Povezane vesti

Zamenile uloge: Luna optužila Slobu da laže da je bolestan, pa Kija uradila ono što niko nije očekivao!

Zamenile uloge: Luna optužila Slobu da laže da je bolestan, pa Kija uradila ono što niko nije očekivao!

Blic 16.05.2018
Sloba Radanović se u toku današnjeg dana požalio da mu je loše, nakon incidenta sa Lunom Đogani, te od tada ne ustaje iz postelje. Podsetimo, Luna je doživela nervni slom nakon što je njen nekadašnji ljubavnik obeležio godišnjicu crkvenog braka… »
Luna sve polupala: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam... (VIDEO)

Luna sve polupala: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam... (VIDEO)

Vesti online 16.05.2018
Kristina Kockar i Sloba Radanović su tokom prethodnog dana proslavili svoju godišnjicu braka u jednom hotelu. Zbog ovoga odnos između njega i blogerke Lune Đogani je potpuno zahladneo. Naime, Luna ne može da pređe preko toga što joj je pevač… »
"Hoćeš slavu preko mene, ološu": Luna se izdrala na Slobu, pa izvređala i Kiju

"Hoćeš slavu preko mene, ološu": Luna se izdrala na Slobu, pa izvređala i Kiju

Blic 16.05.2018
Luna Đogani našla se u teškom psihičkom stanju zbog toga što je njen bivši-sadašnji dečko Sloba Radanović proslavio godišnjicu braka sa Kijom Kockar u hotelu van "Zadruge". Ona je, kako tvrdi, odlučna da mu to ne oprosti. Kada su se Kija i… »
Luna sasvim razočarana i ogorčena na Slobu: Uništio mi je sve! (VIDEO)

Luna sasvim razočarana i ogorčena na Slobu: Uništio mi je sve! (VIDEO)

Svet & Skandal 16.05.2018
Prethodne noći, Luna Đogani je doživela potpuno nervno rastrojstvo, pa je lomila nameštaj u pabu, a obezbeđenje je jedva uspelo da je umiri. Ovakav ishod usledio je nakon što je njen dečko, Sloba Radanović noć proveo sa suprugom, Kristinom… »
Zadruga odjekivala od njenih urlika Luna klela Slobu, pa zapretila: Zapamtiće dan kad me je upoznao! (video)

Zadruga odjekivala od njenih urlika Luna klela Slobu, pa zapretila: Zapamtiće dan kad me je upoznao! (video)

Večernje novosti 16.05.2018
Nakon duge svađe, blogerka je doživela nervni slom, pa jaukala iz sveg glasa. Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom prethodne večeri ušli u raspravu zbog toga što blogerka ne može da se nosi sa tim što je pevač proslavio, godišnjicu braka sa… »
Čim se vratio u Zadrugu Sloba ponizio Kiju pred Lunom: Hteo sam još samo ovo da ispoštujem i to je to! (video)

Čim se vratio u Zadrugu Sloba ponizio Kiju pred Lunom: Hteo sam još samo ovo da ispoštujem i to je to! (video)

Press 16.05.2018
- Nadam se da ti je sad lakše, kad si ispoštovao svoju ženu! - rekla je Đoganijeva. ija Kockar i Slobodan Radanović malo posle 14 časova vratili su se u Zadrugu. Ona je stigla nasmejana i raspoložena, a Sloba je odmah otišao kod Lune Đogani… »
(Video) Luna razbila pab, gušila se u suzama i histerisala: Sloba se izvinjavao, a evo šta mu je ona poručila!

(Video) Luna razbila pab, gušila se u suzama i histerisala: Sloba se izvinjavao, a evo šta mu je ona poručila!

Kurir 16.05.2018
Luna Đogani, pošto je odlučila da ostavi Slobu Radovanovića, porazbijala ceo pab, udarala Slobu, gušila se u suzama i histerisala, nastavila da je sedi sama u jednom ćošku sobe. Na početku žurke, Luna je izazivala Slobu, terala ga od sebe, jer… »
Urlala i lomila stvari: Luna polupala pola "Zadruge" zbog Slobe i Kije, pevač je ostavio

Urlala i lomila stvari: Luna polupala pola "Zadruge" zbog Slobe i Kije, pevač je ostavio

Blic 16.05.2018
Luna Đogani ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši-sadašnji dečko Sloba Radanović proveo noć u hotelu sa suprugom Kijom Kockar, gde su proslavili godišnjicu braka. Čim su se Kija i Sloba juče u toku dana vratili u Belu kuću… »

Vesti dana »