Stefanović: Neće biti dodatnog tehničkog pregleda

Stefanović: Neće biti dodatnog tehničkog pregleda

Total car pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da neće biti dodatnih tehničkih pregleda za vozila starija od 15 godina. Kako prenose Večernje novosti, Stefanović je za TV Prva podsetio da se radi o zakonu iz 2009. godine i dodao da odredbe tog zakona neće biti primenjivane. “Niko ne... »

Kamere na tehničkom pregledu, predlog da košta 3.000 dinara

Auto blog pre 7 dana
Vladimir Marinković iz Asocijacije tehničkih pregleda kaže da su predložili da cena tehničkog pregleda bude 3.000 dinara, a da će se, kako je predviđeno novim pravilnikom, u budućnosti taj proces provere snimati kamerama. U samo nekoliko dana najavljena je, a zatim i povučena nova mera i obaveza za... »

Kamere na tehničkom pregledu, predlog da košta 3.000 dinara

N1 Info pre 7 dana
Vladimir Marinković iz Asocijacije tehničkih pregleda kaže da su predložili da cena tehničkog pregleda bude 3.000 dinara, a da će se, kako je predviđeno novim pravilnikom, u budućnosti taj proces provere snimati kamerama.
U samo nekoliko dana najavljena je, a zatim i povučena nova mera i obaveza za vlasnike vozila starijih od 15 godina. Reč je o uvođenju obaveznog tehničkog pregleda na šest meseci, kojeg ipak neće biti. Ministar unutrašnjih... »
©2018 Netmark d.o.o.