Povezane vesti
Đilas: Odustao sam od svih funkcija u Savezu za Srbiju
Beta 17.05.2018
Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Dragan Djilas kazao je danas da je odustao od svih funkcija u tom savezu, da ne bi "bilo reči da on traži funkciju za sebe". Djilas je za N1 rekao da je većina onih koji su bili na listi za… »
Nova ekonomija 17.05.2018
Dragan Đilas, šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda, izjavio je u Novom danu da je većina onih koji su bili na listi za beogradske izbore prihvatila da bude deo Saveza za Srbiju i da su ostale još samo "tehničke stvari" oko kojih se… »
N1 Info 17.05.2018
Dragan Đilas, šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda, izjavio je u Novom danu da je većina onih koji su bili na listi za beogradske izbore prihvatila da bude deo Saveza za Srbiju i da su ostale još samo "tehničke stvari" oko kojih se… »
Vesti dana »
„Srbija ostala bez podrške velikih sila, sledi jačanje prisustva u Aziji, Africi, Južnoj i Centralnoj Americi“: Vučić na ambasadorskoj konferenciji
Nedeljnik pre 1 satjoš 33 povezane
Putevi Srbije apelovali na vozače da budu oprezni zbog očekivanog snega
Glas Zaječara pre 1 satjoš 52 povezane
Ukrajina preuzela odgovornost za eksploziju u Moskvi i ubistvo Ilije i Maksima: "Oni su..."
Telegraf pre 9 minutajoš 37 povezanih
Potpisi za izbore na više od 80 štandova 28. decembra: Raspiši pobedu
Luftika pre 2 satajoš 18 povezanih
Vučić: Imamo ogroman problem, ne možemo dnevno da uvezemo 6.000 tona dizela
Nova ekonomija pre 59 minutajoš 15 povezanih