Povezane vesti
Cimeri osuli paljbu po ljubavnom trouglu: Sloba se igra rijalitija! Promenio je ploču kada je video da je tanak sa glasovima…
Kurir 16.05.2018
Luna Đogani doživela je sinoć nervni slom i nije mogla da se smiri zbog svega što se desilo između nje i Slobe, pa je histerisala na sada već bivšeg dečka. Nakon toga, zadrugari su prokomentarisali situaciju koja se očigledno izmakla kontroli. "Rekla sam… »
LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Što, Slobo, mene izabra?! Ubio me je, OLOŠ JEDAN! VIDEO
Svet & Skandal 16.05.2018
Luna Đogani doživela je nervni slom i nije mogla da se smiri zbog svega što se desilo između nje i Slobe. “Ubio me je. Ne mogu više više ni 15 dana. Ne mogu! Zašto je mene izabrao da bude ovako. Toliko devojaka, što mene, Slobo, što mene?! Nisam mogla da… »
Vesti dana »

Advokatica Bogdana Jovičića: Student se dosad branio ćutanjem, sada iznosi odbranu
Beta pre 37 minutajoš 44 povezane

Danas počinje Generalna skupština UN: U Njujorku raspoređene specijalne snage, dronovi uključeni u mere bezbednosti
Blic pre 27 minutajoš 60 povezanih

Nikolić: Izraelci smatraju da rešenje o dve države treba da nastupi po okončanju rata
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih

"Srbi su igrali junački do kraja!" Kapiten Irana oduševljen "orlovima" u meču posle kog je Srbija ispala sa Svetskog prvenstva u odbojci
Večernje novosti pre 41 minutajoš 63 povezane

Dronovi zaustavili aerodrom u Kopenhagenu, premijerka ne odbacuje umešanost Rusije
BBC News pre 1 satjoš 23 povezane