Oružari pisali Vučiću

Protiv prodaje fabrike: Oružari iz Kragujevca traže od Vučića da ne potpiše Zakon o naoružanju i vojnoj opremi

Kurir sreda, 16. maj 2018.
KRAGUJEVAC - Sindikat fabrike Zastava oružje uputio je zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon o naoružanju i vojnoj opremi koji ;predvidja prodaju kapitala te kragujevačke fabrike.Oružari od Vučića traže da Zastava oružje bude izuzeta iz postupka prodaje kapitala koju... »

Oružari pisali Vučiću

RT Kragujevac sreda, 16. maj 2018.
Sindikalna organizacija Zastava oružje uputila je zahtev predsedniku Republike Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon koji je Narodna skupština Republike Srbije usvojila a u kome se, između ostalog, predviđa i prodaja kapitala fabrike Zastava oružje. U pismu koje je dostavljeno predsedniku Vučiću,... »

Oružari pisali Vučiću: Izuzeti Zastavu iz prodaje kapitala

N1 Info sreda, 16. maj 2018.
Sindikat fabrike Zastava oružje uputio je zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon o naoružanju i vojnoj opremi, koji predviđa prodaju kapitala te kragujevačke fabrike.
Oružari od Vučića traže da Zastava oružje bude izuzeta iz postupka prodaje kapitala koju predviđa zakon nedavno usvojen u parlamentu. "Ako se ostvari prodaja svih vrednih resursa, pa i fabrike Zastava oružje, Srbija će postati... »

ORUŽARI nastavili štrajk, pisali VUČIĆU

InfoKG sreda, 16. maj 2018.
Jednočasovni štrajk i danas je održan u fabrici "Zastava oružje". Prema podacima Sindikalne organizacije, štrajkovalo je 2.000 radnika. Uputili su inicijativu sa zahtevom predsedniku Republike Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon koji je Narodna skupština usvojila, a u kome se, između ostalog,... »
©2019 Netmark d.o.o.