Rafael da Kruz poslednje pojačanje Veprova

Rafael da Kruz poslednje pojačanje Veprova

RT Kragujevac sreda, 16. maj 2018.
Defanzivni bek reprezentacije Brazila, Rafael da Kruz, poslednje je pojačanje Veprova u ovoj sezoni. Ovaj dvadesetpetogodišnjak ima zanimljivu fudbalsku biografiju i nema sumnje da će biti pravo osveženje za odbranu šampiona Srbije. „Nakon što je moj tim zbog nekih problema izbačen iz Turske lige,... »

Još jedna brazilska zvezda u Veprovima

iKragujevac sreda, 16. maj 2018.
Defanzivni bek reprezentacije Brazila, Rafael da Kruz, poslednje je pojačanje Veprova u ovoj sezoni. Ovaj dvadesetpetogodišnjak ima zanimljivu fudbalsku biografiju i nema sumnje da će biti pravo osveženje za odbranu šampiona Srbije.
Američkim fudbalom počeo je da se bavi kao četrnaestogodišnjak, a proboj ka vrhu doživeo je tokom petogodišnjeg igranja za Corinthians Steamrollerse, tokom kog je dva puta bio šampion zemlje, postao reprezentativac Brazila i... »

Još jedna brazilska zvezda u Veprovima

Ritam grada Kg sreda, 16. maj 2018.
Defanzivni bek reprezentacije Brazila, Rafael da Kruz, poslednje je pojačanje Veprova u ovoj sezoni. Ovaj dvadesetpetogodišnjak ima zanimljivu fudbalsku biografiju i nema sumnje da će biti pravo osveženje za odbranu šampiona Srbije. Američkim fudbalom počeo je da se bavi kao četrnaestogodišnjak, a... »
©2018 Netmark d.o.o.