Повезане вести
Нина прља одлучила: Ево да ли ће узети Младеново презиме или оставити своје!
Курир 16.05.2018
Учесница ријалитија "Парови" и ове среде на програму имају емисију "Упознајте Парове". У вили увелико трају припреме за сваду Младена Вулетића и Нине Прље која је заказана за недељу. Нина је због тога данас открила једну… »
Бурна ноћ у вили: Вук Ђуричић и Александра Васиљевић се љубили, а онда наставили акцију испод покривача! (Фото)
Курир 16.05.2018
Учесници ријалитија "Парови" и ове среде на програму имају "Упознајте Парове". Током емисије је испливало да су Вук Ђуричић и Александра Васиљевић имали бурну ноћ, и додиривали се испод покривача пред спавање. Вук у почетку… »
Биле су куме, а сада не причају: Прља открила зашто је у лошим односима са Дукићевом!
Курир 16.05.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија "Парови" и ове среде на програму имају емисију "Упознајте Парове". Током емисије је откриве због чега Зорица Дукић и Нина Прља више не разговарају, а биле су куме. "Нина и ја не причамо више због… »
Полудела због Наиде: Узела Гастозову шољу и бацила је у смеће, ево шта је он онда урадио!
Курир 16.05.2018
Учесница Парова Далила Драгојевић, бацила је шољу Ненада Маринковића Гастоза у смеће, јер је на њој била слика његове бивше девојке Наиде Гаџо. Она је то открила данас током причања о искреним свађама у ријалитију. "Ја сам… »
Вести дана »

Вучић из Будимпеште поводом ужасне одлуке ЕУ: "Ја не видим сва решења у овом тренутку"
Б92 пре 37 минутајош 42 повезане

Сијарто: Мађарска разматра правне мере против ЕК због забране руског гаса
РТВ пре 17 минутајош 94 повезане

Ко је био Небојша Павковић, генерал осуђен за ратне злочине на Косову
BBC News пре 7 сатијош 58 повезаних

Смрт генерала Павковића: Био је осуђен на 22 године, провео је 20 година у страном затвору
Мондо пре 2 сатајош 30 повезаних