Erdogan tražio dozvolu za miting u Sarajevu

Erdogan tražio dozvolu za miting u Sarajevu

Vesti online pre 9 dana
Druga policijska Uprava MUP-a Kantona Sarajevo primila je pisani zahtev za odobrenje održavanja javnog skupa u organizaciji Unije evropskih turskih demokrata 20. maja u dvorani Zetra, gde se očekuje dolazak između 10.000 i 15.000 pristalica predsednik Turske Redžepa Tajipa Erdogana.
- MUP KS je organizatoru naložio mere u okviru Zakona o javnom okupljanju. Mi ćemo sačiniti plan obezbeđenja javnog skupa, a to podrazumeva saobraćajno, operativno, KDZ i fizičko osiguranje - rekla je rečeno je za portal Klix iz... »

Erdoganova stranka tražila dozvolu za miting u Sarajevu

Sputnik pre 9 dana
Druga policijska Uprava MUP-a Kantona Sarajevo primila je pisani zahtev za odobrenje održavanja javnog skupa u organizaciji Unije evropskih turskih demokrata 20. maja u dvorani „Zetra“, gde se očekuje dolazak između 10.000 i 15.000 pristalica predsednik Turske Redžepa Tajipa Erdogana.
„MUP KS je organizatoru naložio mere u okviru Zakona o javnom okupljanju. Mi ćemo sačiniti plan obezbeđenja javnog skupa, a to podrazumeva saobraćajno, operativno, KDZ i fizičko osiguranje“, rečeno je za portal „Kliks“ iz... »

Na mitingu Erdogana u Sarajevu 15.000 ljudi?

Mondo pre 9 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan boraviće u radnoj poseti BiH u nedelju, 20. maja, najavljeno je iz Predsedništva BiH.
Foto: AP Photo/Matt Dunham, Pool Programom posete planiran je susret s predsjedavajućim Predsedništva BiH Bakirom Izetbegovićem, kao i sa delegacijom BiH. Uprava policije MUP-a Kantona Sarajevo dobila je od Unije evropskih... »

Zahtev za skup Erdoganove stranke u Sarajevu

RTV pre 9 dana
RTV: Zahtev za skup Erdoganove stranke u Sarajevu
SARAJEVO - Druga policijska Uprava MUP-a Kantona Sarajevo primila je pisani zahtev za odobrenje održavanja javnog skupa u organizaciji Unije evropskih turskih demokrata 20. maja u dvorani Zetra.
Na skupu se očekuje dolazak između 10.000 i 15.000 pristalica predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana. "MUP KS je organizatoru naložio mere u okviru Zakona o javnom okupljanju. Mi ćemo sačiniti plan obezbeđenja javnog skupa, a... »

Erdoganova stranka tražila dozvolu za miting u Sarajevu

RTS pre 9 dana
RTS: Erdoganova stranka tražila dozvolu za miting u Sarajevu
Druga policijska Uprava MUP-a Kantona Sarajevo primila je pisani zahtev za odobrenje održavanja javnog skupa u organizaciji Unije evropskih turskih demokrata 20. maja u dvorani "Zetra", gde se očekuje dolazak između 10.000 i 15.000 pristalica predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana.
"MUP Kantona Sarajevo je organizatoru naložio mere u okviru Zakona o javnom okupljanju. Mi ćemo sačiniti plan obezbeđenja javnog skupa, a to podrazumeva saobraćajno, operativno i fizičko osiguranje", rečeno je za portal Kliks iz... »

Erdoganova stranka tražila dozvolu za miting u Sarajevu

Večernje novosti pre 9 dana
Druga policijska Uprava MUP-a Kantona Sarajevo primila je pisani zahtev za odobrenje održavanja javnog skupa u organizaciji Unije evropskih turskih demokrata 20. maja u dvorani Zetra
SARAJEVO - Druga policijska Uprava MUP-a Kantona Sarajevo primila je pisani zahtev za odobrenje održavanja javnog skupa u organizaciji Unije evropskih turskih demokrata 20. maja u dvorani Zetra, gde se očekuje dolazak između... »
©2018 Netmark d.o.o.