Šestorica u pritvoru zbog fašističkih simbola na Blajburgu

Šestorica u pritvoru zbog fašističkih simbola na Blajburgu

B92 pre 5 dana
B92: Šestorica u pritvoru zbog fašističkih simbola na Blajburgu
Zagreb -- Petoro hrvatskih i jedan slovenački državljanin uhapšeni su zbog sumnje da su u Blajburgu prekršili zakon o zabrani isticanja fašističkih i nacističkih simbola.
Hrvatski mediji navode da se oni nalaze se u pritvoru u Klagenfurtu. "Petorica su privedena zbog pozdravljanja tzv. Hitlerovim pozdravom, a jedan zbog nošenja simbola SS jedinica", rekla je za dnevnik Kronen cajtung portparolka... »

Policija reagovala u Blajburgu: Šest uhapšenih zbog fašističkih simbola na ustaškom skupu

Večernje novosti pre 7 dana
Petoro hrvatskih državljana i jedan slovenački nalaze se u pritvoru u Klagenfurtu zbog osnovane sumnje da su u subotu na skupu u Blajburgu prekršili austrijski zakon o zabrani isticanja fašističkih i nacističkih simbola
Petoro hrvatskih državljana i jedan slovenački nalaze se u pritvoru u Klagenfurtu zbog osnovane sumnje da su u subotu na skupu u Blajburgu prekršili austrijski zakon o zabrani isticanja fašističkih i nacističkih simbola, objavili... »

Pritvor zbog isticanja fašističkih simbola u Blajburgu

N1 Info pre 8 dana
Petoro hrvatskih i jedan slovenački državljanin uhapšeni su zbog sumnje da su na skupu u Blajburgu prekršili zakon o zabrani isticanja fašističkih i nacističkih simbola i nalaze se u pritvoru u Klagenfurtu, objavili su hrvatski mediji.
"Petorica su privedena zbog pozdravljanja tzv. Hitlerovim pozdravom, a jedan zbog nošenja simbola SS jedinica", rekla je za dnevnik Kronen cajtung portparolka suda u Klagenfurtu Eva Jost-Draksl. Ona je navela da osumnjičenima,... »

Šestorica u pritvoru u Austriji zbog isticanja fašističkih simbola na Blajburgu

Novi magazin pre 8 dana
Petoro hrvatskih i jedan slovenački državljanin uhapšeni su zbog sumnje da su na skupu u Blajburgu prekršili zakon o zabrani isticanja fašističkih i nacističkih simbola i nalaze se u pritvoru u Klagenfurtu, objavili su danas hrvatski mediji.
"Petorica su privedena zbog pozdravljanja tzv. Hitlerovim pozdravom, a jedan zbog nošenja simbola Š jedinica", rekla je za dnevnik Kronen cajtung portparolka suda u Klagenfurtu Eva Jost-Draksl. Ona je navela da osumnjičenima,... »

Austrijanci na Bleiburgu pritvorili šest osoba

Slobodna Evropa pre 8 dana
Petero hrvatskih državljana i jedan slovenski nalaze se u pritvoru u Klangenfurtu zbog osnovane sumnje da su u subotu na skupu u Bleiburgu prekršili austrijski zakon o zabrani isticanja fašističkih i nacističkih simbola, javljaju austrijski mediji u srijedu, a prenosi hrvatska novinska agencija... »
©2018 Netmark d.o.o.