Povezane vesti

Ambasador Skot za "Blic" o ključnim danima za Kosovo: Zapadne sile žele pravno obavezujući dokument, Priština i Beograd moraju da se dogovore

Blic četvrtak, 17. maj 2018.
Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka - ističe za "Blic" ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju. U javnosti su se pojavile tvrdnje... »

Skat: Ne postoji plan Zapada o Kosovu

N1 Info četvrtak, 17. maj 2018.
Ne postoji plan Zapada o Kosovu, nema koordinisanog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, izajvio je za Blic američki ambasador u Beogradu, Kajl Skat.
Blic piše da su se u javnosti pojavile tvrdnje da su države Kvinte, SAD, Britanija, Nemačka, Francuska i Italija, usvojile razrađen plan pritiska i ucena čiji je cilj slom Srbije i potpuna nezavisnost Kosova i odvajanje Srbije od... »

Američki ambasador u Srbiji tvrdi: Plan Zapada u 11 tačaka ne postoji

Srbija danas četvrtak, 17. maj 2018.
"Uobičajeno da se države sreću s vremena na vreme i razgovaraju"
Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen... »

Kajl Skot: Ne postoji plan Zapada o Kosovu

Vesti online četvrtak, 17. maj 2018.
Ne postoji "plan Zapada o Kosovu", nema koordiniranog predloga članica Kvinte i ne postoji plan u jedanaest tačaka, ističe za današnji "Blic" ambasador Amerike u Srbiji Kajl Skot odgovarajući na pitanje da li je na sastanku u Vašingtonu usvojen plan, obavezujući za Srbiju.
Komentarišući pitanje da su se u javnosti pojavile tvrdnje da su države Kvinte - SAD, Nemačka, Francuska, Britanija i Italija - usvojile razrađen plan pritisaka i ucena čiji je krajnji cilj slom Srbije, odnosno potpuna... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.