Povezane vesti

Posle samo šest meseci: Dejvid Mojes napustio Čekićare

Posle samo šest meseci: Dejvid Mojes napustio Čekićare

Hot sport 16.05.2018
Trener fudbalera Vest Hema Dejvid Mojes napustio je tu funkciju samo šest meseci po dolasku u klub, preneli su danas britanski mediji. Mojes je u novembru preuzeo Vest Hem u zoni ispadanja od Slavena Bilića, a s klubom je imao ugovor do kraja sezone… »
Vest Hem opet traži trenera

Vest Hem opet traži trenera

Mondo 16.05.2018
Dosadašnji trener Vest Hema Dejvid Mojes napustio je klub nakon što je uprava odlučila da mu ne ponudi produženje ugovora. Foto: AP Photo/Kirsty Wigglesworth Nekadašnji trener Mančester junajteda i do sada trener Vest Hema Dejvid Mojes opet je na… »
Dejvid Mojs više nije trener Vest Hema

Dejvid Mojs više nije trener Vest Hema

Beta 16.05.2018
Trener fudbalera Vest Hema Dejvid Mojs napustio je tu funkciju samo šest meseci po dolasku u klub, preneli su danas britanski mediji. Mojs je u novembru preuzeo Vest Hem u zoni ispadanja od Slavena Bilića, a s klubom je imao ugovor do kraja sezone. Vest… »
Mojes napustio "Čekićare", sledi li veliki povratak?

Mojes napustio "Čekićare", sledi li veliki povratak?

Sportske.net 16.05.2018
Škotski stručnjak više nije trener Vest Hema. Dejvid Mojes je preuzeo klupu Vest Hema od Slavena Bilića, a tom prilikom je potpisao i kratkoročan ugovor, koji mu je garantovao mesto na "Olimpijskom stadionu" samo do kraja sezone. Mojesu je postavljen… »
Mojes posle šest meseci napustio Čekićare

Mojes posle šest meseci napustio Čekićare

N1 Info 16.05.2018
U sredu je Sem Alardajs dobio otkaz u Evertonu, a u istom danu je bez menadžera ostao i Vest Hem, pošto je klub iz Londona napustio Dejvid Mojes. 55-godišnji stručnjak je u Vest Hem došao u novembru kao zamena za Slavena Bilića, a kako bi Čekićare… »

Vesti dana »