Povezane vesti

Skupština grada o kašnjenju Regionalne deponije i ustanovama kulture

Subotica.com sreda, 16. maj 2018.
Iako je trajala oko četiri sata, današnja 15. sednica Skupštine grada prošla je bez velikih iznenađenja, a žustrije polemike čule su se prilikom odlučivanja o donošenju Regionalnog plana za uporavljanje otpadom, izboru direktora ART bioskopa „Aleksandar Lifka“ i program poslovanja Fondacije za mentalnu higijenu „Exspecto“.
Prilikom donošenja Regionalnog plana za upravljanje otpadom Grad Suboticu, opštine Bačka Topola, Mali Iđoš, Senta, Čoka, Kanjiža i Novi Kneževac i odbornici iz redova opozicije tražili su objašnjenje zbog čega kasni izgradnja... »

Subotica: Zašto kasni izgradnja regionalnog sistema za upravljanje otpadom

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Subotica: Zašto kasni izgradnja regionalnog sistema za upravljanje otpadom
SUBOTICA - Ko je kriv za kašnjenje u izgradnji regionalnog sistema za upravljanje otpadom na severu Srbije? Subotička opozicija upire prstom na lokalnu samoupravu, a vladajuća većina odgovornost prebacuje na finansijera, Evropsku uniju, kao i izvođača radova.
Usvajanje Regionalnog plana upravljanja otpadom za Grad Suboticu i Opštine Bačka Topola, Mali Iđoš, Senta, Čoka, Kanjiža i Novi Kneževac za period od 2018. do 2028. godine ponovo je u subotičkoj skupštini aktuelizovao pitanje... »
©2018 Netmark d.o.o.