Повезане вести

Замениле улоге: Луна оптужила Слобу да лаже да је болестан, па Кија урадила оно што нико није очекивао!

Замениле улоге: Луна оптужила Слобу да лаже да је болестан, па Кија урадила оно што нико није очекивао!

Блиц 16.05.2018
Слоба Радановић се у току данашњег дана пожалио да му је лоше, након инцидента са Луном Ђогани, те од тада не устаје из постеље. Подсетимо, Луна је доживела нервни слом након што је њен некадашњи љубавник обележио годишњицу… »
Луна све полупала: Мрзим те, олошу, због тебе сам... (ВИДЕО)

Луна све полупала: Мрзим те, олошу, због тебе сам... (ВИДЕО)

Вести онлине 16.05.2018
Кристина Коцкар и Слоба Радановић су током претходног дана прославили своју годишњицу брака у једном хотелу. Због овога однос између њега и блогерке Луне Ђогани је потпуно захладнео. Наиме, Луна не може да пређе преко тога што… »
"Хоћеш славу преко мене, олошу": Луна се издрала на Слобу, па извређала и Кију

"Хоћеш славу преко мене, олошу": Луна се издрала на Слобу, па извређала и Кију

Блиц 16.05.2018
Луна Ђогани нашла се у тешком психичком стању због тога што је њен бивши-садашњи дечко Слоба Радановић прославио годишњицу брака са Кијом Коцкар у хотелу ван "Задруге". Она је, како тврди, одлучна да му то не опрости. Када су… »
Луна сасвим разочарана и огорчена на Слобу: Уништио ми је све! (ВИДЕО)

Луна сасвим разочарана и огорчена на Слобу: Уништио ми је све! (ВИДЕО)

Свет & Скандал 16.05.2018
Претходне ноћи, Луна Ђогани је доживела потпуно нервно растројство, па је ломила намештај у пабу, а обезбеђење је једва успело да је умири. Овакав исход уследио је након што је њен дечко, Слоба Радановић ноћ провео са супругом… »
Задруга одјекивала од њених урлика Луна клела Слобу, па запретила: Запамтиће дан кад ме је упознао! (видео)

Задруга одјекивала од њених урлика Луна клела Слобу, па запретила: Запамтиће дан кад ме је упознао! (видео)

Вечерње новости 16.05.2018
Након дуге свађе, блогерка је доживела нервни слом, па јаукала из свег гласа. Луна Ђогани и Слоба Радановић су током претходне вечери ушли у расправу због тога што блогерка не може да се носи са тим што је певач прославио… »
Чим се вратио у Задругу Слоба понизио Кију пред Луном: Хтео сам још само ово да испоштујем и то је то! (видео)

Чим се вратио у Задругу Слоба понизио Кију пред Луном: Хтео сам још само ово да испоштујем и то је то! (видео)

Пресс 16.05.2018
- Надам се да ти је сад лакше, кад си испоштовао своју жену! - рекла је Ђоганијева. ија Коцкар и Слободан Радановић мало после 14 часова вратили су се у Задругу. Она је стигла насмејана и расположена, а Слоба је одмах отишао код… »
(Видео) Луна разбила паб, гушила се у сузама и хистерисала: Слоба се извињавао, а ево шта му је она поручила!

(Видео) Луна разбила паб, гушила се у сузама и хистерисала: Слоба се извињавао, а ево шта му је она поручила!

Курир 16.05.2018
Луна Ђогани, пошто је одлучила да остави Слобу Радовановића, поразбијала цео паб, ударала Слобу, гушила се у сузама и хистерисала, наставила да је седи сама у једном ћошку собе. На почетку журке, Луна је изазивала Слобу, терала… »
Урлала и ломила ствари: Луна полупала пола "Задруге" због Слобе и Кије, певач је оставио

Урлала и ломила ствари: Луна полупала пола "Задруге" због Слобе и Кије, певач је оставио

Блиц 16.05.2018
Луна Ђогани не може да се помири са чињеницом да је њен бивши-садашњи дечко Слоба Радановић провео ноћ у хотелу са супругом Кијом Коцкар, где су прославили годишњицу брака. Чим су се Кија и Слоба јуче у току дана вратили у… »

Вести дана »