

Studio B sreda, 16. maj 2018.
Pripadnici MUP, Uprave kriminalističke policije, u koordinaciji sa Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal, učestvovali su u međunarodnoj policijskoj akciji „The dark overlord“ (Vrhovni gospodar tame), koju je sproveo američki Federalni istražni biro, a u Beogradu je privedena jedna osoba osumnjičena da je član te hakerske grupe.
Cij akcije bilo je otkrivanje većeg broja lica koja su, koristeći ime „The Dark Overlord“ na internetu, od juna 2016. godine do danas neovlašćeno pristupali računarskim mrežama i podacima najmanje 50 žrtava i krali informacije i... »
©2018 Netmark d.o.o.