Povezane vesti

"Da li mogu da povedem 26: Krava..." Zbog prekršaja mora 40 dana na robiju, a sada je poslao bizarnu molbu zatvoru

Blic pre 9 dana
Bojan Radovanović (27) iz kuršumlijskog sela Novo selo, koji je nedavno osuđen 40 dana zatvora zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom poslao je bizarnu molbu Okružnom zatvoru - da prihvate njegovih 26 krava, svinje, prasiće i 50 kokošaka! Radovanović kaže da bi tokom izdržavanja kazne on... »

Seljak traži da u zatvor zajedno s njim ide i njegova stoka jer nema ko da brine o njoj

Novi magazin pre 9 dana
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27) koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50 kokošaka.
Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio jer je pre toga, na razne načine pokušavao da se nagodi sa prekršajnim... »

Seljak iz Kuršumlije mora u zatvor, moli da povede i svoje krave, svinje, prasiće i kokoške

Nova ekonomija pre 9 dana
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50... »

Zbog prikolice mora u zatvor, traži da s njim idu i njegove krave i svinje

Radio 021 pre 9 dana
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo Selo Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50 kokošaka.
Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio, jer je pre toga, na razne načine pokušavao da se nagodi sa prekršajnim... »

Apel seljaka:"'Oću u zatvor, ako ide i moja stoka"

Mondo pre 9 dana
Meštanin kuršumlijskog Novog sela, Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane traktorske prikolice, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu.
Foto: MONDO, Goran Sivački Ilustrcija Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio jer je pre toga, na razne načine... »

Mora u zatvor, traži da sa njim idu i njegove krave i svinje

N1 Info pre 9 dana
Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27), koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska ekonomija, dok on izdržava kaznu, prihvati 26 krava, svinje i prasiće i 50 kokošaka.
Radovanović je ponudio da se, tokom izdržavanja kazne, on brine o životinjama, a da zatvoru poklanja mleko i jaja. Bojan Radovanović se na taj korak odlučio, jer je pre toga, na razne načine pokušavao da se nagodi sa prekršajnim... »

Bojan (27) iz kuršumlije mora u zatvor, ali mukama tu nije kraj: Traži da na robiju zajedno s njim ide i njegova stoka jer nema ko da brine o njoj! 26 krava, svinje, prasići i 50 kokošaka (video)

Kurir pre 9 dana
Pisao i upravniku prokupačkog zatvora... Samo sam se borio, da svojim radom opstanem na selu, da mi se ognjište ne ugasi, kaže Radovanović
KURŠUMLIJA - Meštanin kuršumlijskog planinskog sela Novo selo, Bojan Radovanović (27) koji je osuđen na zatvorsku kaznu od 40 dana zbog vožnje neregistrovane prikolice traktorom, uputio je molbu zatvoru u Prokuplju da zatvorska... »
©2018 Netmark d.o.o.