Srušio se sportski avion u Zemun Polju, dvoje mrtvih

Srušio se sportski avion u Zemun Polju, dvoje mrtvih

RTS sreda, 16. maj 2018.
RTS: Srušio se sportski avion u Zemun Polju, dvoje mrtvih
Muškarac (48) i žena (33) su poginuli u padu ultralakog aviona u Zemun Polju, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.
Hitna pomoć je dobila poziv u 19.08 da se srušio avion u blizini Aerodroma "13. maj". Izveštač RTS-a javlja da je poginuo muškarac (1970) koji je bio instruktor vožnje a u avionu je sa njim bila saputnica. Nesreća se dogodila na... »

Srušio se avion kod Zemun Polja, dvoje poginulih

Radio 021 sreda, 16. maj 2018.
Sportski avion srušio se večeras u Zemun Polju, kada su poginule dve osobe.
Prilikom pada letelice poginuli su muškarac i žena, navela je portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura. Mediji prenose da je nastradao pilot Goran P. (48), dok identitet žene još nije poznat. On je kako se navodi bio... »

Srušio se sportski avion kod Zemun Polja, dvoje poginulo

RTV sreda, 16. maj 2018.
RTV: Srušio se sportski avion kod Zemun Polja, dvoje poginulo
BEOGRAD - Sportski avion srušio se večeras kod aerodroma "13. maj" u Zemun Polju, pri čemu su poginule dve osobe. Stradao je pilot Goran Petrović iz Beograda, dok se identitet žene još utvrđuje, kao i okolnosti nesreće.
Reč je o ultralakom avionu CH-601. Kako je navela potparolka Hitne pomoći Nada Macura, Hitnoj pomoći je upućen poziv u 19.18 sati. Prema nezvaničnim informacijama letilicom je upravljao iskusni pilot koji je prilikom sletanja... »

Srušio se sportski avion u Zemun Polju, dvoje mrtvih

Vesti online sreda, 16. maj 2018.
Sportski avion srušio se nadomak sportskog aerodorma “13. maj“ kod Zemun Polja, saznaje B92. Dve osobe su poginule.
Reč je o ultralakom avionu, a prilikom pada letelice poginuli su muškarac i žena, navela je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kako piše “Blic“, nastradao je G. P. i jedna ženska osoba, čiji identitet još nije poznat. G. P. (48)... »

(Kurir na licu mesta) pao sportski avion kod Zemun polja: Dve osobe stradale! Poginuo iskusan pilot, otac dvoje dece (48)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Sportski avion tipa CH-601 Zenair srušio se večeras kod aerodroma "13. maj" u Zemun Polju, pri čemu su poginule dve osobe. To je potvrdila i portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kako Kurir saznaje jedna od žrtava je Goran Petrović (1970), pilot sa ogromnim iskustvom koji je obožavao avione i... »

Kurir saznaje! Evo kako je pao avion u Zemun Polju: Devojka kopilot napravila je kobnu grešku i više nije bilo spasa... (Kurir TV)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Uzrok večerašnjeg pada sportskog aviona CH-601 Zenair u Zemun Polju najverovatnije je greška devojke, koja je bila kopilot u avionu, saznaje Kurir. Prema nezvaničnim informacijama, avion je imao duple komande a devojka koja je sedela pored pilota verovatno je povukla palicu koju nije smela, nakon... »

Ovo je goran Petrović, pilot koji je večeras poginuo u Zemun Polju: Obožavao avione i letenje, iza sebe ostavio ženu i dvoje dece (Kurir TV)

Kurir sreda, 16. maj 2018.
Goran Petrović (48), i devojka stara između 20 i 30 godina čiji identitet još uvek nije poznat večeras su poginuli u padu sportskog aviona tipa CH-601 Zenair kod aerodroma "13. maj" U Zemun Polju. Kako Kurir saznaje, Petrović je bio iskusan pilot sa ogromnim iskustvom koji je obožavao avione i... »

Pao sportski avion u Zemunu, dvoje mrtvih!

Mondo sreda, 16. maj 2018.
Sportski avion srušio se večeras kod aerodroma "13. maj" u Zemun Polju. Poginule su dve osobe.
Foto: MONDO/Predrag Vujić To je rekla Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Reč je o ultralakom avionu, a prilikom pada letelice poginuli su muškarac i žena, navela je Macura. Kako je navela, Hitnoj pomoći je upućen poziv u... »

Srušio se sportski avion kod Zemun Polja, dvoje poginulo

Politika sreda, 16. maj 2018.
Sportski avion srušio se večeras kod aerodroma „13. maj” u Zemun Polju, pri čemu su poginule dve osobe, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Reč je o ultralakom avionu, a prilikom pada letelice poginuli su muškarac i žena, navela je Macura. Kako je navela, Hitnoj pomoći je upućen... »

Nesreća kod Zemun Polja: Srušio se sportski avion, poginuli iskusni pilot i žena

Blic sreda, 16. maj 2018.
Iskusni pilot Goran Petrović (48) i jedna ženska osoba čiji identitet za sada nije poznat poginuli su večeras kada se sportski avion srušio nadomak sportskog aerodroma "13. maj" kod Zemun Polja. Hitna pomoć je potvrdila "Blicu" da su dobili poziv i da su njihove ekipe na terenu. - Nesreća se... »

Srušio se sportski avion kod Zemun Polja, dvoje mrtvih

Press sreda, 16. maj 2018.
Sportski avion srušio se nadomak sportskog aerodorma “13. maj“ kod Zemun Polja, saznaje B92. Dve osobe su poginule.
Reč je o ultralakom avionu, a prilikom pada letelice poginuli su muškarac i žena, navela je portparol Hitne pomoći Nada Macura. Kako je navela, Hitnoj pomoći je upućen poziv u 19.18... »

Dvoje mrtvih u padu malog aviona u Zemun Polju

SEEbiz sreda, 16. maj 2018.
ZEMUN - Muškarac i žena su poginuli u padu ultralakog aviona u Zemun Polju, rečeno je RTS-u u Hitnoj pomoći.
Hitna pomoć je dobila poziv u 19.08 da se srušio avion u blizini aerodroma 13. maj. Aerodrom "13. maj" se nalazi pored pruge Beograd-Novi Sad, sa leve strane nakon Zemun Polja. Pista je paralelna pruzi na udaljenosti od nje 70... »
©2018 Netmark d.o.o.