Повезане вести

Нина прља одлучила: Ево да ли ће узети Младеново презиме или оставити своје!

Нина прља одлучила: Ево да ли ће узети Младеново презиме или оставити своје!

Курир 16.05.2018
Учесница ријалитија "Парови" и ове среде на програму имају емисију "Упознајте Парове". У вили увелико трају припреме за сваду Младена Вулетића и Нине Прље која је заказана за недељу. Нина је због тога данас открила једну… »
Бурна ноћ у вили: Вук Ђуричић и Александра Васиљевић се љубили, а онда наставили акцију испод покривача! (Фото)

Бурна ноћ у вили: Вук Ђуричић и Александра Васиљевић се љубили, а онда наставили акцију испод покривача! (Фото)

Курир 16.05.2018
Учесници ријалитија "Парови" и ове среде на програму имају "Упознајте Парове". Током емисије је испливало да су Вук Ђуричић и Александра Васиљевић имали бурну ноћ, и додиривали се испод покривача пред спавање. Вук у почетку… »
Биле су куме, а сада не причају: Прља открила зашто је у лошим односима са Дукићевом!

Биле су куме, а сада не причају: Прља открила зашто је у лошим односима са Дукићевом!

Курир 16.05.2018
Учесници шесте сезоне ријалитија "Парови" и ове среде на програму имају емисију "Упознајте Парове". Током емисије је откриве због чега Зорица Дукић и Нина Прља више не разговарају, а биле су куме. "Нина и ја не причамо више због… »
Полудела због Наиде: Узела Гастозову шољу и бацила је у смеће, ево шта је он онда урадио!

Полудела због Наиде: Узела Гастозову шољу и бацила је у смеће, ево шта је он онда урадио!

Курир 16.05.2018
Учесница Парова Далила Драгојевић, бацила је шољу Ненада Маринковића Гастоза у смеће, јер је на њој била слика његове бивше девојке Наиде Гаџо. Она је то открила данас током причања о искреним свађама у ријалитију. "Ја сам… »

Вести дана »