Povezane vesti

Tusk: Evropa treba da bude zahvalna trampu jer ju je oslobodio iluzija

Blic sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom. Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom -... »

Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk rekao je da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom. Očekuje da će Samit u Sofiji kao rezultat doneti približavanje "prijatelja sa Zapadnog Balkana" Evropskoj uniji.
Donald Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom – "hirovitim samopouzdanjem američke administracije", prenosi Rojters. "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao... »

Tusk: Trump je oslobodio Evropu svih iluzija

Al Jazeera sreda, 16. maj 2018.
Tusk je uoči samita EU – Zapadni Balkan rekao da je Unija suočena s kapricioznom i nasrtljivom američkom administracijom.
Predsjednik Evropskog vijeća Donald Tusk pozvao je u srijedu u Sofiji članice EU-a na jedinstvo i ocijenio da Evropska unija treba biti zahvalna američkom predsjedniku Donaldu Trumpu, koji joj je svojim potezima pomogao da se... »

Tusk: Kapriciozni potezi Trampa

Danas sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk je danas poteze američkog predsednika Donalda Trampa okarakterisao kao „kapriciozne“, uz konstataciju: „Neko bi, čak, mogao pomisliti – ‘sa takvim prijateljima, kome su potrebni neprijatelji'“.
Kako javlja AP, Tusk je, govoreći o problemima sa kojima se Evropa suočava, od jačanja Kine, do ratoborne Rusije, rekao: „Svedoci smo novog fenomena – kapriciozne nametljivosti američke... »

Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija
SOFIJA - Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američke administracije", prenosi Rojters. "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da... »

Tusk: Kad imamo Trampa, neprijatelji nam nisu potrebni

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je da s poslednjim odlukama američkog predsednika Donalda Trampa nikome nisu potrebni neprijatelji, kad ima takve prijatelje.
Tusk je na Tviteru naveo da bi Evropska unija trebalo da bude zahvalna Trampu pošto više nema iluzija, već mora da se osloni na sopstvene snage. "Gledajući poslednje odluke Donalda Trampa neko bi čak mogao pomisliti: s takvim... »

Tusk uputio ozbiljnu poruku posle Trampovih odluka

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
To je rekao predsednik Evropskog saveta Donald Tusk. On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američne administracije", prenosi Rojters. - Posmatrajući poslednje... »

Tusk uputio ozbiljnu poruku posle Trampovih odluka

B92 sreda, 16. maj 2018.
B92: Tusk uputio ozbiljnu poruku posle Trampovih odluka
Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
To je rekao predsednik Evropskog saveta Donald Tusk. On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američke administracije", prenosi Rojters. "Posmatrajući poslednje... »

Tusk o SAD s Trampom: S takvim prijateljima kome trebaju neprijatelji

Novi magazin sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da s poslednjim odlukama američkog predsednika Donalda Trampa nikome nisu potrebni neprijatelji kad ima takve prijatelje.
Tusk je na Tviteru naveo da bi Evropska unija trebalo da bude zahvalna Trampu pošto više nema iluzija, već mora da se osloni na sopstvene snage. "Gledajući poslednje odluke Donalda Trampa neko bi čak mogao pomisliti: s takvim... »

Tusk: Tramp oslobodio Evropu svih iluzija

Radio 021 sreda, 16. maj 2018.
Američki predsednik Donald Tramp je "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom, rekao je predsednik Evropskog saveta Donald Tusk.
On je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američne administracije". "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da pomisli da vam sa... »

Tusk: Hvala Trampu, oslobodio je Evropu svih iluzija, sa takvim prijateljem, ne trebaju vam neprijatelji!

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da je američki predsednik Donald Tramp "oslobodio Evropu svih iluzija" u vezi sa trgovinskim sporom i povlačenjem iz nuklearnog sporazuma sa Iranom.
Tusk je ocenio da EU mora da bude ujedinjena kako bi se suočila sa novim fenomenom - "hirovitim samopouzdanjem američne administracije". "Posmatrajući poslednje odluke predsednika Trampa, neko bi čak mogao da pomisli da vam sa... »

Tusk o SAD s Trampom: S takvim prijateljima kome trebaju neprijatelji

Beta sreda, 16. maj 2018.
Predsednik Evropskog saveta Donald Tusk izjavio je danas da s poslednjim odlukama američkog predsednika Donalda Trampa nikome nisu potrebni neprijatelji kad ima takve prijatelje. Tusk je na Tviteru naveo da bi Evropska unija trebalo da bude zahvalna Trampu pošto više nema iluzija, već mora da se... »

"Nova era u srpsko-ruskim odnosima!"

Mondo  pre 36 minuta  još 45 povezanih

Pobede sestara Vilijams, Halep, Raonića i Nišikorija

Beta  pre 3 sata  još 44 povezane

Selaković kritikovao RTS zbog izveštavanja

Beta  pre 6 sati  još 30 povezanih

Gardijan: Putin odaje vrhunsku državničku počast Vučiću

Politika  pre 2 sata  još 17 povezanih
©2018 Netmark d.o.o.