Rama: Sanjam o ujedinjenju svih Albanaca

Rama: Sanjam o ujedinjenju svih Albanaca

Danas četvrtak, 17. maj 2018.
„Sanjam o ujedinjenju svih Albanaca, ali ne u Velikoj Albaniji, već u Evropskoj uniji“ izjavio je Premijer Albanije Edi Rama u intervjuu za Juronjuz,prenosi N1.
Rama je istakao da je njegova ustavna obaveza da štiti sve Albance, ali i dodao da veruje da Albancima, gde god da žive, nikada nije bilo bolje nego danas. Na podsećanje novinara da je nedavno nagovestio da bi Albanija i Kosovo... »

Rama: San mi je da se Albanci ujedine pod nebom EU

Blic četvrtak, 17. maj 2018.
Albanski premijer Edi Rama kaže da nikada nije sanjao o "velikoj Albaniji", jer ima veći san - san o "velikoj Evropi", pod čijim bi se nebom ujedinili svi Albanci. On je to rekao u intervjuu za portal Juronjuz (Euronews), objavljenom dan uoči samita EU i Zapadnog Balkana u Sofiji. Rama izražava... »

Rama: San o “velikoj Evropi”

Danas četvrtak, 17. maj 2018.
Albanski premijer Edi Rama kaže da nikada nije sanjao o „velikoj Albaniji“, jer ima veći san – san o „velikoj Evropi“, pod čijim bi se nebom ujedinili svi Albanci.
Edi Rama je to rekao u intervjuu za portal Juronjuz, objavljenom dan uoči samita EU i Zapadnog Balkana u Sofiji. To nije trebalo da bude uznemirujuća izjava, već zamisao, u veoma posebnim okolnostima desete godišnjice... »
©2018 Netmark d.o.o.