Klark o vojsci Kosova: Doći će vreme

Klark o vojsci Kosova: Doći će vreme

B92 pre 9 dana
B92: Klark o vojsci Kosova: Doći će vreme
Priština -- Penzionisani američki general i komandant snaga NATO u Evropi za vreme agresije na Srbiju Vesli Klark izjavio je da će doći vreme za formiranje kosovske vojske.
Kako je rekao, to treba da se dogodi tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine. "Doći će vreme kada će Kosovu trebati sopstvena vojska, ali to treba da se dogodi nakon što se odnosi sa Srbijom normalizuju. I NATO... »

Klark: Prvo normalizacija odnosa sa BGD, pa vojska

Dnevnik pre 10 dana
PRIŠTINA: Penzionisani američki general i komandant NATO snaga u Evropi za vreme agresije na Srbiju, Vesli Klark, izjavio je da će doći vreme za formiranje kosovske vojske, ali da to treba da se dogodi tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine.
"Doći će vreme kada će Kosovu trebati sopstvena vojska ali to treba da se dogodi nakon što se odnosi sa Srbijom normalizuju. I NATO bi trebalo da ostane na KiM sa Kforom do tog vremena i da Kosovu omogući potpuni privredni... »

Klark: Vojska Kosova posle normalizacije odnosa sa Beogradom

Politika pre 10 dana
Priština - Penzionisani američki general i komandant NATO snaga u Evropi za vreme agresije na Srbiju, Vesli Klark, izjavio je da će doći vreme za formiranje kosovske vojske, ali da to treba da se dogodi tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine. „Doći će vreme kada će Kosovu... »

Klark: Prvo normalizacija odnosa sa Beogradom, pa onda vojska Kosova

RTV pre 10 dana
RTV: Klark: Prvo normalizacija odnosa sa Beogradom, pa onda vojska Kosova
PRIŠTINA - Penzionisani američki general i komandant NATO snaga u Evropi za vreme agresije na Srbiju, Vesli Klark, izjavio je da će doći vreme za formiranje kosovske vojske, ali da to treba da se dogodi tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine.
"Doći će vreme kada će Kosovu trebati sopstvena vojska ali to treba da se dogodi nakon što se odnosi sa Srbijom normalizuju. I NATO bi trebalo da ostane na KiM sa Kforom do tog vremena i da Kosovu omogući potpuni privredni... »

Klark: Prvo normalizujte odnose sa Srbijom, pa tek onda vojska Kosova

Blic pre 10 dana
Penzionisani američki general i komandant NATO snaga u Evropi za vreme agresije na Srbiju, Vesli Klark, izjavio je da će doći vreme za formiranje kosovske vojske, ali da to treba da se dogodi tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine. "Doći će vreme kada će Kosovu trebati sopstvena... »

Klark: Doći će vreme kada će Kosovu trebati vlastita vojska

RTS pre 10 dana
RTS: Klark: Doći će vreme kada će Kosovu trebati vlastita vojska
Komandant NATO snaga u Evropi u vreme agresije te alijanse na Srbiju, Vesli Klark, izjavio je da nije pravi trenutak za formiranje kosovske vojske i da takav korak treba preduzeti tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine.
"Doći će vreme kada će Kosovu trebati vlastita vojska, ali ovaj put bi trebalo da dođe samo nakon što se sve sa Srbijom normalizuje. A do tada, NATO bi trebalo da ostane na KiM sa Kforom i da Kosovu omogući potpuni ekonomski... »

Klark: Doći će vreme kada će Kosovu trebati vojska

Danas pre 10 dana
Komandant NATO snaga u Evropi u vreme agresije te Alijanse na Srbiju, Vesli Klark, izjavio je da nije pravi trenutak za formiranje kosovske vojske i da takav korak treba preduzeti tek nakon potpune normalizacije odnosa Beograda i Prištine, prenosi RTS.
„Doći će vreme kada će Kosovu trebati vlastita vojska, ali ovaj put bi trebalo da dođe samo nakon što se sve sa Srbijom normalizuje. A do tada, NATO bi trebalo da ostane na KiM sa Kforom i da Kosovu omogući potpuni ekonomski... »
©2018 Netmark d.o.o.