Повезане вести

Кија и Сања коментарисале Слобино понашање и изјаве, а онда је Кристина љутито рекла шта ће да му ради! (ВИДЕО)

Кија и Сања коментарисале Слобино понашање и изјаве, а онда је Кристина љутито рекла шта ће да му ради! (ВИДЕО)

Телеграф 17.05.2018
-Ти немаш појма са чиме се ја носим... Још мало, је*аћу му све по списку кад изађемо! - рекла је Кија још увек бесна од свађе са мужем од претходне ноћи Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Кија Коцкар и Слоба Радановић… »
Слобин отац рекао да Кија његовом сину није дала да пева за 50 евра, а онда га је певач јавно демантовао (ВИДЕО)

Слобин отац рекао да Кија његовом сину није дала да пева за 50 евра, а онда га је певач јавно демантовао (ВИДЕО)

Телеграф 17.05.2018
Ја сам тај који је одбијао да ради за педесет евра - изјавио је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Отац Слобе Радановића, Душко, пре неколико месеци за портал Телеграф.рс први пут је јавно проговорио о Слобином… »
Ја не могу да слушам ово! Кија шокирана Лунином изјавом напустила састанак (ВИДЕО)

Ја не могу да слушам ово! Кија шокирана Лунином изјавом напустила састанак (ВИДЕО)

Телеграф 17.05.2018
Ђоганијева је одговарала на питање гледалаца, а када је изнела своје мишљење о Слоби запрепастила је Кристину која је моментално напустила просторију Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи задругари су… »
Кију и Слобу питали да ли су се пољубили мимо камера, а после 10 секунди и њхових одговора настао је русвај у кући! (видео)

Кију и Слобу питали да ли су се пољубили мимо камера, а после 10 секунди и њхових одговора настао је русвај у кући! (видео)

Телеграф 17.05.2018
Након приче о пољупцу Кристина је открила и то да је Радановић оговарао своју девојку када су били сами у хотелу и прослављали годишњицу брака Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи за време питања… »
Врела Ана отишла у Пореч па навукла провидну хаљину и показала да испод нема баш ништа! (фото)

Врела Ана отишла у Пореч па навукла провидну хаљину и показала да испод нема баш ништа! (фото)

Телеграф 17.05.2018
Певачица је својом појавом измамила мушке уздахе Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Певачица Ана Кокић мами мушке уздахе од када се појавила на музичкој сцени, па и након два порођаја важи за згодну и привлачну жену… »
Никад жешћа свађа између Кије и Слобе подигла све задругаре на ноге, гурали се, гађали флашом, а онда је улетело и…

Никад жешћа свађа између Кије и Слобе подигла све задругаре на ноге, гурали се, гађали флашом, а онда је улетело и…

Телеграф 17.05.2018
- Марш у пи*ку материну, да ти ј*бем матер ја лажљиву! Г*вно једно, ако проговорим неће те Дунав опрати - урлао је Слоба Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. Прошле ноћи у току питања гледалаца избила је до сада… »
Све је ово болесно, све што смо урадили! Луна коментарисала то што је Слоба испао човек према Кији, а онда молила родитеље за…

Све је ово болесно, све што смо урадили! Луна коментарисала то што је Слоба испао човек према Кији, а онда молила родитеље за…

Телеграф 17.05.2018
- Ништа није нормално што смо ми овде урадили, нас троје - рекла је Луна Ђогани Повезане вести Најновије из категорије Јетсет. О синоћној ситуацији у којој је Луна доживела нервни слом због Кијине и Слобине прославе годишњице… »

Вести дана »