Sudiji Obradoviću produžen pritvor

Sudiji Obradoviću produžen pritvor

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću danas je posle saslušanja u Novom Sadu određen pritvor do 30 dana, objavile su "Večernje novosti".
Foto: MN Press Takvu odluku sudija je doneo na predlog tužioca Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, po čijem nalogu je pre tri dana delilac pravde na travnatom terenu i uhapšen u... »

Arbitru Srđanu Obradoviću određen pritvor od 30 dana

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Arbitru Srđanu Obradoviću određen pritvor od 30 dana
Arbitar Srđan Obradović saslušan je u Jagodini gde je negirao da je zloupotrebio službeni položaj, posle čega mu je određen pritvor od 30 dana
Takvu odluku sudija je doneo na predlog tužioca Posebnog odeljenja za borbu protiv korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, po čijem nalogu je pre tri dana delilac pravde i uhapšen u Jagodini. Arbitar, koji se sumnjiči da... »

Sudiji Obradoviću određen pritvor do 30 dana!

Sportske.net sreda, 16. maj 2018.
Fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću u sredu je određen pritvor do trideset dana zbog sumnje da je na fudbalskoj utakmici u Subotici zloupotrebio službeni položaj.
Viši sud u Novom Sadu odredio je danas, na predlog tužilaštva, pritvor do trideset dana fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću iz Jagodine. Srđan Obradović je u nedelju delio pravdu na utakmici 36. kola Super lige između Spartaka i... »

Ozbiljnije nego što se mislilo: Viši sud odredio pritvor Obradoviću – zbog mogućeg uticaja na svedoke, dosta dug period van slobode

Hot sport sreda, 16. maj 2018.
Od ograđivanja da je arbitar Srđan Obradović priveden u svojstvu građana, pa do ozbiljnog pritvora za superligaškog sudiju. Na teret se Obradoviću stavlja iskorišćavanjem svog službenog položaja. Obradović se tereti da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između FK Spartak i FK Radnički,... »

Fudbalskom sudiji Obradoviću određen pritvor do 30 dana

Sportski žurnal sreda, 16. maj 2018.
Obradović se tereti da je na fudbalskoj utakmici u Subotici, između Spartaka i niškog Radničkog, favorizovao domaći tim
Viši sud u Novom Sadu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću osumnjičenog da je na fudbalskoj utakmici u Subotici između domaćina Spartaka i niškog Radničkog, favorizovao... »

Sudiji Obradoviću određen pritvor do 30 dana

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Viši sud u Novom Sadu odredio je danas na predlog tužilaštva pritvor do 30 dana fudbalskom sudiji Srđanu Obradoviću osumnjičenog da je na fudbalskoj utakmici u Subotici između domaćina Spartaka i niškog Radničkog, favorizovao domaći tim.
Portparol suda Ivana Karapandžić precizirala je za Tanjug da je sudija za prethodni postupak doneo rešenje kojim je Obradoviću odredio pritvor zbog opasnosti od mogućeg uticanja na svedoke. Protiv njega je pokrenuta istraga zbog... »

UEFA: Nije bilo sumnjivih uplata na meč Spartak - Radnički

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
FSS je zatražio od UEFA podatke da li postoje neka sazanja o mogućim malverzacima, ali je iz Niona stiglo obeveštenje da nema nikakvih naznaka u povećane i sumnjive uplate
Evropska fudbalska unija (UEFA) nema saznanja da je meč Spartak - Radnički Niš (2:0), na kome je arbitar Srđan Obradović dosudio dva penala za Subotičane, povezan sa kladionicama, prenosi Sportski žurnal. Fudbalski savez Srbije... »

UEFA: Nije bilo sumnjivih uplata na meč Spartak - Radnički

Dnevnik sreda, 16. maj 2018.
BEOGRAD: Evropska fudbalska unija (UEFA) nema saznanja da je meč Spartak - Radnički Niš (2:0), na kome je arbitar Srđan Obradović dosudio dva penala za Subotičane, povezan sa kladionicama, prenosi Sportski žurnal.
Fudbalski savez Srbije (FSS) zatražio je od UEFA podatke da li postoje neka sazanja o mogućim malverzacima, pošto ima stručan tim koji se bavi sprečavanjem nameštanja utakmice, ali je iz Niona stiglo obeveštenje da nema nikakvih... »

UEFA: Nije bilo sumnjivih uplata na meč Spartak - Radnički

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Evropska fudbalska unija (UEFA) nema saznanja da je meč Spartak - Radnički Niš (2:0), na kome je arbitar Srđan Obradović dosudio dva penala za Subotičane, povezan sa kladionicama, prenosi Sportski žurnal.
Fudbalski savez Srbije (FSS) zatražio je od UEFA podatke da li postoje neka sazanja o mogućim malverzacima, pošto ima stručan tim koji se bavi sprečavanjem nameštanja utakmice, ali je iz Niona stiglo obeveštenje da nema nikakvih... »

Afera ‘penal’ i srđan Obradović: Oglasila se UEFA!

Hot sport sreda, 16. maj 2018.
Još uvek se ne stišava bura oko sudije Srđana Obradovića i meča Spartak – Radnički Niš odigranog u Subotici. Dva dana pošto je Obradović uhapšen, a dan nakon što je u javnost procurela informacija da je razlog za Obradovićevo privođenje zapravo povezan sa kladionicama, usledila je i prva, doduše... »

Žurnal saznaje: UEFA potvrdila da nije bilo sumnjivih uplata na meč Spartak - Radnički

Sportski žurnal sreda, 16. maj 2018.
Dan ranije pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su sudiju Srđana Obradovića
U utorak veče pojavile su se informacije da bi ishod meča Spartak – Radnički (2:0) mogao da ima veze sa kladionicama. Fudbalski savez Srbije zato je odmah zatražio od UEFA podatke da li Evropska kuća fudbala ima neka saznanja o... »

Zloupotreba položaja ili nameštanje utakmice

Danas sreda, 16. maj 2018.
Povodom hapšenja sudije Srđana Obradovića zbog deljenja "nepravde" u Subotici Kontroverzni sudija Srđan Obradović mogao bi papreno da plati svoju poslednju skandaloznu odluku, jer je dan posle jednog od najneverovatnijih penala u istoriji srpskog klupskog fudbala završio iza rešetaka.
Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza tražio je od Sudijske komisije FSS da ga skine sa svoje liste, gde se uprkos čestim i teškim propustima već dugo nalazi među arbitrima tzv. prve kategorije, ali je policija... »
©2018 Netmark d.o.o.