Povezane vesti
Cimeri osuli paljbu po ljubavnom trouglu: Sloba se igra rijalitija! Promenio je ploču kada je video da je tanak sa glasovima…
Kurir 16.05.2018
Luna Đogani doživela je sinoć nervni slom i nije mogla da se smiri zbog svega što se desilo između nje i Slobe, pa je histerisala na sada već bivšeg dečka. Nakon toga, zadrugari su prokomentarisali situaciju koja se očigledno izmakla kontroli. "Rekla sam… »
LUNA DOŽIVELA NERVNI SLOM: Što, Slobo, mene izabra?! Ubio me je, OLOŠ JEDAN! VIDEO
Svet & Skandal 16.05.2018
Luna Đogani doživela je nervni slom i nije mogla da se smiri zbog svega što se desilo između nje i Slobe. “Ubio me je. Ne mogu više više ni 15 dana. Ne mogu! Zašto je mene izabrao da bude ovako. Toliko devojaka, što mene, Slobo, što mene?! Nisam mogla da… »
Vesti dana »
(VIDEO) Mitrović: Navijači, dođite! Treba podržati novi početak
Sport klub pre 12 minutajoš 28 povezanih
Od Tukididove zamke do veštačke inteligencije – šta je doneo susret Trampa i Sija
RTS pre 22 minutajoš 17 povezanih
Sve tmurno, ljudi stisli kišobrane i žure na posao: Ovo je pravi snimak današnjeg jutra, evo gde kiša ne staje
Telegraf pre 32 minutajoš 20 povezanih
Dvorana se ispraznila prije govora Netanyahua. Vučić ga ostao slušati
SEEbiz pre 37 minutajoš 12 povezanih
Zelenski: Sporazum iz Enkoridža nije predmet pregovora; Erdogan za obnovu crnomorskog koridora za žitarice
RTS pre 22 minutajoš 4 povezane