Svetski mediji o Exitu: Umesto Ibice, pravac u Novi Sad

Svetski mediji o Exitu: Umesto Ibice, pravac u Novi Sad

N1 Info pre 10 dana
Višestruko nagrađivani muzički festival EXIT ove godine je privukao veliku pažnju vodećih svetskih medija, koji ga svrstavaju među najbolje evropske festivale i letnju destinaciju koja se ne sme propustiti.
U godini u kojoj je po drugi put osvojio titulu najboljeg velikog evropskog festivala, o Exitu su pisali najuticajniji svetski mediji. Prema pisanju CNN-a, Exit je jedna od nezaobilaznih stavki za posetu Srbiji i njenim prirodnim... »

Svetski mediji: Umesto Ibice, pravo na Exit

RTV pre 10 dana
RTV: Svetski mediji: Umesto Ibice, pravo na Exit
NOVI SAD - U godini kada je drugi put osvojio titulu najboljeg velikog evropskog festivala, "Exit" ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija, posebno onih sa globalnim dometom i nemerljivim uticajem.
CNN je nedavno ponovo označio "Exit" kao jednu od nezaobilaznih stavki za posetu Srbiji i njenim prirodnim lepotama, dok je američki magazin "Forbes" vidi ovogodišnji program novosadskog festivala kao njegov glavni adut. "Forbes"... »

Svetski mediji: Umesto Ibice, pravo na „Egzit“

RTS pre 10 dana
RTS: Svetski mediji: Umesto Ibice, pravo na „Egzit“
U godini kada je drugi put osvojio titulu najboljeg velikog evropskog festivala, „Egzit“ ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija, posebno onih sa globalnim dometom i nemerljivim uticajem.
Si-En-En je nedavno ponovo označio „Egzit“ kao jednu od nezaobilaznih stavki za posetu Srbiji i njenim prirodnim lepotama, dok je američki magazin Forbs vidi ovogodišnji program novosadskog festivala kao njegov glavni adut. Forbs... »

Svetski mediji: "Ako su vam dosadili pozeri..."

Mondo pre 10 dana
Pročitajte šta su najuticajniji svetski časopisi napisali o EXIT festivalu!
U svojoj trijumfalnoj godini, u kojoj je po drugi put osvojio titulu Najboljeg velikog evropskog festivala, EXIT ne prestaje da privlači pažnju svetskih medija, posebno onih sa globalnim dometom i nemerljivim uticajem. CNN je... »

Svetski mediji: Umesto Ibice pravo na EXIT

Večernje novosti pre 10 dana
Prema pisanju CNN-a EXIT je jedna od nezaobilaznih stavki za posetu Srbiji i njenim prirodnim lepotama, dok Britanski Daily Mail predlaže EXIT kao zamenu za čuveno špansko ostrvo Ibica
Višestruko nagrađivani muzički festival EXIT ove godine je privukao veliku pažnju vodećih svetskih medija, koji ga svrstavaju među najbolje evropske festivale i letnju destinaciju koja se ne sme propustiti. Pročitajte još: U... »
©2018 Netmark d.o.o.