Sud BiH oslobodio Radončića svih optužbi

Sud BiH oslobodio Radončića svih optužbi

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Sud BiH oslobodio Radončića svih optužbi
Sarajevo -- Sud Bosne i Hercegovine oslobodio je lidera Saveza za bolju budućnost Fahrudina Radončića svih optužbi.
Radončić je oslobođen ptužbi za ometanje rada pravosuđa, udruživanje radi činjenja krivičnih dela i davanje nagrade ili drugog oblika koristi za trgovinu uticajem. Presudom Suda BiH pored Radončića, oslobođeni su i Bakir... »

Fahrudin Radončić oslobođen po svim tačkama optužnice

Al Jazeera sreda, 16. maj 2018.
Osim Radončića, oslobođeni su i Bakir Dautbašić, Bilsena Šahman i Zijad Hadžijahić.
Vijeće Suda Bosne i Hercegovine oslobodilo je Fahrudina Radončića optužbi za ometanje pravosuđa i trgovinu utjecajem, a prvostupanjska presuda donesena je za još tri osobe koje su bile suoptužene u postupku vođenom od 2016.... »

Presuda posle dve godine: Fahrudin Radončić i ostali optuženi oslobođeni krivice u "slučaju Keljmendi"!

Kurir sreda, 16. maj 2018.
SARAJEVO - Sud Bosne i Hercegovine danas je prvostepenom presudom oslobodio krivice Fahrudina Radončića po svim tačkama optužnice.
Oslobođeni su, također po svim tačkama optužnice, i Bakir Dautbašić, Bilsena Šahman i Zijad Hadžijahić. Optužnica, koju je Sud BiH potvrdio 15. februara 2016. godine, teretila je Fahrudina Radončića da je "organizirao grupu ljudi... »

Fahrudin Radončić oslobođen po svim tačkama optužnice

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Pred Sudom Bosne i Hercegovine danas je izrečena oslobađajuća prvostepena presuda Fahrudinu Radončiću, Bakiru Dautbašiću, Bilseni Šahman i Zijadu Hadžijahiću, koji su optuženi za ometanje rada pravosuđa, zastrašivanje i uticaj na svedoka.
Optužnica, koja je potvrđena 15. februara 2016. godine, tereti Fahrudina Radončića i Bakira Dautbašića da su počinili krivično delo udruživanje radi činjenja krivičnih dela ometanje rada pravosuđa i davanje nagrade ili drugog... »

Fahrudin Radončić oslobođen krivice po svim tačkama

Slobodna Evropa sreda, 16. maj 2018.
Sud Bosne i Hercegovine u srijedu je prvostepenom presudom oslobodio krivice Fahrudina Radončića, Bakira Dautbašića, Bilsenu Šahman i Zijada Hadžijahić po svim tačkama optužnice. Sud Bosne i Hercegovine potvrdio je 15. februara 2016. godine optužnicu koja je teretila optužene Fahrudina Radončića i... »
©2018 Netmark d.o.o.