Povezane vesti

Tusk: Evropa treba da bude zahvalna trampu jer ju je oslobodio iluzija

Blic pre 7 dana
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom. Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom -... »

Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija

RTS pre 8 dana
RTS: Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk rekao je da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom. Očekuje da će Samit u Sofiji kao rezultat doneti približavanje "prijatelja sa Zapadnog Balkana" Evropskoj uniji.
Donald Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom – "hirovitim samopouzdanjem američke administracije", prenosi Rojters. "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao... »

Tusk: Trump je oslobodio Evropu svih iluzija

Al Jazeera pre 8 dana
Tusk je uoči samita EU – Zapadni Balkan rekao da je Unija suočena s kapricioznom i nasrtljivom američkom administracijom.
Predsjednik Evropskog vijeća Donald Tusk pozvao je u srijedu u Sofiji članice EU-a na jedinstvo i ocijenio da Evropska unija treba biti zahvalna američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, koji joj je svojim potezima pomogao da se... »

Tusk: Kapriciozni potezi Trampa

Danas pre 8 dana
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk je danas poteze američkog predsednika Donalda Trampa okarakterisao kao „kapriciozne“, uz konstataciju: „Neko bi, čak, mogao pomisliti – ‘sa takvim prijateljima, kome su potrebni neprijatelji'“.
Kako javlja AP, Tusk je, govoreći o problemima sa kojima se Evropa suočava, od jačanja Kine, do ratoborne Rusije, rekao: „Svedoci smo novog fenomena – kapriciozne nametljivosti američke... »

Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija

RTV pre 8 dana
RTV: Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija
SOFIJA - Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američke administracije", prenosi Rojters. "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da... »

Tusk: Kad imamo Trampa, neprijatelji nam nisu potrebni

N1 Info pre 8 dana
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je da s poslednjim odlukama američkog predsednika Donalda Trampa nikome nisu potrebni neprijatelji, kad ima takve prijatelje.
Tusk je na Tviteru naveo da bi Evropska unija trebalo da bude zahvalna Trampu pošto više nema iluzija, već mora da se osloni na sopstvene snage. "Gledajući poslednje odluke Donalda Trampa neko bi čak mogao pomisliti: s takvim... »

Tusk uputio ozbiljnu poruku posle Trampovih odluka

Vesti online pre 8 dana
Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
To je rekao predsednik Evropskog saveta Donald Tusk. On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američne administracije", prenosi Rojters. - Posmatrajući poslednje... »

Tusk uputio ozbiljnu poruku posle Trampovih odluka

B92 pre 8 dana
B92: Tusk uputio ozbiljnu poruku posle Trampovih odluka
Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
To je rekao predsednik Evropskog saveta Donald Tusk. On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američke administracije", prenosi Rojters. "Posmatrajući poslednje... »

Tusk o SAD s Trampom: S takvim prijateljima kome trebaju neprijatelji

Novi magazin pre 8 dana
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da s poslednjim odlukama američkog predsednika Donalda Trampa nikome nisu potrebni neprijatelji kad ima takve prijatelje.
Tusk je na Tviteru naveo da bi Evropska unija trebalo da bude zahvalna Trampu pošto više nema iluzija, već mora da se osloni na sopstvene snage. "Gledajući poslednje odluke Donalda Trampa neko bi čak mogao pomisliti: s takvim... »

Tusk: Tramp oslobodio Evropu svih iluzija

Radio 021 pre 8 dana
Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom, rekao je predsednik Evropskog saveta Donald Tusk.
On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američne administracije". "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da pomisli da vam sa... »

Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija, sa takvim prijateljem, ne trebaju vam neprijatelji!

Kurir pre 8 dana
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američne administracije". "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da pomisli da vam sa... »

Tusk o SAD s Trampom: S takvim prijateljima kome trebaju neprijatelji

Beta pre 8 dana
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da s poslednjim odlukama američkog predsednika Donalda Trampa nikome nisu potrebni neprijatelji kad ima takve prijatelje. Tusk je na Tviteru naveo da bi Evropska unija trebalo da bude zahvalna Trampu pošto više nema iluzija, već mora da se... »

Krstajićev širi spisak pred SP u Rusiji

Al Jazeera  pre 3 sata  još 25 povezanih

Istraga o MH17: Ruska brigada oborila malezijski avion

BBC News  pre 5 sati  još 22 povezane

Donald Tramp otkazao sastanak sa Kim Džong Unom

RTS  pre 1 sat  još 20 povezanih

Miloš Vazura: Dogovorili smo se sa Olimpijakosom, Zdjelar je naš!

Sportski žurnal  pre 6 sati  još 15 povezanih

Boston na korak od finala NBA lige (VIDEO)

Beta  pre 8 sati  još 15 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.