Povezane vesti

"Da li mogu da povedem 26: Krava..." Zbog prekršaja mora 40 dana na robiju, a sada je poslao bizarnu molbu zatvoru

Blic sreda, 16. maj 2018.
Bojan Radovanović (27) iz kuršumlijskog sela Novo selo, koji je nedavno osuđen 40 dana zatvora zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom poslao je bizarnu molbu Okružnom zatvoru - da prihvate njegovih 26 krava, svinje, prasiće i 50 kokošaka! Radovanović kaže da bi tokom izdržavanja kazne on... »

Seljak traži da u zatvor zajedno s njim ide i njegova stoka jer nema ko da brine o njoj

Novi magazin sreda, 16. maj 2018.
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27) koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50 kokošaka.
Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio jer je pre toga, na razne načine pokušavao da se nagodi sa prekršajnim... »

Seljak iz Kuršumlije mora u zatvor, moli da povede i svoje krave, svinje, prasiće i kokoške

Nova ekonomija sreda, 16. maj 2018.
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50... »

Zbog prikolice mora u zatvor, traži da s njim idu i njegove krave i svinje

Radio 021 sreda, 16. maj 2018.
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo Selo Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50 kokošaka.
Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio, jer je pre toga, na razne načine pokušavao da se nagodi sa prekršajnim... »

Apel seljaka:"'Oću u zatvor, ako ide i moja stoka"

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Meštanin kuršumlijskog Novog sela, Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane traktorske prikolice, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu.
Foto: MONDO, Goran Sivački Ilustrcija Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio jer je pre toga, na razne načine... »

Mora u zatvor, traži da sa njim idu i njegove krave i svinje

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50 kokošaka.
Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio, jer je pre toga, na razne načine pokušavao da se nagodi sa prekršajnim... »

Bojan (27) iz kuršumlije mora u zatvor, ali mukama tu nije kraj: Traži da na robiju zajedno s njim ide i njegova stoka jer nema ko da brine o njoj! 26 krava, svinje, prasići i 50 kokošaka (video)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Pisao i upravniku prokupačkog zatvora... Samo sam se borio, da svojim radom opstanem na selu, da mi se ognjište ne ugasi, kaže Radovanović
KURŠUMLIJA - Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27) koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska... »
©2018 Netmark d.o.o.