Povezane vesti
Nina prlja odlučila: Evo da li će uzeti Mladenovo prezime ili ostaviti svoje!
Kurir 16.05.2018
Učesnica rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove". U vili uveliko traju pripreme za svadu Mladena Vuletića i Nine Prlje koja je zakazana za nedelju. Nina je zbog toga danas otkrila jednu zanimljivost, ne želeći da… »
Burna noć u vili: Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević se ljubili, a onda nastavili akciju ispod pokrivača! (Foto)
Kurir 16.05.2018
Učesnici rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju "Upoznajte Parove". Tokom emisije je isplivalo da su Vuk Đuričić i Aleksandra Vasiljević imali burnu noć, i dodirivali se ispod pokrivača pred spavanje. Vuk u početku nije želeo da… »
Bile su kume, a sada ne pričaju: Prlja otkrila zašto je u lošim odnosima sa Dukićevom!
Kurir 16.05.2018
Učesnici šeste sezone rijalitija "Parovi" i ove srede na programu imaju emisiju "Upoznajte Parove". Tokom emisije je otkrive zbog čega Zorica Dukić i Nina Prlja više ne razgovaraju, a bile su kume. "Nina i ja ne pričamo više zbog salate i pavlake"… »
Poludela zbog Naide: Uzela Gastozovu šolju i bacila je u smeće, evo šta je on onda uradio!
Kurir 16.05.2018
Učesnica Parova Dalila Dragojević, bacila je šolju Nenada Marinkovića Gastoza u smeće, jer je na njoj bila slika njegove bivše devojke Naide Gadžo. Ona je to otkrila danas tokom pričanja o iskrenim svađama u rijalitiju. "Ja sam uzela Gastozovu… »
Vesti dana »

BLOG: Studenti u Novom Sadu blokirali Skupštinu grada, reagovala interventna policija
N1 Info pre 11 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 46 minutajoš 17 povezanih

Novosadski studenti pokušali da blokiraju Skupštinu grada, policija ih napala
Insajder pre 11 minutajoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih