Povezane vesti
Đilas: Odustao sam od svih funkcija u Savezu za Srbiju
Beta 17.05.2018
Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda Dragan Djilas kazao je danas da je odustao od svih funkcija u tom savezu, da ne bi "bilo reči da on traži funkciju za sebe". Djilas je za N1 rekao da je većina onih koji su bili na listi za… »
Nova ekonomija 17.05.2018
Dragan Đilas, šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda, izjavio je u Novom danu da je većina onih koji su bili na listi za beogradske izbore prihvatila da bude deo Saveza za Srbiju i da su ostale još samo "tehničke stvari" oko kojih se… »
N1 Info 17.05.2018
Dragan Đilas, šef odborničke grupe Saveza za Srbiju u Skupštini Beograda, izjavio je u Novom danu da je većina onih koji su bili na listi za beogradske izbore prihvatila da bude deo Saveza za Srbiju i da su ostale još samo "tehničke stvari" oko kojih se… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO „Dosta je bilo ponižavanja, biće eskalacije“: Protesti poljoprivrednika širom Srbije, postavljena četiri zahteva
Nova pre 26 minutajoš 23 povezane

(VIDEO) Dino Merlin na komemoraciji Halidu Bešliću: Smejali smo se da ne bismo plakali, da prevarimo bol, da prevarimo smrt
N1 Info pre 27 minutajoš 31 povezana

Teška saobraćajna nezgoda u tunelu Munjino brdo, povređene tri osobe
N1 Info pre 1 satjoš 27 povezanih

Uživo Alon Ohel helikopterom prevezen u bolnicu, drama tokom trampovog govora! Oslobođen državljanin Srbije i svi živi taoci, objavljene prve fotografije, u Izraelu ovacije za Amerikance: "Ovo je kraj rata!" (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 132 povezane

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 47 minutajoš 24 povezane