Povezane vesti
Rama: San mi je da se Albanci ujedine pod nebom EU
RTS 16.05.2018
Albanski premijer Edi Rama kaže da nikada nije sanjao o "velikoj Albaniji", jer ima veći san – san o "velikoj Evropi", pod čijim bi se nebom ujedinili svi Albanci. Edi Rama je to rekao u intervjuu za portal Juronjuz, objavljenom dan uoči Samita EU i… »
Ne sanjam Veliku Albaniju već nešto mnogo veće: Edi Rama o ujedinjenju Albanaca
Telegraf 16.05.2018
On je to rekao dan uoči samita EU i Zapadnog Balkana u Sofiji Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti. Albanski premijer, Edi Rama, izjavio je da nikada nije sanjao o "Velikoj Albaniji", jer ima veći san - san o "velikoj Evropi", pod čijim bi se… »
Rama: Imam veći san od sna o „Velikoj Albaniji“
Sputnik 16.05.2018
Albanski premijer Edi Rama kaže da nikada nije sanjao o „Velikoj Albaniji“, jer ima veći san — san o „velikoj Evropi“, pod čijim bi se nebom ujedinili svi Albanci. On je to rekao u intervjuu za portal „Juronjuz“, objavljenom dan uoči… »
Rama: Sanjam o ujedinjenju svih Albanaca, ali u EU-u
Al Jazeera 16.05.2018
Premijer Albanije kaže da nikad nije govorio o 'Velikoj Albaniji' jer ima veći san o 'Velikoj Evropi', s Albancima u njoj. Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da sanja o ujedinjenju svih Albanaca, ali ne u "Velikoj Albaniji" nego u Europskoj uniji i… »
Rama: Sanjam o ujedinjenju svih Albanaca ali u EU
Novi magazin 16.05.2018
Premijer Albanije Edi Rama izjavio je da sanja o ujedinjenju svih Albanaca ali ne u Velikoj Albaniji, već u Evropskoj uniji i da bi EU trebalo da preuzme stratešku odgovornost za region Zapadnog Balkana. U intervjuu za Juronjuz (Euronews) Rama je rekao… »
Vučić za albansku televiziju: Za bolje odnose Srbije i Albanije zaslužan je Edi Rama
Telegraf 16.05.2018
Vučić kaže da će, kad ode iz politike, "pošto vam unapred kažem da me ovi neće pobediti na izborima u Srbiji, dakle da će to biti moja volja...", očekuje da ti odnosi još neko vreme budu komplikovani Povezane vesti Najnovije iz kategorije Vesti… »
Vesti dana »

VIDEO: Neposredno pre upotrebe zvučnog topa policajci užurbano odlaze sa lokacije
Radio 021 pre 1 satjoš 53 povezane

(VIDEO) Snimak dronom okupljenih na Novom Beogradu: Nepregledna, kilometarska kolona ljudi
N1 Info pre 4 satijoš 9 povezanih

Vasiljević: Veći deo protesta protekao mirno, pripadnici MUP-a nisu upotrebljavali nikakva sredstva prinude
RTS pre 2 satajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 44 minutajoš 197 povezanih

Basketaši Srbije ispisali istoriju: Osvojili novo zlato i pobedili olimpijskog šampiona VIDEO
Nova pre 1 satjoš 22 povezane