Povezane vesti

Sinan Sakić u bolnici, porodica optužuje lekare da ne čine ništa!

Svet plus sreda, 16. maj 2018.
Pevač Sinan Sakić je u bolnici, porodica optužuje lekare da ne čine ništa i da im on umire pred očima. U Kliničkom centru Srbije tvrde da su se Sakići ponašali bahato i da su kršili brojna pravila bolnice.
Nakon incidenta koji se danas dogodio u Kliničkom centru Srbije kada je Ernest Sakić, sin Sinana Sakića, napravio haos u ovoj medicinskoj ustanovi, priče porodice pevača koji čeka na transplataciju jetre i zaposlenih u bolnici se... »

Sinan odveden, Ernest priveden! (foto)

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Pevač u sredu iz Kliničkog centra prevezen u privatnu kliniku na zahtev porodice
POSLE višečasovne drame u Kliničkom centru Srbije, folk pevač Sinan Sakić u sredu je prebačen u jednu privatnu beogradsku kliniku, na zahtev porodice. Supruga folk zvezde Sabina došla je u KCS sa sinovima Ernestom i Alenom,... »

Drama pevača narodne muzike Sinan Sakić premešten na privatnu kliniku, njegova žena tvrdi: Držali su ga vezanog, nisu ga okupali 18 dana! (video / foto)

Večernje novosti sreda, 16. maj 2018.
Pevač prebačen u Bel Medik na ispitivanje, posle čega putuje u Italiju na transplantaciju jetre. Supruga Sabina i sinovi tvrde: Imamo dokaze da su uslovi u kojima Sinan boravi strašni
PEVAČ Sinan Sakić odveden je iz Kliničkog centra u Beogradu u privatnu kliniku Bel Medik na ispitivanje od dva do tri dana. Nakon toga, on će otići u Italiju, u Padovu, na transplantaciju jetre. Podsetimo, Sinan se nalazio na... »

Sinan Sakić premešten na privatnu kliniku: Za nekoliko dana pevač odlazi na transplantaciju jetre u Italiju (Kurir TV)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Pevač Sinan Sakić odveden je u Bel Medik, na ispitivanje od na dva do tri dana. 1 / 5 Foto: Dragana Udovičić Nakon toga, odlazi u Italiju u Padovu, na transplantaciju jetre. 1 / 5 Foto: Dragana Udovičić Podsetimo, Sinan se nalazio na internom A odeljenju, gde je čekao transplantaciju jetre. Njegovi... »

Skandal i hapšenje u bolnici: Porodica Sinana Sakića optužila lekare da im pevač umire pred očima, KCS: Pretili su lekarima da će ih ubiti

Blic sreda, 16. maj 2018.
Nakon skandaloznog incidenta koji se danas dogodio u Kliničkom centru Srbije kada je Ernest Sakić, sin Sinana Sakića, napravio haos u ovoj medicinskoj ustanovi priče porodice pevača koji čeka na transplataciju jetre i zaposlenih u bolnici se ne poklapaju. Dok porodica Sinana Sakića tvrdi da su... »

Sinana Sakića sin pokušao na silu da odvede iz bolnice, pa uhapšen: A malo ko zna da je u Indiji imao kuću i da mu je duhovni vođa Sai Baba spasao sina

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Ernest Sakić, sin poznatog pevača Sinana Sakića, priveden je posle incidenta u Kliničkom centru u Beogradu. Naime, Ernest i njegov brat upali su u bolnicu unutra i hteli su da ga vode iz bolnice, što lekari nisu dopustili jer je u lošem stanju. Ono što se malo zna jeste da se Sinan Sakić, koji... »

Nakon hapšenja sina oglasila se sabina Sakić: Ja sam decu zvala da sa krevetom izvedu Sinana napolje! (kurir TV)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Ernest, sin poznatog Sinana Sakića koji se trenutno nalazi na internom A odeljenju u Kliničkom centru u Beogradu, gde čeka transplantaciju jetre, uhapšen je pošto je sa bratom upao sa željom da pevača izede napolje. Sabina Sakić objasnila je da se incident dogodio pošto je ona zvala decu da joj... »

Haos na Kliničkom - priveden sin Sinana Sakića

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Sinan Sakić nalazi se u bolnici zbog transplantacije jetre. Porodica došla po otpusnu listu, a ubrzo se pojavila i policija
Pevač Sinan Sakić primljen je u Klinički centar 27. aprila, jer su lekari nakon ispitivanja ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre. Pevačeva supruga Sabina danas je došla u bolnicu sa sa sinovima i zahtevala da se... »

Mlađi sin sinana sakića grmi pred kliničkim centrom: Došli smo da ga vodimo odavde! (kurir TV)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Sinan Sakić trenutno se nalazi na internom A odeljenju, gde čeka transplantaciju jetre. Do incidenta je došlo kada su njegovi sinovi stigli u posetu, sa željom da ga odvedu iz Kliničkog centra u Beogradu na snimanje, što lekari nisu dopustili jer je u lošem stanju. Tom prilikom Ernest je priveden,... »

Sin Sinana Sakića pravio haos u bolnici: Pokušao na silu da izvede oca, privela ga policija!

Blic sreda, 16. maj 2018.
Ernest Sakić, sin poznatog pevača Sinana Sakića, priveden je danas posle incidenta u Kliničkom centru u Beogradu. Sinan Sakić trenutno se nalazi na internom A odeljenju, gde čeka transplantaciju jetre, a njegovi sinovi su danas došli da ga posete. Međutim, tada je došlo do incidenta kada su Ernest... »

Pobede sestara Vilijams, Halep, Raonića i Nišikorija

Beta  pre 4 sata  još 44 povezane

Svetski mediji: Putin učvršćuje veze u Beogradu

Danas  pre 1 sat  još 19 povezanih

AO: Đoković pobedio Congu

Beta  pre 2 sata  još 17 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.