Povezane vesti

Nina prlja odlučila: Evo da li će uzeti Mladenovo prezime ili ostaviti svoje!

Nina prlja odlučila: Evo da li će uzeti Mladenovo prezime ili ostaviti svoje!

Kurir 16.05.2018
Učesnica rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove". U vili uveliko traju pripreme za svadu Mladena Vuletića i Nine Prlje koja je zakazana za nedelju. Nina je zbog toga danas otkrila jednu zanimljivost, ne želeći da… »
Burna noć u vili: Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević se ljubili, a onda nastavili akciju ispod pokrivača! (Foto)

Burna noć u vili: Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević se ljubili, a onda nastavili akciju ispod pokrivača! (Foto)

Kurir 16.05.2018
Učesnici rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju "Upoznajte Parove". Tokom emisije je isplivalo da su Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević imali burnu noć, i dodirivali se ispod pokrivača pred spavanje. Vuk u početku nije želeo da… »
Bile su kume, a sada ne pričaju: Prlja otkrila zašto je u lošim odnosima sa Dukićevom!

Bile su kume, a sada ne pričaju: Prlja otkrila zašto je u lošim odnosima sa Dukićevom!

Kurir 16.05.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove". Tokom emisije je otkrive zbog čega Zorica Dukić i Nina Prlja više ne razgovaraju, a bile su kume. "Nina i ja ne pričamo više zbog salate i pavlake"… »
Poludela zbog Naide: Uzela Gastozovu šolju i bacila je u smeće, evo šta je on onda uradio!

Poludela zbog Naide: Uzela Gastozovu šolju i bacila je u smeće, evo šta je on onda uradio!

Kurir 16.05.2018
Učesnica Parova Dalila Dragojević, bacila je šolju Nenada Marinkovića Gastoza u smeće, jer je na njoj bila slika njegove bivše devojke Naide Gadžo. Ona je to otkrila danas tokom pričanja o iskrenim svađama u rijalitiju. "Ja sam uzela Gastozovu… »

Vesti dana »

Blokade mostova i protesti u Nišu, Šapcu i drugim gradovima Srbije

Blokade mostova i protesti u Nišu, Šapcu i drugim gradovima Srbije

Slobodna Evropa pre 4 satijoš 56 povezanih
Advokatska komora Srbije stupa u jednomesečnu obustavu rada

Advokatska komora Srbije stupa u jednomesečnu obustavu rada

Vesti online pre 6 satijoš 30 povezanih
Luka Dončić trejdovan!

Luka Dončić trejdovan!

Sport klub pre 8 satijoš 53 povezane
Studenti u blokadi se izvinili RTS-u

Studenti u blokadi se izvinili RTS-u