Oružari pisali Vučiću

Protiv prodaje fabrike: Oružari iz Kragujevca traže od Vučića da ne potpiše Zakon o naoružanju i vojnoj opremi

Kurir pre 9 dana
KRAGUJEVAC - Sindikat fabrike Zastava oružje uputio je zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon o naoružanju i vojnoj opremi koji ;predvidja prodaju kapitala te kragujevačke fabrike.Oružari od Vučića traže da Zastava oružje bude izuzeta iz postupka prodaje kapitala koju... »

Oružari pisali Vučiću

RT Kragujevac pre 9 dana
Sindikalna organizacija Zastava oružje uputila je zahtev predsedniku Republike Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon koji je Narodna skupština Republike Srbije usvojila a u kome se, između ostalog, predviđa i prodaja kapitala fabrike Zastava oružje. U pismu koje je dostavljeno predsedniku Vučiću,... »

Oružari pisali Vučiću: Izuzeti Zastavu iz prodaje kapitala

N1 Info pre 9 dana
Sindikat fabrike Zastava oružje uputio je zahtev predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon o naoružanju i vojnoj opremi, koji predviđa prodaju kapitala te kragujevačke fabrike.
Oružari od Vučića traže da Zastava oružje bude izuzeta iz postupka prodaje kapitala koju predviđa zakon nedavno usvojen u parlamentu. "Ako se ostvari prodaja svih vrednih resursa, pa i fabrike Zastava oružje, Srbija će postati... »

ORUŽARI nastavili štrajk, pisali VUČIĆU

InfoKG pre 9 dana
Jednočasovni štrajk i danas je održan u fabrici "Zastava oružje". Prema podacima Sindikalne organizacije, štrajkovalo je 2.000 radnika. Uputili su inicijativu sa zahtevom predsedniku Republike Aleksandru Vučiću da ne potpiše Zakon koji je Narodna skupština usvojila, a u kome se, između ostalog,... »
©2018 Netmark d.o.o.