Povezane vesti

Zamenile uloge: Luna optužila Slobu da laže da je bolestan, pa Kija uradila ono što niko nije očekivao!

Blic sreda, 16. maj 2018.
Sloba Radanović se u toku današnjeg dana požalio da mu je loše, nakon incidenta sa Lunom Đogani, te od tada ne ustaje iz postelje. Podsetimo, Luna je doživela nervni slom nakon što je njen nekadašnji ljubavnik obeležio godišnjicu crkvenog braka sa suprugom Kijom Kockar u hotelskoj sobi, gde su i... »

Luna sve polupala: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam... (VIDEO)

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Kristina Kockar i Sloba Radanović su tokom prethodnog dana proslavili svoju godišnjicu braka u jednom hotelu. Zbog ovoga odnos između njega i blogerke Lune Đogani je potpuno zahladneo.
Naime, Luna ne može da pređe preko toga što joj je pevač priredio i zamera mu što im je ona poslužila da shvati da još uvek voli svoju zakonitu suprugu. Posle duge svađe, Đoganijeva je doživela nervni slom, pa je razbacala sve po... »

"Hoćeš slavu preko mene, ološu": Luna se izdrala na Slobu, pa izvređala i Kiju

Blic sreda, 16. maj 2018.
Luna Đogani našla se u teškom psihičkom stanju zbog toga što je njen bivši-sadašnji dečko Sloba Radanović proslavio godišnjicu braka sa Kijom Kockar u hotelu van "Zadruge". Ona je, kako tvrdi, odlučna da mu to ne oprosti. Kada su se Kija i Sloba juče vratili u Belu kuću, počeo je pravi haos. Luna... »

Luna sasvim razočarana i ogorčena na Slobu: Uništio mi je sve! (VIDEO)

Svet sreda, 16. maj 2018.
Prethodne noći, Luna Đogani je doživela potpuno nervno rastrojstvo, pa je lomila nameštaj u pabu, a obezbeđenje je jedva uspelo da je umiri. Ovakav ishod usledio je nakon što je njen dečko, Sloba Radanović noć proveo sa suprugom, Kristinom Kockar, u hotelu daleko od Zadruge, gde su proslavili... »

Zadruga odjekivala od njenih urlika Luna klela Slobu, pa zapretila: Zapamtiće dan kad me je upoznao! (video)

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Nakon duge svađe, blogerka je doživela nervni slom, pa jaukala iz sveg glasa
Luna Đogani i Sloba Radanović su tokom prethodne večeri ušli u raspravu zbog toga što blogerka ne može da se nosi sa tim što je pevač proslavio, godišnjicu braka sa svojom još uvek zakonitom suprugom Kristinom Kockar, a vrhunac... »

Čim se vratio u Zadrugu Sloba ponizio Kiju pred Lunom: Hteo sam još samo ovo da ispoštujem i to je to! (video)

Press sreda, 16. maj 2018.
- Nadam se da ti je sad lakše, kad si ispoštovao svoju ženu! - rekla je Đoganijeva
ija Kockar i Slobodan Radanović malo posle 14 časova vratili su se u Zadrugu. Ona je stigla nasmejana i raspoložena, a Sloba je odmah otišao kod Lune Đogani. Međutim, prvi pokušaj razgovora nije uspeo, pa ni drugi, ali treći put... »

Luna doživela nervni slom! Vrištala i udarala Slobu: Mrzim te, ološu, zbog tebe sam luda!

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Posle duge svađe, Đoganijeva je doživela nervni slom, pa je razbacala sve po pabu i sklupčala se u ćošak i plakala
Kristina Kockar i Sloba Radanović su tokom jučerašnjeg dana proslavili svoju godišnjicu braka u jednom hotelu. Zbog ovoga odnos između njega i blogerke Lune Đogani je potpuno zahladneo. Naime, Luna ne može da pređe preko toga što... »

Urlala i lomila stvari: Luna polupala pola "Zadruge" zbog Slobe i Kije, pevač je ostavio

Blic sreda, 16. maj 2018.
Luna Đogani ne može da se pomiri sa činjenicom da je njen bivši-sadašnji dečko Sloba Radanović proveo noć u hotelu sa suprugom Kijom Kockar, gde su proslavili godišnjicu braka. Čim su se Kija i Sloba juče u toku dana vratili u Belu kuću, između njega i Lune izbila je svađa. Blogerka je rekla pevaču... »

(Video) Luna razbila pab, gušila se u suzama i histerisala: Sloba se izvinjavao, a evo šta mu je ona poručila!

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Luna Đogani, pošto je odlučila da ostavi Slobu Radovanovića, porazbijala ceo pab, udarala Slobu, gušila se u suzama i histerisala, nastavila da je sedi sama u jednom ćošku sobe. Na početku žurke, Luna je izazivala Slobu, terala ga od sebe, jer nikako ne može da mu oprosti što je sa Kijom proslavio... »
©2018 Netmark d.o.o.