Brnabićeva – ministar finansija, do imenovanja novog

Brnabićeva – ministar finansija, do imenovanja novog

RTS pre 11 dana
RTS: Brnabićeva – ministar finansija, do imenovanja novog
Kako je Tanjgu potvrđeno u kabinetu predsednice Vlade, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka Ana Brnabić obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, u Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.
Ana Brnabić će, pored pozicije predsednice Vlade, obavljati i dužnost ministra finansija sve do imenovanja novog ministra. Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku ministra finansija Dušana Vujovića koju je podneo 7. maja i... »

Brnabićeva ministar finansija, do imenovanja novog

B92 pre 11 dana
B92: Brnabićeva ministar finansija, do imenovanja novog
Beograd -- U Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.
U kabinetu predsednice Vlade Ane Brnabić, nakon povratka iz Novog Sada, gde je premijerka obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, izvršena je primopredaja, potvrđeno je Tanjugu. Ana Brnabić će, pored pozicije predsednice Vlade,... »

Premijerka obavlja i dužnost ministra finansija

Radio 021 pre 11 dana
U Ministarstvu finansija izvršena je primopredaja dužnosti ministra finansija.
Premijerka Ana Brnabić će, pored pozicije predsednice Vlade, obavljati i dužnost ministra finansija sve do imenovanja novog ministra. Skupština Srbije konstatovala je ostavku ministra Dušana Vujovića koju je podneo 7. maja i na... »

Brnabić ministar finansija, do imenovanja novog

Mondo pre 11 dana
Skupština Srbije konstatovala je, na početku današnje sednice, ostavku ministra finansija Dušana Vujovića, i time mu je zvanično prestala funkcija. Ana Brnabić obavljaće tu funkciju do imenovanja novog ministra finansija.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Vujović je ostavku podneo 7. maja. On je u ostavci naveo da su četiri godine, koliko je dugo bio ministar, "sasvim dovoljne da se čovek pokaže na javnoj funkciji". "Mislim da u uslovima demokratije... »

Ana Brnabić v.D.Ministarka finansija: Premijerka preuzela dužnost do imenovanja novog ministra

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD - Kako je večeras potvrđeno u kabinetu predsednice Vlade, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka Ana Brnabić obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, u Ministarstvu finansija izvršena je primpredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz... »

Brnabić - ministar finansija, do imenovanja novog

RTV pre 11 dana
RTV: Brnabić - ministar finansija, do imenovanja novog
BEOGRAD - Kako je Tanjugu večeras potvrđeno u kabinetu predsednice Vlade, nakon povratka iz Novog Sada gde je premijerka Ana Brnabić obišla Međunarodni sajam poljoprivrede, u Ministarstvu finansija izvršena je primopredaja dužnosti ministra finansija, po svim pravilima i procedurama Vlade Srbije i uz prisustvo notara.
Ana Brnabić će, pored pozicije predsednice Vlade, obavljati i dužnost ministra finansija sve do imenovanja novog... »

Poslanici konstatovali ostavku Vujovića

RTS pre 11 dana
RTS: Poslanici konstatovali ostavku Vujovića
Skupština Srbije završila je načelnu raspravu o više predloženih zakona, među kojima je i predloženi leks specijalis o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a raspravu u pojedinostima će započeti sutra. Konstatovana ostavka ministra finansija Dušana Vujovića. Mihajlovićeva polemisala sa poslanicima SRS-a, koji su je optužili da radi za interese SAD i Zapada.
Poslanici su konstatovali ostavku Vujovića, koju je podneo 7. maja i na taj način mu je zvanično prestala funkcija. Vujović je odlučio da se sa mesta ministra finansija povuče iz ličnih razloga. On je u ostavci naveo da su četiri... »

Skupština završila načelnu raspravu, sutra nastavak

RTV pre 11 dana
RTV: Skupština završila načelnu raspravu, sutra nastavak
BEOGRAD - Skupština Srbije završila je načelnu raspravu o više predloženih zakona, među kojima je i predloženi leks specijalis o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a raspravu u pojedinostima će započeti sutra.
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović rekla je da će se stanovi za pripadnike bezbednosti graditi u Vranju, Kraljevu, Nišu, Kragujevcu, Beogradu i Novom Sadu, a da će cena biti najviše 500 evra po kvadratu. Mihajlović je... »

Skupština završila načelnu raspravu, sutra nastavak

Blic pre 11 dana
Skupština Srbije završila je načelnu raspravu o više predloženih zakona, među kojima je i predloženi leks specijalis o izgradnji stanova za pripadnike snaga bezbednosti, a raspravu u pojedinostima će započeti sutra. Potpredsednica Vlade Srbje Zorana Mihajlović rekla je da će se stanovi za... »

Parlament Srbije konstatovao ostavku Dušana Vujovića

Danas pre 11 dana
Poslanici Skupštine Srbije konstatovali su ostavku ministra finansija Dušana Vujovića koju je on zvanično podneo 7. maja.
Konstatovanjem ostavke, Vujoviću je prestala funkcija i počeo da teče rok od petnaest dana kada bi premijerka Srbije Ana Brnabić parlamentu Srbije trebalo da predloži novog ministra . Po svemu sudeći resor finansija u narednom... »

Parlament konstatovao Vujovićevu ostavku

Večernje novosti pre 11 dana
Od danas počinje da teče zakonski rok od 15 dana za izbor novog člana Vlade
SKUPŠTINA Srbije konstatovala je ostavku ministra finansija Dušana Vujovića . Od danas počinje da teče zakonski rok od 15 dana za izbor novog člana Vlade. Očekuje se da će Vuj ovićev naslednik biti izabran do kraja maja.... »

Skupština konstatovala ostavku Dušana Vujovića

Dnevnik pre 11 dana
BEOGRAD: Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku ministra finansija Dušana Vujovića koju je podneo 7. maja i na taj način mu je zvanično prestala funkcija.
Vujović je odlučio da se sa mesta ministra finansija povuče iz ličnih razloga. On je u ostavci naveo da su četiri godine, koliko je dugo bio ministar, "sasvim dovoljne da se čovek pokaže na javnoj funkciji". "Mislim da u uslovima... »

I zvanično: Dušan Vujović više nije srpski ministar finansija

B92 pre 11 dana
B92: I zvanično: Dušan Vujović više nije srpski ministar finansija
Skupština Srbije konstatovala je ostavku ministra finansija Dušana Vujovića koju je podneo 7. maja i na taj način mu je zvanično prestala funkcija.
Vujović je odlučio da se sa mesta ministra finansija povuče iz ličnih razloga. On je u ostavci naveo da su četiri godine, koliko je dugo bio ministar, "sasvim dovoljne da se čovek pokaže na javnoj funkciji". "Mislim da u uslovima... »

Skupština konstatovala ostavku Dušana Vujovića

Blic pre 11 dana
Skupština Srbije konstatovala je danas ostavku ministra finansija Dušana Vujovića koju je podneo 7. maja i na taj način mu je zvanično prestala funkcija. Vujović je odlučio da se sa mesta ministra finansija povuče iz ličnih razloga. On je u ostavci naveo da su četiri godine, koliko je dugo bio... »

Skupština konstatovala ostavku Dušana Vujovića

N1 Info pre 11 dana
Skupština Srbije konstatovala je, na početku današnje sednice, ostavku ministra finansija Dušana Vujovića, i time mu je zvanično prestala funkcija.
Vujović je ostavku podneo 7. maja, objašnjavajući je ličnim razlozima. U pisanom obaveštenju koje je primio kabinet predsednice Vlade Ane Brnabić, Vujović je naveo da su u vreme njegovog mandata ostvareni značajni rezultati u... »

Povukao se s funkcije iz ličnih razloga: Skupština Srbije konstatovala ostavku ministra Vujovića

Kurir pre 11 dana
BEOGRAD - Skupština Srbije konstatovala je danas na početku sednice ostavku ministra finansija Dušana Vujovića. Ostavka Vujovića stigla je u Skupštinu Srbije 8. maja. Ministar finansija Dušan Vujović odlučio je da se povuče sa te funkcije iz ličnih i porodičnih razloga. U pisanom obaveštenju koje... »

Skupština konstatovala ostavku Dušana Vujovića

Novi magazin pre 11 dana
Skupština Srbije konstatovala je danas na početku sednice ostavku ministra finansija Dušana Vujovića.
Ostavka Vujovića stigla je u Skupštinu Srbije 8. maja. Ministar finansija Dušan Vujović odlučio je da se povuče sa te funkcije iz ličnih i porodičnih razloga. U pisanom obaveštenju koje je primio kabinet predsednice Vlade Ane... »

Skupština Srbije konstatovala ostavku ministra Vujovića

Beta pre 11 dana
Skupština Srbije konstatovala je danas na početku sednice ostavku ministra finansija Dušana Vujovića. Ostavka Vujovića stigla je u Skupštinu Srbije 8. maja. Ministar finansija Dušan Vujović odlučio je da se povuče sa te funkcije iz ličnih i porodičnih razloga. U pisanom obaveštenju koje je primio... »

Srbija i zvanično ostala bez ministra finansija

Radio 021 pre 11 dana
Skupština Srbije konstatovala je, na početku današnje sednice, ostavku ministra finansija Dušana Vujovića, i time mu je zvanično prestala funkcija.
Vujović je ostavku podneo 7. maja, objašnjavajući je ličnim razlozima. Na dnevnom redu dnašnje sednice je nastavak rasprave o više zakona iz oblasti saobraćaja i građevine. Autor:... »

Završena centralna manifestacija Dana policije (VIDEO)

Beta  pre 7 sati  još 33 povezane

Salah: Biću u Rusiji!

Mondo  pre 1 sat  još 22 povezane

Hoće li ipak biti sastanka Tramp – Kim?

B92  pre 1 sat  još 20 povezanih

Klop: Salah neizvestan za Svetsko prvenstvo

Beta  pre 20 sati  još 19 povezanih

I specijalne jedinice u akciji protiv srpske narko bande

Dnevnik  pre 2 sata  još 16 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.